Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Η αληθινή πλευρά της εξέγερσης του πολυτεχνείου

Πέρσυ ξεχάστηκα και δεν έκανα ποστ για την 17 Νοέμβρη...

Μέχρι τωρα έχετε ακούσει πολλές εκδοχές για το τι συνέβη εκείνες τις μέρες στο Πολυτεχνείο... οι περισσότερες από τις οποίες προέρχονται από αριστερούς που είτε ήταν είτε δεν ήταν εκεί.
Πρόσφατα όμως πληροφορήθηκα από την ΔΑΠ ΝΔΦΚ οτι η εξέγερση στο Πολυτεχνείο ήταν εξέγερση όλων των Ελλήνων και όχι ταξική σύγκρουση.

Έτσι έψαξα, βρήκα και συγκέντρωσα μαρτυρίες από αστούς, βιομηχάνους, καναλάρχες (μετέπειτα) φασίστες και απλούς δεξιούς, που ήταν και αυτοί εκεί και έβγαλα την παρακάτω περιγραφή για τα γεγονότα εκείνων των ημερών.
Ακούστε λοιπόν τι έγινε

Στις 14 Νοεμβρίου εκατοντάδες Αμερικανοί εβραιομασώνοι κομάντο αποβιβάζονται με ελικόπτερα στο Πολυτεχνείο και άλλοι τόσοι στην Νομική. Στην συνέχεια οι δύο δυνάμεις ενώνονται στο Πολυτεχνείο σε μια δύναμη κατάληψης και εδραιώνουν βάση και περίμετρο απ' όπου θα εξαπολήσουν επιθέσεις. Την ίδια κιόλας μέρα επιτίθενται και απάγουν ανυποψίαστους πατριώτες τους οποίους εγκλωβίζουν μέσα αλλά και στον γύρω χώρο του Πολυτεχνείου.

Στις 15 Νοεμβρίου οι επιθέσεις απαγωγής και τρομοκρατίας που δεν έχουν σταματήσει ούτε στιγμή έχουν σαν αποτέλεσμα ένα τεράστιο πλήθος να έχει μαζευτεί χωρίς την θέλησή του στην Πατησίων που βουίζει πλέον από το σύνθημα "Ψωμί Παιδεία Ελευθερία" που ενσάρκωνε την απαίτηση του πλήθους να τους ταϊσουν(γιατί τους είχαν και νηστικούς) να τους μοιράζουν περιοδικά(για να περνά η ώρα) και να τους ελευθερώσουν. Καθώς και άλλα συνθήματα όπως "έξω οι Αμερικάνοι" που απαιτούσε από τους κομάντο να φύγουν. Και "κάτω η χούντα" που απηύθυνε μια σπαρακτική έκληση στην χούντα να κατέβει κάτω και να τους σώσει.

Στις 16 Νοεμβρίου οι πολυμήχανοι κομάντο φτιάχνουν ραδιοφωνικό σταθμό και εκπέμπουν κλασική αμερικάνικη μουσική των Beatles για να κατευνάσουν τα πλήθη και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και για ένα μικρό διάστημα όλοι στην Αθήνα (που μέχρι τότε έχει γεμίσει από θύματα απαγωγής) ρεμβάζουν στο ρυθμό του imagine. Μέχρι που οι αγρότες απ' τα Μέγαρα της Εκάλης και του Ψυχικού κατέβηκαν και αυτοί στο κέντρο και θύμησαν στον κόσμο την κατάστασή του με το σύνθημα

"Ο ΛΑ.Ο.Σ. των Μεγάρων στέκεται και υπόσχεται να αγωνιστεί στο πλευρό του φοιτητικού και εργαζόμενου λαού... Ο αγώνας είναι κοινός... Δεν είναι μόνο για την πόλη των Μεγάρων ή το Πολυτεχνείο... Είναι για την Ελλάδα. Για το λαό της που θέλει να καθορίσει τη ζωή του. Να πορευτεί στο δρόμο της προκοπής."

Προμηνύοντας έτσι και την ίδρυση αρκετά χρόνια αργότερα του Λαϊκιστικού Οπισθοδρομικού Συντηρητισμού από Καρατζαφέρη και Πλεύρη, που ήταν και αυτοί εκεί.

