Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2008

1/48

Σήμερα πήγα στο νοσοκομείο στον δερματολόγο για τις τρίχες μου.

Μέσα στα εξωτερικά γιατρεία κάθισα 5 λεπτά και πλήρωσα 60 ευρώ.

Από τα 60 ευρώ αυτά υποθέτω οτι τα 20 πήρε το νοσοκομείο και τα 40 ο γιατρός

Η μία ώρα έχει 12 πεντάλεπτα

Κάθε πεντάλεπτο ο γιατρός πληρώνεται 40 ευρώ

Άρα ο γιατρός πληρώνεται 12χ40=480 ευρώ την ώρα

Εγώ πέρσυ έκανα ιδιαίτερα μαθήματα "ανάπτυξης εφαρμογών" και πληρονώμουν 10 ευρώ την ώρα(btw αν έχετε γνωστούς που θέλουν να κάνουν μάθημα ανάπτυξης εφαρμογών ρίξτε ένα σύρμα ;-) )

Δηλαδή το 1/48 σε σχέση με αυτά που πήρε ο γιατρός. Ή αλλιώς ο γιατρός πληρώθηκε 48 φορές περισσότερο από ότι εγώ.

Υπάρχουν λοιπόν κάποια πράγματα που κάνουν την δουλειά του γιατρού 48 φορές σημαντικότερη από την δική μου. Έχετε καμια ιδέα ποιά είναι αυτά; Και θυμηθείτε πήγα στον γιατρό για τις τρίχες μου.

Η εξέταση διήρκεσε 3 λεπτά κατά την οποία μου είπε οτι δεν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα πριν κάνω μια άλλη εξέταση που δεν μπορούσε να γίνει εκείνη την στιγμή και με έδιωξε. Και γι αυτό μου πήρε 60 ευρώ. (Τα οποία θα μου ξαναπάρει μαζί με άλλα 50 για να κάνω την εξέταση σύνολο 170 ευρώ και είμαι και σε λίστα αναμονής.)

Πέρσυ έκανα μάθημα σε δύο παιδιά. Από το ένα δεν ζήτησα ποτέ πληρωμή και μου έδωσαν στο τέλος οι άνθρωποι ότι ήθελαν, χωρίς ούτε αυτό να ζητήσω. Αυτό γιατί μου άρεσε το μάθημα και το είχα μεράκι. Αν ο γιατρός είχε το μισό από το δικό μου μεράκι θα μου έλεγε "τα 40 ευρώ που θα σου πάρω εγώ δεν στα πέρνω γιατί δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα και έλα την άλλη φορά με την εξέταση". Αλλά όχι, δεν σηκώθηκε από την καρέκλα και δεν χρησιμοποπίησε καμία από τις γνώσεις του και μου πήρε 60 ευρώ(το πεντάλεπτο).

Αν όμως εγώ έκανα στο παιδί του μάθημα θα έπαιρνα 10 ευρώ την ώρα. Και θα έβγαζα τα 80 ευρώ που θα πάρει για τις δύο πεντάλεπτες εξετάσεις σε 8 ώρες.

5 σχόλια:

Λασπολογος είπε...

10 ευρώ την ώρα;;;

ο Αλογοσκούφης το ξέρει;;;;

ο φιλος του οικονομου είπε...

Όχι το συγκεκριμένο δεν το ξέρει ο Αλογοσκούφης(δεν θα το καρφώσεις έτσι;)... γιατί ούτε απόδειξη έκοβα, ούτε ΦΠΑ πλήρωνα, ούτε φορολογήθηκα με κανέναν άλλο τρόπο.
Ευχαρίστως θα τα δήλωνα όμως αν ήξερα οτι δεν θα με έβαζαν μέσα.

Τώρα που το σκέφτομαι είμαι κατάπτυστο άτομο που φοροδιέφυγα από τα 19 μου (20 τώρα) κιόλας. Αδίκως λοιπόν παραπονιέμαι για τα 40 φορολογούμενα ευρώ το πεντάλεπτο. Αντ' αυτού θα ανοίξω πολιτικό γραφείο παράρτημα του Βουλγαράκη. Εξάλλου έχω πλέον μυηθεί στην παρανομία, δεν είμαι κανας rookie.

Λασπολογος είπε...

άσε που τα 10 ευρώ που χρέωνες στα έτρωγε ο πληθωρισμός...

κάντα 25 ρε αγόρι μου να πιεις και ένα καϊφέ;;;;;

ο φιλος του οικονομου είπε...

καθόλου δεν θα έπαιρνα αλλά πρέπει να κρατάμε και τα προσχήματα.

Σε βλέπω ενημερωμένο για τις τιμές της αγοράς πάντως. Δεν πιστεύω να πέσαμε σε καθηγητή.

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品