Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

Τι λε ωρε Μανολιό... πονούν τα παληκάρια?

Μιας και λύση επί της ουσίας δεν δίαφαίνετε ας επιστρέψουμε στην επικαιρότητα που δεν παύει να μας συγκλονίζει καθημερινά...

Πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό που μας απειλεί άμεσα και θεωρώ χρέος μου να προστατεύσω τους συνάδελφους blogger.

Μετά το αυθόρμητο, όπως δήλωσε, φιλί με την Τζούλια...
Ο ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης που τώρα βρίσκεται μέσα στο Υπουργείο Εσωτερικών δίπλα από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής προστασίας με θέα στον Γρηγόρη απέναντι εξέδωσαν ειδικές οδηγίες επιβίωσης μέχρι να βρεθεί τρόπος να διευθετηθεί το θέμα.

  1. Αποφεύγετε τις αχρείαστες μετακινήσεις. Παραμείνετε σπίτια σας, κλειδώστε πόρτες και παράθυρα και βουλώστε τυχόν τρύπες στους τοίχους.
  2. Όσο είσαστε στο σπίτι καλό είναι να αποφεύγετε τα παρακάτω. Μην μαγειρεύετε γαμοπίλαφο. Μην βλέπετε Star. Και προπαντώς, μην βλέπετε Μπόμπ Σφουγγαράκη... τον εξαγριώνει.
  3. Αν θεωρείτε οτι χρειάζετε να βγείτε έξω, όπως για παράδειγμα για να βγάλετε λεφτά από την τράπεζα ή να πάτε στο ραντεβού με τον γιατρό στο ΙΚΑ. Μην μπείτε στον κόπο τίποτα από τα δύο δεν θα καταφέρετε.
  4. Αν παρόλα αυτά είναι επιτακτική ανάγκη να βγείτε, για την δική σας ασφάλεια πρέπει να πηγαίνετε ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ. Στην πλατεία Ομονοίας το ΣΚΑΪ μοιράζει από σήμερα το πρωί τσίγκινα σωβρακάκια, αν και ο βαθμός προστασίας που προσφέρουν είναι αμφισβητίσιμος.
Ήδη έχει ξεκινήσει και μια διαφημιστική καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για τον κίνδυνο βασισμένη σε παλιότερες πετυχημένες καμπάνιες του ελληνικού κράτους και όχι μόνο.
Αυτά από το κράτος. Η ανυσηχία του γράφοντως(που δεν σκοπεύει να βγεί από το σπίτι) έχει δύο σκέλη. Αν ο Κωστέτσος το γύρισε και φιλάει την Τζούλια(ανοίξτε Star ντε) τότε πάει, δεν θα μείνει τίποτα για μας. Θα βγει βόλτα το αλάνι, θα τις μαζέψει όλες και εμείς θα μείνουμε ρέστοι. Τρέμε Πασχάλη.

Αν δεν το γύρισε και φιλάει την Τζούλια, τότε ρε παιδιά μήπως εμείς οι υπόλοιποι κάνουμε κάτι λάθος; Για πείτε και εσείς, γιατί εγώ μπερδεύτικα.

ΥΓ: Όπως θα προσέξατε αναφέρθηκα σε συναδέλφους blogger και όχι σε συναδέλφισσες. Εσείς πως το βλέπετε? Ζήλια? Αδιαφορία? Ενθουσιασμός? Θέλω να ακούσω την τοποθέτηση του φεμινιστικού κινήματος επί του θέματος

ΥΓ: Την λύση ήρθε πάλι να δώσει ο πρόεδρος... το φιλί ήταν εκ Μυτιλήνης

4 σχόλια:

Εξύμνoς είπε...

Κατω τα χερια απο τη Μυτιληνη!!!

ολοι στο δρομο που χαραξε ο Βασιλειος...

ο φιλος του οικονομου είπε...

Λες άμα τον παρακαλέσουμε πολύ να μας πει τι τρώει και είναι τόσο φλογερός και αυθόρμητος

snok είπε...

Τι μου λες,Μας πήραν τον Βασίλειο,Βασίλειος εάλω δηλαδή...
Πο,πο,πο....
Άτιμη Τζούλια που δουλεύεις υπογείως ξέρω γιατί τα κάνεις όλα αυτά.Ναι τα ξέρω.
Αγαπητό κοινό που διαβάζει τούτο εδώ το μπλογκ έχω να κάνω μια καταγγελία.Η Ευρυδίκη πέρσι,οργισμένη και φανερά εκνευρισμένη για τον αποκλεισμό της από τον ημιτελικό της Eurovision σκεφτόταν μαζί με τον Ελληνάρα Δημήτρη Κοργιαλά σκεφτόταν την αντεπίθεση της ενάντια στον Κολούμπο(aka σκύλος-ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου Βασιλείου-) ώσπου βρήκαν τη λύση.Η Τζούλια να μπει ανάμεσα στο Βασίλειο και στον Κολούμπο όπερ και εγένετο..

ΟΪΜΕ!!!!!

Εξύμνoς είπε...

αμα του το πουμε ευγενικα...