Κυριακή 11 Μαΐου 2008

Βενζίνη... Βενζίνη!!!

Το κινέζικο ημερολόγιο διατείνεται οτι φέτος διανύομεν αισίως το έτος του αρουραίου... πράγμα παράλογον όσο μάλλον και το γεγονός οτι ένα δις κόσμος το πιστεύει... Εδώ θα μου πεις άλλοι πιστεύουν οτι ο Ομπάμα θα φέρει την αλλαγή... αλλά αυτοί συγχωρούνται γιατί δεν ξέρουν οτι θα την φέρει ο Γιωργάκης

Και ξεκινάμε λοιπόν με τον Γιωργάκη άλλο ένα ταξίδι στην χώρα του Ποτέ... δεν θα πάρουμε σύνταξη κουφάλα Αλογοσκούφη. Συνθετικά φυσικά της οποίας είναι το ΣΥΝ και το Ταξί... και τα δύο σε αφθονία αλλά μόνο για ώρα ανάγκης... Ανάγκα και θεές πείθονται... μου κλείνει το μάτι η Κλόντια... και λέω πείθονται να κάνουν τι? Τυρί απαντά και γυρίζει ενοχλημένη το ξώπλατο. Μάλλον μου διαφεύγει το γερμανικό χιούμορ.

Όπως και το Μάρκο άλλωστε. Και το Φράγκο και το Ευρώ, διαφεύγει από την τσέπη μου και χάνω την μπάλα την οποια όμως πιάνει με μια φοβερή βουτιά το Δολάριο πριν πάει στο πλεχτό... Που φόραγα όλο το χειμώνα για να μην μου πέσει η μύτη από το κρύο. Αίμα Ιρακινών με χαμηλά οκτάνια λένε πέρασε στον πετρελαιοφόρο ορίζοντα και νόθευσε το προϊόν και γι αυτό ανέβηκε η τιμή... γλύτωσα την μύτη... μου πέσαν τα αυτια.

Μ' αυτιά και μ' Αυτιά πέρασε και φέτος το Πάσχα και πάνω που στέρεψαν τα δάκρυα από το θείο δράμα επείκειται η διακοπή του Λαζόπουλου... Απαρηγόρητος ο Κούγιας έδειρε ξανά την Βατίδου ενώ ο Βερύκιος απείλησε με αυτοκτονία αλλά με αίτημα να γίνει πόλεμος. Πόλεμος πατήρ πάντων έλεγε ο Ηράκλειτος... πόλεμος λοιπόν εδώ και Ντόρα

"Ντόρα η ψηλή εξερευνήτρια" θα είναι η νέα σειρά του -λέγε με Ευαγγελάτο- chanel 9 στην θέση του ανώμαλου Μπόμπ Σφουγγαράκη. Την επιλογή έκανε τριμελής κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τον Ηλία Ψινάκη, την φωνή του, και το ύφος του. Ποιό έτος του αρουραίου... το έτος του Μητσοτάκη διανύουμε... εδώ και 80 χρόνια.

Αυτά σκεφτόμουν αραγμένος στην άκρη του δρόμου χωρίς βενζίνη και μοίρα καμιά, ενώ η Κλόντια με αγνοούσε επιδεικτικά. Αποφασισμένος οτι θα πέθαινα εκεί στην ερημιά ο Μέρφυ στραβώθηκε και βρέθηκε η λύση.
"Να σας πετάξω πουθενά με το ποδήλατο?"
"Ευχαριστούμε Γιωργάκη..."

Υγ: Ένα πόστ αφιερωμένο στους φύλακες του δάσους της Πάρνηθας που απαρνήθηκαν τις κοσμικές ζωές τους και πήγαν να μονάσουν εκεί στις λιτές τους βίλες διασφαλίζοντας οτι δεν θα ξανακαεί το δάσος ποτέ... απο αμέλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: