Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007

ΕΔΑΦΗ μέρος 1ο

ΕΔΑΦΗ = ειδική δύναμη αντιμετώπισης φιλομασωνικών ηλιθίων. Έχει κάνει την εμφάνισή της στον ξενώνα, ακάλεστη, μαζί με την Ρεπούση. Ε λοιπόν ήρθε η ώρα να τους γνωρίσουμε από κοντά.


Γεώργιος Καρατζαφέρης: Αρχηγός της οργάνωσης, γνωστός στο πανελλήνιο ως body builder και δημοκρατικός πολιτικός. Ιδεολογικά συγγενής με την Έφη Σαρρή, οπαδός της επανάστασης, φέρων φωτογραφία του Τσε Γκεβάρα στο γραφείο του. Το κεφάλι του αποτελεί αγαπημένη προτίμηση των περιστεριών για να κάνουν φωλιά.



Άδωνις Γεωργιάδης: Μέλος της οργάνωσης, επιτυχημένος βιβλιοπώλης και τηλεπαρουσιαστής. Εκλεγμένος βουλευτής, επίσης ιδεολογικά συγγενής με την Έφη Σαρρή, Άγιος προστάτης των μεταναστών, φανατικός του διαλόγου μέχρι τελικής πτώσεως.



Δημοσθένης Λιακόπουλος: Φυσικός, προφήτης, τηλεβιβλιοπώλης, ιστορικός συγγραφέας, επιστημονικός συγγραφέας, φιλοσοφικός συγγραφέας, συγγραφέας φανταστικής λογοτεχνίας γενικώς. Αυτόπτης και αυτήκωος μάρτυρας της μάχης των Θερμοπυλών, αλλά και της κοσμογονίας. Φίλος των ΕΛ, εχθρός των Νεφελίμ και κολλητός του "Γέροντα". Έχει δει την τέταρτη διάσταση αλλά και πολλές άλλες, περπάτησε πλάι πλάι με τον Chuck Norris όταν έπαιζε κιθάρα με τις υπερχορδές και ήρθε στην γη να μας εξηγήσει πως η αυτοσυγκράτηση των Σπαρτιατών υποκαθιστούσε το προφυλακτικό.


Μαζεμένοι κρυφά σε ένα γνώριμο μέρος του αρχηγού, από την παλιά θητεία του ως γίγαντα του Κάτς, που κανείς δεν το θυμάται πλέον γιατί όλοι είναι πολύ αλλαζόνες για να παραδεχτούν οτι βλέπουν παιδικά. Συνεδριάζουν για την ίδρυση της οργάνωσης που μια μέρα θα κυριαρχήσει σε ολόκληρή την γη.


Καρ: Κυρίες και κύριοι...
Κωστέτσος: (Καλέ που μας κατάλαβε;)
Καρ: Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την ανθρωπότητα, δηλαδή τον ελληνισμό. Πολύς είναι ο καιρός που οι Έλληνες στερούνται τα ιστορικά κατοχυρωμένα δικαιώματά τους για παγκόσμια κυριαρχία. Δεν μπορούμε πλέον να ανεχόμαστε την ασύστολη εκμετάλευση των κοιτασμάτων στην Βραζιλία τα οποία πρώτος ο Οδυσέας ανακάλυψε όταν ανακάλυψε και την Αμερική, ούτε να περηφανεύονται οι Αιγύπτιοι για τις πυραμίδες που τους φτιάξαμε. Έλληνες όλης της γης ενωθείτε!!
Λιακό: Όχι μόνο της γης... και του Σείριου φυσικά.
Άδωνιιιιιιις: Και με τους μετανάστες τι θα γίνει; Φτιάξε μας πρόεδρε.
Καρ: Εδώ οι απόψεις ποικίλουν, άλλοι λένε να τους στείλουμε στις ζούγκλες από όπου ήρθαν σε φέτες...
Κωστέτσος: Μα αυτό είναι τρελό... είναι παρανοϊκό... φέτος οι κύβοι είναι στην μόδα.
Καρ: Ησυχία παρακαλώ... ενώ άλλοι λένε να τους κάνουμε πλύση εγκεφάλου και όταν δεν θα έχει μείνει τίποτα στο κεφάλι να τους κάνουμε μπάτσους. Οι επιστήμονερς ακόμα μελετάνε τις εναλλακτικές.
Άδωνιιιιιιις: Τι μαλακίες είναι αυτές, σφαγείο απευθείας.
Λιακό: Εγώ είμαι υπέρ της πλύσης εγκεφάλου... μόλις που βγήκε και η τελευταία έκδοση των βιβλίων του Γέροντα.
ΔΑΠ: Σνιάρφ!
Άδωνιςςςς: Τι 'ν' τούτο πάλι
Καρ: Α! Μην ενοχλείστε, είναι το κατοικίδιο ενός φίλου, του Κωστάκη, λείπει για λίγες μέρες και μου ζήτησε να του το προσέχω. Συνεχίστε.

