Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2007

2 ήταν κοπέλες...

Το θέμα και οι απαντήσεις του προηγούμενου poll ήταν:


Είστε σε πορεία προς την Βουλή. Και ξαφνικά σκάνε μπάχαλοι από την μια και μπάτσοι από την άλλη. Τι κάνετε;

Τον Σταυρό μου
0 (0%)
Τον Σταυρο μου μέσα...
3 (21%)
Φωνάζω "ορμάτε τους" και βάζω τα πόδια στην πλάτη
1 (7%)
Πιάνομαι πλαϊνή αλυσίδα περιφρούρησης
0 (0%)
Πιάνομαι αλυσίδα και ότι βγει
0 (0%)
Πιάνομαι αλυσίδα (με τον Κόλλια)
1 (7%)
Βγάζω την πολεμική ιαχή της φυλής μου και μπαίνω σε berserker rage. Όταν ξυπνάω η Αθήνα έχει χώρο για άλλα 2.000.000 κόσμο
3 (21%)
Τι απλοϊκά όντα που είστε. Castάρω Power Word Stun και φεύγω χαλαρός
1 (7%)
Έχω φύγει από το μετρό εδώ και ώρα
1 (7%)
Γαμώτο, τι ώρα ήταν η πορεία;
1 (7%)
Είμαι ΔΑΠίτης (τέλος)
1 (7%)
Τι δουλειά έχω εγώ στην πορεία κορίτσι πράμα.
2 (14%)
Ψόφα σιχαμένο φαλοκρατικό γουρούνι. Women rule.
0 (0%)


Το poll σχετικά με την μπαχαλεμένη πορεία ήταν... πως το λένε... inconclusive... 6 απέδειξαν οτι έχουν αίσθηση του χιούμορ ψηφίζοντας "τον σταυρό τους μέσα..." και την πολεμική ιαχή... Πλήν όμως 3 από αυτούς (οι ιαχίτες) δεν έχουν καμία συναίσθηση της πραγματικότητας what so ever και θα γίνονταν βούτυρο στο ψωμί της μίας ομάδας ή της άλλης. Σε κάθε περίπτωση θα τρώγατε πολύ ξύλο μαλακες χοχοχο. Οι άλλοι 3 νομίζουν οτι είναι συνειδητοποιημένοι. Και καλά καταλαβαίνουν το επικίνδυνο της υπόθεσης αλλά έχουν και την δήθεν εμπειρία να μην κλάσουν μπάμιες. Ξέρουν τις συνέπειες αλλά δεν εγκατλείπουν τον αγώνα. Ένα μάτσο κουλτουριάρηδες είστε ρε... Πάω στοίχημα οτι οι συζητήσεις σας είναι όλες πάνω στο πόσο γαμάτοι είστε που καταλαβαίνετε αυτά που τα υπόλοιπα αστειχειώτα όρκ δεν νιώθουν. Ρε ξέρετε τι είστε αλήθεια... Είστε αυτή η μάζα που βλέπετε να τρέχει μπρος και πίσω στις ειδήσεις, που όλοι την βλέπουν και κανείς δεν την προσέχει. Πάρτε το χαμπάρι ρε... δεν είστε τίποτα για κανέναν... οι μπάτσοι δεν θα μπαίναν στον κόπο να σας δείρουν και οι μπάχαλοι θα πέταγαν τις μολότοφ πάνω από τα κεφάλια σας... Όλοι σας αγνοούν, τραβάτε γίνετε emo να βρείτε και γκόμενες στο Σύνταγμα.

1 είναι είρωνας, υπερόπτης, παρτάκιας και χέστης μιας και θα το έπαιζε μάγος... και καλά μου τώρα αφού θα χε σιγουρέψει την πάρτη του με ένα πανικοβλημένο power word(θα ρίξεις και concentration φλώρε), θα κοίταζε εμάς τους πληβείους του ελέους και θα έφευγε με την μύτη ψηλά πάνω απ' τα σύννεφα... Απορώ γιατί μπήκε στον κόπο να ψηφίσει... Μα την αλήθεια αν είσαι εκει έξω χάρισέ μου λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σου και απάντησέ μου.