Τελικά και ενώ είχε γίνει πια στην Αθήνα το αδιαχώρητο και το σύνθημα "κάτω η χούντα" πήγαινε και ερχόταν. Η χούντα αποφάσισε να εισακούσει τις παρακλήσεις των καταδυναστευμένων από τους Αμερικανούς κομάντο, που συν τοις άλλοις άλλαξαν και την μουσική σε αφόρητη αμερικάνικη country, και να κατέβει με τα τανκς να τους σώσει.
Έτσι στις 7 το απόγευμα τα πρώτα τεθωρακισμένα αρχίζουν και κυκλώνουν το Πολυτεχνείο ενώ με δακρυγόνα προσπαθούν να διασκορπίσουν τους κομάντο (που όμως άναψαν φωτιές και πέρναγαν την μαριχουάνα από χέρι σε χέρι)

Στις 1:30 το βράδυ και ενώ η ατμόσφαιρα έχει γίνει αποπνικτική απ' τον μπάφο και οι κομάντο χορευουν γυμνοί γύρω από τις φωτιές σαν ινδιάνοι μετά από τόσο χόρτο, η χούντα αποφασίζει να τους πιάσει στον ύπνο και να επιτεθεί. Ένα άρμα παίρνει θέση απέναντι από την πύλη και δίνεται διορία 20 λεπτών στους κομάντο να συνέλθουν και να φύγουν.
Αντ' αυτού οι αθεόφοβοι φανατικοί εβραιομασώνοι ανθέλληνες κομάντο ως μίσθαρνα όργανα του Σόρος οχυρώνονται πίσω από τη πόρτα και φωνάζουν ψεύτικα συνθήματα οτι δήθεν "φαντάροι είμαστε αδέλφια σας, μη γίνετε δολοφόνοι" και τέτοιες φλλλλλλωριές και τραγουδούν τον εθνικό ύμνο με αμερικάνικη προφορά.
Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλσε το ποτήρι. Στις 2:50 ο Καταδρρρρρρρρρρρρομέας παίρνει το τιμόνι του τάνκ και ρίχνει την είσοδο.

Και τότε μιλάμε έγινε ο χαμός... οι Έλληνες(ναι όλοι αυτοί οι Έλληνες που λέει και η ΔΑΠ) στρατιώτες, ασφαλίτες και λοκατζήδες έκαναν τους αλλοεθνείς τ'αλατιού. Δεν έμεινε ούτε κοκαλάκι, άλλοι έτρεξαν να κρυφτούν, άλλοι συνελήφθησαν και έφαγαν ξύλο άλλοι δεν ήθελαν ξύλο για βραδυνό και έφαγαν σφαίρες. Γενικά κανείς δεν πήγε σπίτι του νηστικός εκείνο το βράδυ και όλα αυτά χωρίς να υπάρξει κανένας νεκρός ποτέ. Ούτε τα προηγούμενα χρόνια ούτε τότε ούτε τα επόμενα επι Καραμανλή. Πότέ ξανά το ελληνικό κράτος και παρακράτος δεν σκότωσε ποτέ κανέναν. Ποτέ δεν σκοτώθηκε ποτέ κανένας ποτέ στην Ελλάδα ποτε δεν σκοτώθηκε κανείς από φασίστες ή απλούς δεξιούς ποτέ δεν πέθανε κανείς στο Πολυτεχνείο κανείς δεν σκοτώθηκε ποτέ κανείς ποτέ ποτέ κανείς ποτέ κανείς.

Και έτσι έγιναν τα πράγματα αγαπητοί Λαοτιανοί , εθνίκια , Νεοδημοκράτες και λοιποί δεξιοί. Δε νομίζω να έχετε παράπονο;

Υγ: Μόνο που η όλη φάση ενόχλησε κάποιους που διάβαζαν.
Υγ2: Ποτέ ξανά ποτέ κανείς ποτέ δεν σκοτώθηκε ποτέ.

12 σχόλια:

Tzeve είπε...

καλημέρα...χρόνια πολλά...

σίγουρα το Πολυτεχνείο υπάρχει για να μας θυμίζει όλη αυτή τη μάυρη περίοδο...

