Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2007

Μαρία Ρεπούση

Είχε πάλι μοναξιές ο Μέρφυ... αλ λά και ιστορικές αναζητήσεις, οπότε είπε στον οικονόμο να καθαρίσει τον ξενώνα και να καλέσει την Μαρία Ρεπούση... Αυτό που δεν ήξερε η Μαρία όμως όταν δέχτηκε ήταν πως δεν ήταν η μόνη καλεσμένη.

Γνωρίζοντας η κυρία Ρεπούση την αδυναμία του Μέρφυ στα δώρα(και ουχί για να τον δωρωδοκήσει) του έφερε το πρωτότυπο του βιβλίου να το δει... και περνώντας την πόρτα του ξενώνα αφού τον φίλησε και τον αγγάλιασε του υποσχέθηκε το πρώτο που θα τυπονώταν με αφιέρωση...

Μέρφυ: "Έλα ρε Μαρία χαθήκαμε... πως είσαι?"
Μαρία: "Άστα τρέχω τρέχω... και είχε και ένα συνωστισμό στο 242 σήμερα... Ούτε στην Σμύρνη τέτοιο κακό"
Μέρφυ: "Ναι ε; Για πες"
Μαρία: "Να μωρέ με έχουν πρήξει από την Ακαδημία με τις διορθώσεις... Λες και το τι θα μάθουν οι μαθητές έχει την παραμικρή σχέση με το τι λέει το βιβλίο... Αφού δεν το ανοίγουν έτσι κι αλλιώς. Το πρόβλημα της εκμάθυνσης της σύγχρονης ιστορίας δεν έγκειται στο βιβλίο... έγκειται στο οτι δύσκολα γίνεται ταινία..."
Μέρφυ: "Ε;"
Μαρία: "Τι ε; Δεν είναι πλέον ξεκάθαρο για τους περσικούς πολέμους οτι οι έλληνες νίκησαν τα ούρουκ χάι στην μάχη των hot gates; Ή δεν ξέρουν όλοι ότι ο Αλέξανδρος έγινε βασιλιάς της Περσίας επειδή ήταν ομοφυλόφιλος(σαν τον Ξέρξη). Με αυτό τον τρόπο και μέσα σε 2 ώρες καλύπτονται τα μεγαλύτερα κεφάλαια της αρχαίας ιστορίας.
Μέρφυ: "Πράγματι..."
Μαρία: "Μα και με την μυθολογία το ίδιο δεν γίνεται; Ο Hercules με την γυναίκα του την Xena και τα τσιράκια τους δεν είχαν σαπίσει στο ξύλο όλη την Προμυκηναϊκή Ελλάδα... Αφού να φανταστείς μέχρι να έρθει ο Πάρης από τη Τροία το κακό είχε εξαφανιστεί από την Ελλάδα ή απλά δερνόταν μόνο του για να γλιτώσει τον Ηρακλή από τον κόπο.
Μέρφυ: "Για μια γυναίκα γίνονται όλα"
Μαρία: "Συνεχίζω μη αντιλαμβανόμενη το τελείως άκαιρο σεξιστικό σου σχόλιο. Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχει γυριστεί ακόμα ταινία για το Κυπριακό και το Μακεδονικό. Άμα δεν δουν τα παιδιά τον Παύλο Μελλά να βγαίνει από τα καλάμια του βάλτου(σ.σ. βλέπε Πηνελόπη Δέλτα) και να θερίζει Βούλγαρους... ότι και να πω έγώ στο βιβλίο θα πάει χαμένο.

Meanwhile πίσω από τις κουρτίνες του δωματίου τρία μέλη της ειδικής δύναμη αντιμετώπισης φιλομασωνικών ηλιθίων (Ε.Δ.Α.Φ.Η.) κρυφάκουγαν την συζήτηση.

