Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

Τα όμορφα μυαλά όμορφα καίγονται

ΑΙΣΧΟΣ!!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ...
ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΟΙ, ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ, ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ, ΑΛΗΤΕΣ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ...
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΥΤΑ!!!!! ΕΙΣΤΕ... ΕΙΣΤΕ... ΑΠΕΡΓΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ... ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ.
(come back again and I shall taunt you once more*)

Ξέρω τι σκέφτεστε (όχι, αλήθεια, μικρός έπεσα σε μια πράσινη γλίτσα που αργότερα διαβάζοντας κόμικ κατάλαβα οτι δίνει υπερδυνάμεις) ναι ξέρω τι σκέφτεστε. "Ωχ! Πάλι κύρηγμα για το ασφαλιστικό... θα μας τα ζαλίσει... μπλά μπλά μπλά δικαιώματα... μπλά μπλά μπλά Μάρξ... μπλά μπλά επανάσταση..."

Ε λοιπόν όχι, τα δικαστήρια έκριναν την απεργία παράνομη και καταχρηστική... εγώ την κρίνω απαράδεκτη στην εκτέλεση. Άνθρωπέ μου θες να κάνεις απεργία... κάνε... φρόντισε όμως να είναι idiotproοf*... Τα στοιχειώδη δηλαδή θα λέμε.

Για να μην λέτε οτι λέω ότι μου κατέβει το οπτικοακουστικό υλικό που θα σας περιγράψω*(το πιάσατε Παιάνες* μου) προέρχεται από τα σημερινά δελτία ειδήσεων*.

1) Ένας καμένος σε πρόσωπο, λαιμό και χέρια λέει οτι πήρε γκαζάκι και του έσκασε στα χέρια και γι αυτό φταίει η απεργία της ΔΕΗ.

2) Μια γριά με μηχανικά υποστηριζόμενη αναπνοή στο σπίτι της κινδυνεύει να πεθάνει λόγω της απεργίας της ΔΕΗ

3) Οι πολίτες λέει μπορούν να υποβάλουν μυνήσεις γα φθορές ηλεκτρικών συσκευών κατα των απεργών της ΔΕΗ.

4) Ο Κακαουνάκης εξενίστατω οριώμενος για τους απεργούς που πέταγαν σκουπίδια στους αστυνομικούς

5) Σήμερα πήγα να δω γιατί κόπηκα και ο καθηγητής είπε "ξες σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως φταίει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ"*

Και τώρα ο σχολιασμός από την κριτική επιτροπή (Ψινάκης, Jack Sparrow, Κούγιας, ΦΤΟ, )

1) (Ψινάκης) Χρυσέ μου είσαι τελείως ζώον, με την καλή έννοια*. Επειδή εσύ δεν ξες να χρησιμοποιείς ένα γκαζάκι, που τόσοι τρομοκράτες χειρίζονται με τρομερή ευκολία, φταίνε η μάνα σου και ο πατέρας σου που ήταν αδέρφια*

2) (Jack) Listen to me baby. When confronted with battle, follow my tactic. Run(to the hospital). Savy?

3) (Κούγιας) Εδώ έχω φέρει την τοστιέρα η οποία κάηκε μαζί με την φέτα με το γενικό blackout που οι ανεύθυνοι απεργοί επίτηδες προκάλεσαν στο σπίτι μου. Και στο χέρι μου είναι το έγκαυμα 13 βαθμού από το πιστολάκι που έκανα στο παιδί όταν κόπηκε το ρεύμα. Θα προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητας ενέργειες και θα δικαιωθούμε. Έχω το ημερολόγιο των απεργών*...

4) (ΦΤΟ) Μα και αυτοί σκουπίδια μας πετάνε, τα δακρυγόνα είναι ληγμένα, μερικά από το 1994. Τουλάχιστον αυτά που φαγατε εσεις ήταν φρέσκα.

5) "Κο κο κο κο κο κο κο"* Κόπηκε το ρεύμα, κόπηκε και ο ηλεκτρολόγος.