δε θα μπώ στη λογική των δεξιών όπως λες...παρ'όλα αυτά υπάρχουν γεγονότα που μαθαίνουμε από μικροί τα οποία ίσως να διαφέρουν απο την πραγματικότητα...

εγώ θα έλεγα (χωρίς να είμαι φανατικός Έλληνας) πως εμείς οι Έλληνες έχουμε πρόβλημα συννενόησης, από τον 2ο Παγκόσμιο και μετά φάνηκε καθαρά, και φτάσαμε και στην Αμερικάνικη χούντα για να ολοκληρωθεί και η προδοσία με την Κύπρο...

προδοσίες που συνεχίστηκαν και συνεχίζονται, με θύματα όλους τους Έλληνες πολίτες και Ελληνικά Νοικοκυριά..και όχι μόνο από χούντες φανερές αλλά και από δήθεν σοσιαλοδημοκρατικά κόμματα που επιχυρούσαν εκσυγχρονισμό στις πλάτες όλων μας...

...δε ξεχνάω τα 3 παλικάρια στα Ίμια (που θα μπορούσα μεταφορικά να ήμουν ένας από αυτούς) που θυσιάστηκαν και μετά το "ευχαριστώ" στις Αμερικάνικες Υπηρεσίες που μου έχουν κάνει την Ελλαδίτσα μου διεθνές κέντρο πλήροφοριών, το φιάσκο με τον Οτσαλάν με εξωτερική πολιτική μηδέν και παραδόσαμε ώς γνήσιοι χαφιεδορουφιάνοι έναν πραγματικό αγωνιστή, την ανυπαρξία της Ελάς με το Σορίν Ματέϊ και την δύστυχη κοπέλα, το παλικάρι που σκοτώσαν εν ψυχρώ οι Αλβανοί Αστυνομικοί γιατί η ηγεσία της Ελας δε μπορούσε να επιλύσει την ομηρία σε Ελληνικό έδαφος, το κάζο του Χρηματιστηρίου με μία κυβέρνηση να προσανατολίζει τον κόσμο να τζογάρει στις φούσκες με δηλώσεις του πρωθυπουργού...οι αδικοχαμένες "αυτοκτονίες" στον στρατό δοκίμων και φαντάρων...εκεί που ακούγονται τα τύμπανα...τα 2 παλικάρια Κύπριους που αγωνίστηκαν για την σημαία μας και έχασαν τη ζωή τους βάρβαρα και άνανδρα αντίστοιχα...ΣΑΜΙΝΑ...ΡΙΚΟΜΕΞ

δεν αναφέρω τα γεγονότα των ημερών μας...γιατί είμαι αηδιασμένος...

αυτό το συνοθήλευμα και καλά αριστερών-σοσιαλιστών-ελληνιστών-δεξιών και άλλα...να πάνε να...

Το Πολυτεχνείο ζει...αλλά όχι όπως πρέπει...

Λαλιώτης, Δαμανάκη,Παπουτσής και άλλοι...ζήστε και άλλο εις βάρος μας...

τελείωσα

ο φιλος του οικονομου είπε...

Το συγκεκριμένο ποστ στόχο είχε να σατιρίσει τις απόψεις που έχω κατα καιρούς ακούσει από ΛΑ.Ο.Σ. και άλλους για το Πολυτεχνείο και είναι ξεκάθαρα ψέματα. Όπως οτι Αμερικάνοι οργάνωσαν την εξέγερση (και όχι την χούντα), οτι η χούντα ήταν λαοφιλής και το αποκορύφωμα οτι κανείς δεν σκοτώθηκε στο Πολυτεχνείο.
Που πέρα απ' το ότι είναι κατάφωρο ψέμα και προσβολή για τους νεκρούς δεν απαλλάσει σε τίποτα την χούντα από όλα όσα έκανε στην επταετία.

Και τώρα θα έρθω σε αυτά που λες.
Η χούντα δεν ήρθε μια μέρα από τον ουρανό και έφυγε μια νύχτα και τέλος.

Η ιστορία ξεκίνησε από το τέλος του Β παγκόσμιου(όπως λες) και το χαρτί στην Μόσχα που Στάλιν και Τσώρτσιλ(κατόπιν συνενόησης με τον Ρούσβελτ) μοίρασαν τον κόσμο.
Και συμφώνησαν λοιπόν την Ελλάδα 90 Αγγλία(ΗΠΑ) - 10 ΕΣΣΔ.