Ελάχιστα λιγότερο καραγκιόζης είναι αυτός που θα έβαζε τα πόδια στην πλάτη. Τουλάχιστον έχει ένστικτο επιβίωσης, δλδ το σκατό του έφτασε στην κάλτσα πρίν από τους άλλους. Αυτός και το τσιράκι του Κόλλια δηλαδή, που θέλει και αυτό να ζήσει αλλά είναι πολύ χοντρός για να τρέξει. Έ ρε γκλόπ που σου χρειάζεται... γκλόπ από αστυνομηκίνα.


Εσύ τώρα γλοιώδες πλάσμα... ναι εσύ που με το που είδες την πλατεία Συντάγματος έκοψες λάσπη... Μεγάλε η διαμαρτυρία δεν είναι στην Σταδίου... είναι στην ΒΟΥΛΗ... ξες γιατί... γιατί εκεί είναι οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ... που οι ΒΟΥΛΕΣ τους είναι αυτές στις οποίες αντιτίθεσαι... Όταν τρώς πίτσα τρως ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ... όταν παίζεις diablo σκοτώνεις ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΧΗΓΟ. Όταν πας σε πορεία μένεις ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ... αλλιώς ρε φλούφλη τι σηκώθηκες και ήρθες.

Κάτσε σπίτι σαν τον άλλο τον τρισρέμπελο που έβλεπε τσόντες όλη νύχτα και κοιμήθηκε στις 7. Που να ξυπνήσεις μετά αγορίνα μου γλυκιά; Εσύ θα βλέπεις την Βουλή και θα νομίζεις οτι είναι η Playboy mansion... όχι οτι εκεί γίνονται λιγότερα όργια αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το γαμώ το κερατό μου όμως είναι που αφού έχεις λιώσει τα dvd από το πίσω μέρος του video club, ξες εσύ... Μετά σε πιάνουν οι τύψεις. Άχου το χρυσό μου είναι επαναστάτης... Δεν πειράζει τζουτζούκο μου θα προλάβεις την επόμενη. Ναι καλά... ξεκινήστε την επανάσταση χωρίς εμένα.

1 είναι ΔΑΠίτης... Δεν νομίζω οτι πρέπει να προσθέσω κάτι στην δυστυχία αυτής της ψυχής... Όλο το team το ξενώνα σου ευχόμαστε περαστικά.

2 ήταν κοπέλες... 2 ήταν κοπέλες!!! 2 ήταν κοπέλες??? Ντάξει παιδιά... τέρμα η πλάκα μπορείτε να βγείτε τώρα ποιοί ψηφίσατε οτι είστε κοπέλες;

ΥΓ: 2 ήταν κοπέλες... 2 ήταν κοπέλες... 2 ήταν κοπέλες...

8 σχόλια:

DRN 06 είπε...

Δύο ήταν κοπέλες (αν κατάλαβα καλά...).

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως δεν είναι πλάκα!

Τουλάχιστον τη μία από τις δύο(?) κοπέλες την ξέρω επειδή εγώ την πρότρεψα να ψηφίσει. Πήρες vote και από Σάμο βρε τυχερέ! (Σαμιώτισσα γαρ η λεγάμενη...) Ο Ξενώνας αποκτά σιγά-σιγά Πανελλαδική εμβέλεια!

Άντε και εις ανώτερα!

Gerasimos είπε...

Γαμώτο, δε θυμάμαι τι ψήφισα για να ξέρω τι μπινελίκι μου αντιστοιχεί! Εν πάσει περιπτώσει χρόνια πολλάάάάάάάάάάάάάά!

Εξύμνoς είπε...

Ουτε εγω θυμαμαι αν και νομιζω οτι ψηφισα την ιαχη...δηλαδη ειμαι δαπιτης, ειμαι emo, ή δεν τρωω ολη μου την πιτσα?


Σαμιωτισσα Σαμιωτισσα
ποτε θα πας στη Σαμο...

me είπε...

εγω γιατι δεν ενημερωθηκα να ψηφισω????μα πολυ γρηγορα το κατεβασες!
πατωνς αν ειχα ψηφισει κ παρ ολο που δε βριζω θα ψηφιζα...το 2

ο φιλος του οικονομου είπε...

@Dreamon το ψάχνω ακόμα... αν δεν ήταν η me... δεν μου βγαίνουν τα μαθηματικά...