Καρατζαφέρης: Ρε αυτή η ιδέα είναι καλή... δεν την γυρίζουμε στο τηλεάστυ
Άδωνιιιιις(Γεωργιάδης): Ναι και μετά να την πουλάμε μαζί με το Ελλήνων Έγερσις
Λιακό: "50000000 σελίδες και δώρο dvd μόνο 10€ το κιλό... πάρε καλέ κυρία"
Άδωνιιιιις(Γεωργιάδης): Ναι ρε αλλά πως θα εξαλλείψουμε τον ανταγωνισμό;
Λιακό: Αυτό το βιβλίο δεν θα βγεί ποτέ.

Σκίζοντας την κουρτίνα πετάχτηκαν στα νώτα των δύο συνομιλητών
Καραζαφέρης: Για να προστατέψουμε την Ελλάδα από την καταστροφή
Λιακό: Για να κυριαρχήσουν οι Έλληνες σε ολόκληρη τη γή
Καρατζαφέρης: Για να εξαφανίσουμε τη λογική σας και την αλήθεια
Λιακό: Για να φωνάζουν όλοι οι μετανάστες βοήθεια
Καρατζαφέρης: Η Jessy
Λιακό: Κι ο James
Καρατζαφέρης-Λιακό: Η ΕΔΑΦΗ έρχεται γεμάτη απο εθνίκια.
Παραδοθείτε για να μην χρειαστείτε δεκανίκια.
Άδωνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις: Μιάουθ! Σαν ποντίκια.

Ακολούθησε σφοδρή μαξιλαρομαχία οπου η Μαρία αμύνθηκε σθεναρά πριν τελικά υποκύψει και χάσει την κατοχή του πρωτοτύπου. Γι αυτό το βιβλίο δεν πήγε ποτέ στο τυπογραφείο και δεν μοιράστηκε ποτέ... Όλα τα άλλα είναι πολιτικάντικη προπαγάνδα.
Η μάχη φαίνεται σε αναπαράσταση εδώ...(τραβηγμένη απο το κινητό του οικονόμου)


Από τύψεις για την κακή τους πράξη οι βουλευτές του ΛΑΟΣ ψήφισαν τον πρόεδρο που πρότεινε η ΝΔ και τώρα όλοι είναι καλά κι εμείς καλύτερα...
Όλοι; Εκτός από ένα μικρό γαλατικό χωριό που λέγεται έκτη δημοτικού και θα πάρει βιβλία κατα το Γενάρη όπως φαίνεται.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kaloooo. to video ta spaei....

...απλά, μ'αρέσει να ζω... είπε...

Όλο το ξεχνούσα αυτό το comment. Αλλά σήμερα ξέκλεψα λίγο χρόνο. Καλή αρχή.
Είναι πολύ "εσύ" αυτό το blog..κ αυτό είναι καλό..

snok είπε...

