Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Ένα ζευγάρι ξανθές κοτσίδες

Παρένθεση στην παρένθεση στην παρένθεση αλλά "ο ιός της Κυριακής" σήμερα λέει πολλά.

Και διαβάζοντας τον, θυμήθηκα πριν 2-3 χρόνια που είχα πάει στην Πολονία και στο Άουσβιτς και το Μπίρκεναου.
Εκεί είχαν εκθέματα τα αντικείμενα των θυμάτων του ολοκαυτώματος, όπως παπούτσια, ρούχα, τεχνητά μέλη τα οποία οι φασίστες κρατούσαν και τους έβρισκαν χρήσεις. Από όλα αυτά τίποτα δεν με πείραξε τόσο όσο μια αίθουσα με στοιβαγμένα τα μαλλιά των γυναικών.

(την φωτογραφία βρήκα εδώ με την λεζάντα: 1950 kg of womens hair at Auschwitz)

Οπως τις κούρευαν γουλί πριν το κρεματόριο (γιατί τους άντρες τους κούρευαν από την αρχή) τα κρατούσαν σε μια αποθήκη και τα έκαναν κουβέρτες, μάλλινα ρούχα και ξέρω γω τι άλλο.
Κάπου στον σωρό που βλέπετε υπάρχει και ένα πανέμορφο ζευγάρι ξανθές κοτσίδες. Το είδα και δεν ξανακοίταξα προς τα κει.

Αν πιστέψουμε το κείμενο "μυοκτονία" που παραθέτει ο ιος... θα δούμε κι άλλες ξανθές κοτσίδες. Δεν ξέρω για σας, εμένα σίγουρα τότε θα μου στρίψει.

6 σχόλια:

DRN 06 είπε...

Κι εμένα θα μου στρίψει... Μου φαίνεται ακατανόητο κάποιοι να έχουν τέτοιες απόψεις στο 2008. Ιδέες που προσβάλουν τη νοημοσύνη...

ο φιλος του οικονομου είπε...

Σε παρακαλώ διάβασε το λινκ στον "ιο"
Είναι μεγάλο αλλά πρέπει.

Δεν είναι μόνο απόψεις, είναι πρακτικές που υποστηρίζονται(όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες) από την αστυνομία και κατ' επέκταση από το ελληνικό κράτος.

Κάθε μαχαίρωμα, κάθε "μυοκτονία", βάζει άλλη μια κόμη στο σωρό... η οποία περιφέρεται ως τρόπαιο από τους νικητές... ενώ προσπαθούν να μας πείσουν οτι πρόκειται για σφουγγαρίστρα.

Δεν είναι απόψεις που προσβάλλουν την νοημοσύνη φίλε dreamon, είναι δολοφονικές πρακτικές στο όνομα της εθνοκάθαρσης και είναι εδώ.
Και όσο εμείς αρνούμαστε να τις δούμε τόσο θα μεγαλώνει ο σωρός.

Τρέμω την μέρα που θα δω ξανά τις ξανθές κοτσίδες, και τρέμω και για μένα και γι αυτούς.

Εξύμνoς είπε...

Φιλε οικονομε το θεμα ειναι παρα πολυ σοβαρο και θελω να διαβασω και να το σχολιασω. Σου δινω το λογο μου οτι θα το κανω.

Εξύμνoς είπε...

Τον διαβασα.
...
...
Γινεται να μην τρελαθεις? Γινεται να μην εξοργιζεσαι διαβαζοντας τετοια λογια απο ανθρωπους που εκπροσωπουν τον λαο στην Βουλη??? Ειναι δυνατον να εκπροσωπουν αυτοι μερος του ελληνικου πλυθισμου?? Ειναι δυνατον να ενστερνιζεται τετοιες αποψεις ποσοστο πανω απο 3% των Ελληνων ψηφοφορων?? Πιστευω πως οχι, αλλα εδω ειναι που λεμε "η αγνοια σκοτωνει". Καποιος πηγε και ψηφισε ΛΑΟΣ ετσι για πλακα. Το ΛΑΟΣ ομως δεν κανει πλακα. Οι ανθρωποι ειναι αρρωστοι!!

Δεν ξερω τι αλλο να πω.

ο φιλος του οικονομου είπε...

Ευχαριστώ που κάθισες και το διάβασες, αλλά μάλλον πιο πολύ καλό στον εαυτό σου έκανες παρά σε μένα.

Είδες οτι τελικά τα επεισόδια δεν είναι πάντα αυτά που δείχνουν.

Αυτό που ήθελα να δείξω παραθέτωντας το link ήταν οτι φασίστες υπάρχουν και σήμερα και όλο και πιο πολύ τολμούν να βγαίνουν στο προσκήνιο. Δεν χρειάζεται να κοιτάμε μόνο στον χώρο του ΛΑΟΣ, υπάρχουν και πιο κοντά.

ο φιλος του οικονομου είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.