Τρίτη, 26 Αυγούστου 2008

Σε δύο μέρες από τώρα...

ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Ανόρθωση θα έχει λήξει 5-1
Η θεαματικότερη ανατροπή στην ιστορία του Θρύλου θα έχει συντελεστεί αφού θα έχει γυρίσει το παιχνίδι παρά το εντός έδρας γκολ που θα φάει.

Οι προβολείς θα σβήσουν και οι φίλαθλοι θα αδειάσουν τις εξέδρες. Δύο μόνο φιγούρες θα στέκονται στο σημείο του πέναλτυ από όπου ο Μήτρογλου θα έχει ευστοχήσει 5 φορές.

Ο Δέλλας έχοντας ανατρέψει 5 φορές τον Λέτο τις 3 έξω από την περιοχή και ο Μπεκιάι έχοντας φάει 5 πέναλτυ που τα 2 πήγαιναν έξω γνωρίζουν πλεόν οτι έχασαν την τελευταία ίσως ευκαιρία τους να παίξουν στους ομίλους του Champions League. Μια κιθάρα θα συνοδεύει τις σκέψεις τους
Ενώ η ισπανική μελωδία θα γεμίζει τις άδειες εξέδρες με το παράπονο των δύο παλαίμαχων ποδοσφαιριστών. Μέσα από την ηχομόνωση της σουίτας του προέδρου δύο άλλες φιγούρες θα χαλαρώνουν στην ησυχία της νύχτας. Οι σαμπάνιες θα ανοίγουν η μία μετά την άλλη και ο Σωκράτης με τον πρόεδρο της Ουέφα θα απολαμβάνουν, ο ένας την επικείμενη θεοποίησή του από τους οπαδούς που ξέρουν ποιός πέρασε την ομάδα στους ομίλους και ο άλλος τα κέρδη από την τηλεθέαση. Τα υπερσύγχρονα ενσωματωμένα στον τοίχο ηχεία θα παίζουνΕνώ ο Βαλβέρδε θα είναι αμίλητος τιμωρία στην γωνία.

Edit: Στο χωριό μου λένε αν δεν ρισκάρεις δεν χάνεις

2 σχόλια:

me είπε...

Jeeeee ωραιο χρωματακι!

ο φιλος του οικονομου είπε...

Σ'άρεσε. Αντε να το αλλάξω τώρα μη μας βγει και το όνομα