Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

H αξία του ύπνου... 2

Με αφορμή που αύριο δεν έχω σχολή και θα ξυπνήσω ότι ώρα μου γουστάρει βρίσκω την ευκαιρία να κάνω άλλο ένα ποστ για τον ύπνο... λίγο πριν πάω προπ.

Ξαναθυμίζω τα manga διαβάζονται από τα δεξια προς τα αριστερά



Το απόσπασμα είναι από το πολυσυζητημένο manga... death note. Ξέρετε αυτό που όλοι ντύνονται σαν emo, κυκλοφορούν με μαύρα τετράδια και έχουν υψηλό ζάχαρο.

Ο εν λόγω κύριος είναι ο Kira ο "κακός" της υπόθεσης, ένα καθίκι που όλοι των λατρεύουν. Σχεδόν σαν τον διώκτη του, τον L μόνο που δεν είναι καθίκι και δεν τον λατρεύουν.

Τέσπα το θέμα είναι άλλο. Τι απαντάει η κοπέλα που ο Kira(Yagami Light ή Yagami Raito) της κόβει τον ύπνο στην μεση?

1) Αντε γ..ισου παλιοκαραγκιόζη που με ξυπνάς τέτοια ωρα
2) 5 λεπτά ακόμα μαμα... 5 λεπτα ακόμα
3) Ζzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hrmf zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
4) Ναι yagami, φυσικά και θα αγνοήσω το γεγονός οτι με ξυπνάς τέτοια ώρα για να μου πεις να βγούμε σήμερα γιατί φυσικά δεν έχω ζωή και δεν έχω κανονήσει τίποτα για το απόγευμα. Εξάλλου είναι προφανές οτι με γουστάρεις αφού δεν μου έχεις ξαναμιλήσει ποτέ και είναι η πρώτη(και τελευταία) φορά που εμφανίζομαι στο manga. Τι τύχη να βγω με το πιο δημοφιλές παιδί στο σχολείο και τον δεύτερο μεγαλύτερο δολοφόνο μετά τον Τζέγκις Χαν.

Αν κάποιος ευφάνταστος μπορεί να φανταστεί κάτι άλλο ας το προτείνει.
Αν εκδηλωθεί ενδιαφέρον θα σας δείξω τι έγινε στο επόμενο post.

2 σχόλια:

DRN 06 είπε...

Καλά που μου θύμησες να κατεβάσω το death note. Από το καλοκαίρι έλεγα να το δω κι όλο το ανέβαλα... Το έχεις δει λένε είναι πολύ καλό...

Μα φυσικά το 3 τι άλλο;

ο φιλος του οικονομου είπε...

Το death note τα σπάει... Για άλλη μια φορά σου προτείνω να το διαβάσεις αντί να το δεις. Γιατί μέρος της τρέλας αυτού του manga είναι να προσπαθείς να καταλάβεις τι σκέπτονται.

Αν δεν έχει χρόνο για διάβασμα (είναι σχετικά μικρό 12 volumes αν θυμάμαι καλά) τότε δες το σε anime.. χάνει λίγο αλλά και πάλι τα σπάει απεριόριστα.

Μια ψήφος για το 3... βάλτε τώρα που γυρίζει