Κυριακή 18 Μαΐου 2008

Αχτούνγκ!!! Αχτούνγκ!!!

Ανακοίνωση προς τους αγαπητούς Έλληνες πολίτες. Από σήμερα όπως θα ξέρετε η κυβέρνησή σας παρεχώρησε τον Οργανισμό Τηλεποικοινωνιών Ελλάδος εις εμάς. Γι αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές που θα βοηθήσουν στην εξυγείανση και εξέλιξη του οργανισμού πάντα σεβόμενοι την αρχαιοελληνική παράδοση και κληρονομιά.


Πρόσφατες έρευνες έδειξαν οτι στον ΟΤΕ υπάρχει πολύ γραφειοκρατία και δυσκολία συνενόησης που οδηγεί σε μεγάλη πτώση της παραγωγικότητας γι αυτό οι επιστήμονές μας θεωρούν οτι φταίει πρωταρχικά η γλώσσα. Έτσι προτείνουμε τις κάτωθι τροποποιήσεις

Όλοι οι δίφθογκοι και τα γράμματα που προφέρονται /ι/ θα γράφονται με "ι" και όσα προφέρονται /ε/ με "ε". Έτσι θα προκίψι μια πιο απλί κε πιο κατανοΐτί γλώσσα που δεν θα προσφέρετε για παρανόισι κε παρεξίγισι μεταξί όσων εργάζοντε στην ιπιρεσία. Έπιτα τα γράμματα δ,θ κε ρ θα προφέροντε ζ,σ κε γ αντίστιχα. Με αυτό τον τγόπο σα έγσι η ελλινικί γλώσσα πιο κοντά στις Ευγωπαϊκές κε ο ογ..γανισμός σα γίνει ανταγωνιστικός ζιεσνώς. Στιν σινέχια κγίνουμε οτι ζεν χγιάζοντε ζιπλά γ.γάματα όπως "σσ" και "ττ" κλπ κασώς κε το "ω" που σα γίνι πάντού "ο". Αυτί ι αλαγί αν πγοστεσί με τιν αφέγεσι τον ζιφσόγκον "αυ" και "ευ" σιμπλιγόνι τις μεταγισμίσεις που σα επιβλισούν τάχιστα. Όσι σα αντισαστούν σα εκτελεστούν πάγαφτα.

"Το όνιγο εκπλιγόνετε! Πγότα ο ΟΤΕ μετά η Πολονία και μετά ο Κόσμος"


Caption contest(κάθε φορά από δω και πέρα... και θα βγαίνει νικητής της βδομάδας)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πετυχημένη μεν η κριτική προς τη διαρκώς παγκοσμιοποιούμενη κοινωνία, ατυχής δε η σκόπιμη γλωσσική κακοποίηση, μιας κι αυτό αποτελεί προνόμιο των αριστεριστών εδώ και χρόνια.

Εξύμνoς είπε...

ΦτΟ... εσυ χαραμιζεσαι...

ο φιλος του οικονομου είπε...

@Χερ Εξύμνος... Ντάνκε σεν

@Ζμπούτσαμ: Βιλκόμεν Βιλκόμεν...
όχι μόνο των αριστεριστών... αλλά και των γραικύλων...