Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Πρώτη συμμετοχική fantasy ιστορία

Η πρώτη προσπάθεια για μια συμμετοχική open source fantasy ιστορία, που θα γραφτεί με τη φαντασία και το ταλέντο όλων σας, είναι γεγονός. Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε δημιουργός ενός νέου φανταστικού κόσμου τον οποίο εσείς θα εξελίσσετε. Δηλώσεις και περισσότερες πληροφορίες στο unitedfantasy@yahoo.gr μέχρι τις 5 Mαϊου 2008.)




5 σχόλια:

Εξύμνoς είπε...

λοιπον τωρα το καταλαβα....
για δωσε λιγες ακομα λεπτομερειες...
τι εχετε στο φαντασιοπληκτο μυαλο σας??

ο φιλος του οικονομου είπε...

Η ιδέα είναι να φτιαχτεί μια ιστορία από πολλούς fantasyοπληκτους μαζί...

Δηλαδή θα γράφει κάποιος ένα κομμάτι, μετά ο επόμενος και θα γίνεται κυκλική εναλλαγή, ήρωες και πλοκή δεν είναι προκαθορισμένη αλλά ο καθένας θα μπορεί να βάλει την δική του φαντασία και να δημιουργήσει τα δικά του σκηνικά και τους δικούς του χαρακτήρες.

Ο γενικός άξονας της ιστορίας και οι ήρωες φυσικά θα διαμορφωθύν σταδιακά μέσα στα πρώτα κομμάτια και πάνω σε αυτά θα χτιστεί μια πολύ ενδιαφέρουσα φανταστική ιστορία...

Αν ενδιαφέρεσαι να συμμετάσχεις θα ήταν χαρά μας, στείλε mail με ότι ερωτησεις έχεις. Επίσης αν έχεις και κανα φίλο/η που θα τον ενδιέφερε... spread the word

Εξύμνoς είπε...

οπως καταλαβαινεις... δεν το 'χω...
Πολυ ενδιαφερον παντως. Περιμενω να αρχισετε!

ο φιλος του οικονομου είπε...

Προς το παρόν αυτό που έχουμε ανάγκη είναι λίγη διαφήμιση... λίγο promotion.. λίγο P.R. ιφ γιού κάτς μάι ντρίφτ;

DRN 06 είπε...

γαμώτο κι εγώ όσους έχω πει απαντούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως και ο eximnos: "οπως καταλαβαινεις... δεν το 'χω... Πολυ ενδιαφερον παντως. Περιμενω να αρχισετε!"