Πάντως ντάξει καλά όλα αυτά αλλά όλα επισκιάστηκαν από το δελτίο του "άλφα". Ποιόν Λαζόπουλο(είπαμε ξέρω τι σκέφτεστε) η Στάη, η Έλλη μας... δεν είναι πλέον παρθένα... στην ψυχή. Ο αλήτης ο Λάκης της είπε οτι υπάρχει εντεταλμένη δημοσιογραφία. Της πετάχτηκαν τα μάτια έξω, το μαγάρισε το κορίτσι μας. Πάει η ψυχούλα του.

Λάκη το καλό που σου θέλω να την αποκαταστήσεις την Τρίτη, αλλιώς θα στην κόψω*... την παρακολούθηση.

Υγ: Επειδή έχω αρχίσει να ανησυχώ σφόδρα... Σας παρακαλώ πολύ, για να βελτιόσουμε την επικοινωνία μεταξύ μας θέλω να κάνουμε το εξής. Σε μερικές λέξεις εκφράσεις έχω βάλει αστερίσκους (*). Μπορείτε να μου πείτε αν καταλαβαίνετε σε τι παραπέμπουν ή τι εννοούν; Για παράδειγμα το "με την καλή ένοια" παραπάμπει στην ατάκα και την κίνηση του Ψινάκη.
Για να κάνετε πιο γρήγορα αν θέλετε απλά πείτε μου ποιά δεν καταλάβατε.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"ξες σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως φταίει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ"

Αν όντως διαδραματίστηκε αυτή η φάση και από τον συγκεκριμένο καθηγητή που φαντάζομαι, απλά, για ακόμη μια φορά, RESPECT!

ο φιλος του οικονομου είπε...

Όχι δεν το είπε.. είπε για την Τσέλσι όμως...

Την φάση με το "Κο κο κο κο κο" την ξέρεις?

Ανώνυμος είπε...

Ε για την Τσέλσι ήμουν σίγουρος, αφού πρόκειται για τον......Theo(aka God)!

Όσο για τη φάση που λες, μπορεί και να την ξέρω... Μήπως εννοείς τότε που έμεινε μόνος με 5 φοιτητές στο αμφιθέατρο και τους είπε "Άντε! Πηγαίνεται και εσείς στον άλλον!" ή κάτι τέτοιο???

ο φιλος του οικονομου είπε...

Όχι... αυτά είναι φυσιολογικά πράματα.

Εγώ λέω για την φάση στην συνέλευση τμήματος... που ήθελε να παίξει ξύλο με κάποιον και ο άλλος δεν ερχότανε να πλακωθούν και γύρισε μέσα ο Αμέτρητος τέος Πρόεδρας και του έκανε "Κο κο κο κο κο κο κο" Μπροστά σε όλους του καθηγητές και τους φοιτητές που ήταν εκεί...

Αλλά πες αυτός είναι ο ένας και μοναδικός και μπορεί να κάνει ότι θέλει. Ο νυν Πρόεδρας(όχι της βλάβης, ο άλλος) που έλεγε για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα οτι μερικές φορές δεν είναι κακό να είναι κανείς θερμόαιμος... Τρέλα....

Για να είμαστε όμως εντάξει πρέπει να πω οτι μόνος μου κόπηκα, δεν με έκοψε αυτός. Και οτι παρότι ο Γαύρος αποκλείστηκε βοηθούσε παιδιά να περάσουν και ας μην ήξερε τι θέματα είχε βάλει.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχαχα! Έλα ρε συ! Έγιναν τέτοια γεγονότα και εγώ τα έχασα?!? ΦΤΟΥ που να πάρει!

Τελικά όλες οι συνελεύσεις των ΗΜΜΥτών (aka emυτών) είναι επεισοδιακές!

(Κοίτα που μάς βγήκε θερμόαιμος ο Κοκός... Τί άλλο θα δούμε! Αλλά θα μου πεις, εδώ ο άλλος Κό [aka βοηθός εργαστηρίου Φυσικής "Στην κοσμάρα μου"] είχε το σθένος [Πσσσ] να αποκαλέσει τους αναρχικούς που είχαν κάνει κατάληψη στην Πρυτανεία "φασίστες" κατάμουτρα! Είμαστε παληκάρια εμείς οι electricians τελικά!!!)