Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Η αξία του ύπνου... 4-1


Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο υποτιμημένη είναι η αξία του ύπνου...

Σε αυτή την φωτογραφία βλέπουμε τον Μόρις, που προερχόμενος από hang over τρίβει νυσταγμένα τα μάτια του επειδή του στέρησαν τον απογευματινό του υπνάκο την στιγμή που οι κρητικοί σκοράρουν και πανηγυρίζουν.

Σε αυτό το στιγμιότυπο πάλι ο Μάτος και εμφανέστερα ο Γκαλίνοβιτς δυσκολεύονται να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά ενώ ο Καραγκούνης παρακαλάει με ενωμένα τα χέρια να τελειώσει το ματς για να πάει για ύπνο. Στην ίδια φωτογραφία ο Γκούμας φέρεται να λέει στον διατητή "Αν ξαπλώσω εδώ σε πειράζει?"

Πηγές μέσα από την ομάδα λένε οτι φταίει η βραδινή πτήση και ο θόρυβος που έκαναν οι κινητήρες του Tupolef και δεν άφηνε τους παίχτες να κοιμηθούν.

Υγ: Για την κοπέλα αφού θα μείνετε με την απορία.... Εσένα Τάσο σου το στέλνω προσωπικά.

7 σχόλια:

Εξύμνoς είπε...

Κι εγω νομιζα οτι καταλαβες την αξια του υπνου γιατι κοιμοσουν την ωρα του αγωνα...

DRN 06 είπε...

Τζίγκερ φύγε!
Μια πρόταση τομή στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα

ο φιλος του οικονομου είπε...

Παιδιά μη μασάτε...

Εγώ μετά το χθεσινό αποτέλεσμα είμαι πλέον βέβαιος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος... Σήμερα πήγα και έπαιξα το μισθό μου από τα Πασούμυα στην ανατροπή του σκηνικού με πρωταθλητή Παναθηναϊκό... και το ίδιο έκανε και ο Βγενόπουλος.

Πως νομίζετε ρε χαϊβάνια θα τα βγάλει τα 40 μύρια... Εγώ δηλώνω πανευτυχής... και ήδη άυριο διοργανώνω φιέστα στο σπίτι με πολύ Σιγκάλ, πολύ πίτσα και πολύ Munchkin (αν κάτσει και μαζευτούμε δλδ)

@Eximnos την ώρα του παιχνιδιού μιας και δεν το έδειχνε πουθενά (που να πιάνω τουλάχ) ήμουν με τον ξάδερφο και λιώναμε pro.

@Dreamon Πες μου αναλυτικά, σε τι δεν σε ικανοποιεί ο Τζίγκερ σαν πρόεδρος του ΠΑΟ. Με λεπτομέρειες.

Εξύμνoς είπε...

Την καλυτερη δουλεια κανατε...
Ποια ομαδα παιρνεις και τι συστημα παιζεις στο pro??

ο φιλος του οικονομου είπε...

Κοίτα όταν έπαιζα pro 4 μόνος μου έπαιζα Mancha(Van Nistelroy, Saha, Roy Keane, όχι Roοney) και 4-4-2 με τον Giggs να κάνει ότι θέλει, τον Cristiano το ίδιο. Και τους υπόλοιπους να τροφοδοτούνε αυτούς.

Αγαπημένο match Manchester-Milan που στο 4 έχει με διαφορά την καλύτερη άμυνα. και φαντάσου τώρα τί γινότανε με τα ζευγάρια Cafu-Giggs , Cristiano-Maldini. Ήταν πραγματική απόλαυση.

Είχα φτάσει σε σημείο(μετά από αρκετές σαιζόν εξέλιξης του cristiano) να μπορώ στην τέρμα δυσκολία, και την αγορασμένη ακόμα, να διαλύσω οποιοδήποτε πλευρό άμυνας με τον Cristiano εκτός της Μilan.

Από το 4 και μετά δεν ξανάπαιξα μόνος μου pro. Αν και όποτε παίζαμε με άλλους(όχι καμένους) καί στο 5 και στο 6 τους σάπιζα λόγω εμπειρίας. Ε σιγά σιγά όμως το παράτησα και τώρα παίζω περιστασιακά με τον ξάδερφο με την Πανάθα και έχω ξεχάσει τελείως πως παίζεται το παιχνίδι. Κόβω το χέρι μου οτι θα έχανα άνετα από ένα δεκάχρονο.

Εξύμνoς είπε...

Κι εγω United παιρνω (παντα μιλαμε για διπλο... δεν εχω δικο μου ps2) αλλα επειδη μπαζω παιζω με τρεια αμυντικα χαφ και μπροστα τους δεκαρι τον ροναλντο και δυο επιθετικους. Και παλι ομως... δεν τα ταταφερνω με τους καμενους πο εχω μπλεξει... Αλλες φορες οταν πχ παιρνω εθνικη πορτογαλιας παιζω 4-3-3 και οσα βαλουμε κι οσα φαμε... Ροναλντο Κουαρεσμα και Νανι... χαμος γινεται στα πλαγια... στο σεντερ φορ υπαρχει ενα προβλημα...

ο φιλος του οικονομου είπε...

ούτε γω έχω ps... για την ακριβεια ποτε δεν είχα κονσόλα... όλα με pc. αφου προ παίζω με πληκτρολόγιο και χειρισμό αλα φίφα. γαμάτο?

3 αμυντικά χαφ? κακό κατα την γνώμη μου. Αν θες κριστιανο για δεκάρι παίξε τουλάχιστον 4-4-2 ρόμβο.

Πορτογαλία δεν έχω παίξει ποτέ... Τι να σ πω... ωραίο ακούφεται το 4-3-3... θεαματικό.