@dkrl... Και είσαι σίγουρος οτι το έκανε;;; Το έψαξες;;; Εδώ παίζονται σοβαρά πράγματα... Άλλοι πηδάνε από τον 4ο για μία... Κι εδώ έχουμε δύο(?)

Κατά τα άλλα ευχαριστώ πολύ για την διαφήμιση... Και είμαι σίγουρος οτι μπορώ να περικόψω λίγο ακόμα τον μισθό του οικονόμου για να πάρεις κανα ποσοστό... έ τι λες;

@gerasimos,eximnos... Τώρα το τραβάει ο οργανισμός σας όμως... Και καλούα μου δεν θυμάμαι τι ψήφισα... και μάλλον το ένα και ίσως το άλλο και χρόνια πολλά... Μουσίτσες... Λοιπόν όποιος από σας παραδεχτεί πρώτος οτι ψήφισε ως κοπέλα του υπόσχομαι οτι δεν θα τον κάνω βούκινο... Κάποιος από σας ήταν... το μυρίζω...

Έξυμνε... αν είσαι ΔΑΠίτης ή emo have you considered getting professional help...
Αν δεν τελειώνεις την πίτσα σου θα ταιριάξουμε τέλεια... Εμένα ποτέ δεν μ φτάνει η δική μου.

@Me... Πως να ενημερώσω δλδ;
Κι εγώ "τον σταυρό μου μέσα" ψήφισα... Έχεις τύχει σε τέτοια φάση;

Τέρμα η πλάκα... Καλή Χρονιά και σε σένα Γεράσιμε... Πρωτοχρονιά έκανα αλλού και δεν ευχήθηκα σε πολλούς γνωστούς μέσω internet οπότε η ευχή γενικεύεται...

Ανώνυμος είπε...

Χα!

Ναι, είμαι σίγουρος ότι αυτή ψήφισε. Βασικά, ήμουν μπροστά όταν το έκανε, οπότε "δεν χωρεί αμφιβολίας περί τούτου"! Είχε έρθει για κάμποσες μέρες Αθήνα και όταν δεήθηκε επιτέλους να αφήσει τα ψώνια και να έρθει να με επισκεφθεί (μην πάει πουθενά αλλού το πονηρό μυαλό σου), έτυχε και της το έδειξα (το blog). Τώρα το αν θα εξακολουθήσει να μπαίνει, είναι μια άλλη ιστορία...

Τέλος, όσον αφορά το ποσοστό, δεν με ενδιαφέρει. Κράτα το για την ποσοτική αλλά και ποιοτική αναβάθμιση του ξενώνα. Η διαδικτυακή φιλοξενία και μόνο που μας χαρίζεις αρκεί.

[ Κεντάω πάλι! Μην το πάρεις σαν γλύψιμο. Αν μπορείς δηλαδή! ;-) ]

ο φιλος του οικονομου είπε...

dkrl... Το "ήρθε σπίτι" ντάξει δεν το παρεξηγείς μπορεί να είναι ξαδέρφη σου... "τις το έδειξες" με το ζόρι δεν το παίρνεις πονηρά μιας και το διευκρίνησες....

Αλλά όταν λες "Τώρα το αν θα εξακολουθήσει να μπαίνει(ούτε καν Μπένυ), είναι μια άλλη ιστορία..."
Ε αυτό είναι χοντρό υπονοούμενο.

Τέσπα προσπερνάμε τα ερωτικά σου που τόσο ξεδιάντροπα μας επιδεικνύεις εδώ και πάμε στο ζουμί πίσω από το σκάνδαλο... Τα οικονομικά... Έκανες την σωστή επιλογή και απέρριψες το ποσοστό για 2 λόγους.

1) Έχω παραπάνω τις ροζ δηλώσεις σου και θα σε εκβίαζα με αποτέλεσμα να πηδήξεις από το παράθυρο(ναι καλά... εμένα αν με κατηγορούσαν για ροζ σκάνδαλο θα ήμουν περήφανος... ιδιαίτερα αν είχα την φάτσα του... ονόματα δεν λέμε ακόμα.)
2) Θα ανέβαινες φορολογικό κλιμάκιο και θα στα παιρνα πίσω τριπλά χεχεχε...