Πολύ καλό το άρθρο.Τα λέει όλα."Και για να το αποκτήσετε,σηκωθείτε τώρα από καρέκλες,κρεβάτια,πολυθρόνες,ντιβάνια,
νταβανοκασέλες,γραφεία.Πάρτε τηλέφωνο τώρα,σταματήστε την κίνηση στους δρόμους,σταματήστε να βλέπετε πορνοταινίες,σταματήστε να μαγειρεύετε,να τρώτε,να πίνετε,να κατουράτε.ΕΙΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!Πρέπει να μάθετε!Ποιοι και πως ζουν αναμεσά μας;Ποιος είναι ο Βααλ;Τι είναι τα ελοχιμ,νεφελιμ,τα ελ;Τι είναι η λευκή πυραμίδα;Σε τι την ωφέλησε το skip;Που είναι ο Βλαδίμηρος οεο;Μην με κοιτάς έτσι ορε Βλαδίμηρε!!!Ξέρω ότι ΕΣΥ έγραφες με μολύβι στο διάστημα ενώ η ΝΑΣΑ έφαγε καμιά δεκαριά χρόνια και κάμποσα χρόνια για να βρει το στυλό που γράφει στο διάστημα!Ο Λεωνίδας είχε μπαζούκας,τανκς,μυδραλιοβόλα,κανόνια,
στελθ,f-16,ουζι,καραμπίνες.Δεν τα χρησιμοποίησε όμως γιατί ή δεν είχε φωτιά ή έβρεχε ή δεν είχε περτρέλαιο.Ακόμα και τότε κυρίες και κύριοι οι Αμερικάνοι είχαν τα πετρέλαια.Βέβαια του είχε πει ο Αραγκορν του Λεωνίδα να προσέχει τον Φρόντο Μπάγκινς γιατί μπορεί να τον προδώσει όπερ και εγένετο.Ο Αλέξανδρος δεν ήταν ομοφυλόφιλος.By ήταν.Ήταν ας πούμε ο Σιανίδης της εποχής μετά από το ναυτικό και από δεκάδες ρίψεις σαπουνιών.Ο Παύλος Μελάς,σε αυτό το καταπληκτικό βιβλίο,βλέπουμε καθαρά ότι είναι τύπου "Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ" θερίζει Βούλγαρους,Σέρβους,Αλβανούς και Κινέζους.Γιατί ακόμα και τότε η Κινέζικη αγορά είχε εισχωρήσει μέσα βαθιά στην Ελληνική Αγορά.Το 1940 είπαμε όχι γιατί οι Ιταλοί θα έφερναν όλα τα μοντέλα τους στην Ελλάδα και τις τραγουδίστριες και μετά τι θα έκαναν οι δικές μας;Οι Γερμανοί μετά ήρθαν απλώς για να δουν το κλίμα που θα αντιμετωπίσει ο ΟΤΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ στην εθνική.Και,ναι πρέπει να διώξουμε τους μετανάστες!!!Δεν θέλουν την Έφη!!!Την κοροιδεύουν!!!":που λέει και ο Λιακό.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα λέτε δεν μου λετε ομως εσείς μπορείτε να δώσετε απαντησεις για τις Αιγυπτιακές φιγούρες? Η μήπως μπορείτε να μου πείτε αν θεωρείτε τον εαυτό σας πιο εξυπνο απο τον Αριστοτέλη?
Η μήπως εχετε καμια απάντηση να δώσετε.

Α ρε μαλακα Ελληνα απο Σχόλια και απόψεις είσαι και ο πρώτος αλλα απο απαντήσεις τρέχεις στους Ευραιοχριστιανικούς ναούς και αναζητάς την αλήθεια.
Αν δεν ητανε ο Λιακό και ητανε κάποιος αρχιεπίσκοπος και σας τα ελεγε αυτα τι θα κάνατε??
Η μήπως ολες αυτες οι μαλακίες που λεγονται στα Ευαγγέλια τις πιστευετε?????

για πείτε μου εκει εχετε αποψη.

Καραμαλάκα , λαμόγιο Ελληνα.

snok είπε...

"Αν δεν ητανε ο Λιακό και ητανε κάποιος αρχιεπίσκοπος και σας τα ελεγε αυτα τι θα κάνατε??
Η μήπως ολες αυτες οι μαλακίες που λεγονται στα Ευαγγέλια τις πιστευετε?????

για πείτε μου εκει εχετε αποψη.

Καραμαλάκα , λαμόγιο Ελληνα."

Μα εμείς τα πιστεύουμε όλα.Ααααα για σε παρακαλώ,δεν μας πεις εσύ τώρα και άπιστους.Ξέρεις τι ξενύχτια έχω κάνει εγώ κύριε δίπλα στο τηλεοπτικό σταθμό(δεν λέω ποιος είναι,να μην κάνω και διαφήμιση) να μελετάω τα νεφελίμ,τα ελ,το βααλ και τα ελοχίμ.Ξέρεις πόσες φορές έχω σηκωθεί από ντιβάνια;Ξέρεις;;Ο Λιακό δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο,είναι ο απεσταλμένος του Elvis στη γη.Άλλωστε απόδειξη του ισχυρισμού μου είναι η έχθρα για τον Βλαδίμηρο!