Several hours later

Αδωνιιιιιις: Απέλαση σε φέτες. Τέρμα και τελείωσε.
Λιακό: Όχι, πρέπει να τους απελάσουμε σε φέτες.
Αδωνιιιιιις: Είσαι τρελός, πρέπει να τους κάνουμε πλύση εγκεφάλου, είναι επιτακτικό.
Λιακό: Καλά συμφωνώ
Αδωνιιιιιις: Γαμώ το!
Λιακό: Χεχεχεχεχεχεχε, σύνηθες κόλπο των Νεφελίμ, να το προσέχεις.
ΔΑΠ: Σνιάρφ! Σνιάρφ!
Καρ: Παιδιά έχει αρχίσει και πεινάει... δεν το λήγουμε εδώ λεω γω και να αφήσουμε για το επόμενο meeting το σύνθημα και τα λοιπά.
Λιακό: Οκ coach μια αναμνηστική φωτό μόνο...
ΥΓ1: Ο Κωστέτσος "απελάθηκε" λόγω ιδεολογικών διαφωνιών που διατυπώθηκαν παραπάνω.

ΥΓ2: Η γυναίκα και τα δύο παιδιά στην φωτογραφία δεν υπήρχαν πραγματικά αλλά είναι μια οικογένεια που σκοτώθηκε στο μέρος εκείνο πρίν πολλά χρόνια. Την μόνταρα μέσα ωστε να νομίζουν όλοι οτι πρόκειται για φαντάσματα όπως σε πολλές άλλες και να φτιάξουν ένα chain mail. Σχολιάστε σε αυτό το άρθρο σε 10 λετπά αλλιώς θα συμβεί ένα "ατύχημα"(ο ξενώνας του Μέρφυ είναι εδώ θυμάστε;) και θα πολιτογραφηθείτε μετανάστες.

3 σχόλια:

snok είπε...

Καλά οικονόμε την έχουμε βάψει.Ρε συ,στη Βουλή έχουμε,αν το χωράει το μυαλό σου,τα ιδεολογικά παιδιά της χούντας.Δηλαδή την νομιμοποιήσαμε,την αποδεχτήκαμε.
Τι να πω......
Και ο Χίτλερ με ψήφο ανέβηκε πάνω........

Ανώνυμος είπε...

xounta xe xounta...gia ta lefta ta kanoun ola pou leei kai to tragoudi... gine oikonomikos kolossos kai tha sou pw egw meta pws tha kyverniseis sto paraskinio men , gia na mi ginomaste kai proklitikoi...,tin ellada. oikonomokratia exoume oxi dimokratia... kai tsekare to opou thes an yparxoun oikonomika kintitra de pa na leei o laos...de pa na kaneis 800 pories, 1.000.000 diamatries...grammeno ekei pou xeroun tha se xoun WELCOME TO GREECE

ο φιλος του οικονομου είπε...

Μα και την χούντα οικονομικά συμφέροντα μας την φόρεσαν(δεν πιστεύω να σκανδαλίζεσαι snok μου... για e-captive δεν ρωτάω).

Κοίτα αν κάνουμε διαμαρτυρίες και μετά τους ξαναψηφίζουμε... Μετά μας φταίει ο Μέρφυ.
Είναι σαν την παραβολή του Ιησού με τον γιό(...ma men) που έλεγε "ναι ναι θα σε βοηθήσω" και μετά τα ξυνε... Ε εκεί δεν μας φταίνε τα συμφέροντα ε; Βρίσκουν (μαλάκες) και κάνουν.

Φυσικά δεν αλλάζει τίποτα με μια πορεία/διαμαρτυρία/αυτοπυρπόληση/βομβιστικη επίθεση/δίκη/φυλακή/συσταση τρομοκρατικής οργάνωσης(βάλτε τα στην σωστή σειρά...). Αλλά είναι θέμα πόσο είμαστε διατεθημένοι να το παλέψουμε. Η φράση grammeno ekei pou xeroun tha se xoun είναι που τους δίνει το ελεύθερο όχι μόνο να σε γράφουν αλλά και να σου το φοράνε... το ασφαλιστικό/το ΕΣΥ κλπ κλπ.

Πάντως μετά την αισιόδοξη άποψή σου περιμένω και την απαισιόδοξη και μετά την κυνική. χαχα...

Thx για τον κόπο σας