Από τότε έγιναν τα πάντα ωστε να μην χαλάσει η παραπάνω σούπα. Εμφύλιος, συμφωνία της Βάρκιζας με τον καταλυτικό ρόλο του Γ.Παπανδρέου στον αφοπλισμό και το ανελέητο κυνήγι των ανταρτών. Των ίδιων ανταρτών που λίγα χρόνια πριν πολεμούσαν Γερμανούς.

Μετά τα χρόνια 58-67 πριν την χούντα με τις εκλογές νοθείας του Καραμανλή(61), την δολοφονία Λαμπράκη από το παρακράτος Καραμανλή(63) την αποστασία του Μητσοτάκη... (σε βάρος φυσικά του άλλου μέγα εθνοσωτήρα του κερατά που λέγαμε παραπάνω).

Μετά η χούντα και ακόμα πιο μετά πάλι Καραμανλής. Πάλι εξορία, πάλι κυνήγι...

Σήμερα λοιπόν ποιοί μας κυβερνάνε...
Το ανήψι του εθνάρχη και ο εγγονός του γέρου της δημοκρατίας. Το 90(Πασοκ-ΝΔ-Αμερική) -10 (Αριστερά) καλά κρατεί(και μετά την πτώση του αντίπαλου δέους ξεχείλωσε κιόλας), οι προδοσίες λοιπόν που λες είναι φυσικό επακόλουθο.

Σε μένα το Πολυτεχνείο φωνάζει ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΛΑ... χωρίς άγρια σύγκρουση η κατάσταση έχει δείξει που πάει.

Υγ: Η Δαμανάκη και οι λοιποί που αναφέρεις είναι το χειρότερο είδος ευκαιριατζή που υπάρχει. Και τέτοιου είδους είναι και οι σημερινοί "ηγέτες του κινήματος".
Αλλά το κίνημα δεν είναι οι ηγέτες του, είναι ο κόσμος στο δρόμο. Και ο κόσμος στην Πατησίων τότε (και σήμερα) και ξύλο έφαγε και χημικά και σε καμία θέση δεν μπήκε.

Tzeve είπε...

o παππούς μου που λες...έφαγε την εξορία με το κουτάλι επί χούντας...γιατί τον θεωρούσανε αριστερό... χρόνια πριν από τη χούντα είχε οδηγηθεί για εκτέλεση από τους αριστερούς για άσχετο λόγο και είχε οδηγηθεί στην εκτέλεση διότι δεν προσκολλούσε στο κόμμα...με τη λογική αφού δεν είσαι με μας είσαι με τους άλλους..., είχε βοηθήσει τον Ορέστη (γαμπρός του και ταμίας του κόμματος) και τη γλύτωσε τελευταία στιγμή...

στη ζωντανή ιστορία θα βρεις πολλές βρωμιές από όλες τις πλευρές...ο νονός μου, full αριστερός προστατεύτηκε στο σπίτι του καραδεξιού θείου μου...και σώθηκε...

πριν τον εμφύλιο...κυρήχθηκαν εκλογές...όπου το ΚΚΕ δεν κατέβηκε ποτέ...όπου παίρνοντας τότε θεωρητικά ένα 10-12% σίγουρα δε θα ακολουθούσε το κυνηγητό τα επόμενα χρόνια...

και να είσαι σίγουρος πώς έαν ο κόσμος ήταν μοιρασμένος διαφορετικά και η Ελλαδίτσα ήταν από την πλευρά του Στάλιν (τα πράγματα θα ήταν τούμπα...

για μένα φίλε μου...δεν υπάρχουν ιδεολογίες...και παρατάξεις...

δυστυχώς υπάρχει πολύ μίσος στην εποχή μας...κατευθυνόμενο από καιροσκόπους...

εγώ δε μπάινω σε αυτό το τρυπάκι...
φυσικά το Πολυτεχνείο συμβολίζει κάτι...ζωντανό...αλλά οι πραγματικοί του ήρωες είναι κάποιοι απλοί καθημερινοί του άνθρωποι...

ο φιλος του οικονομου είπε...

Παραδείγματα μπορεί ο καθένας να φέρει πολλά και αντικρουόμενα... δεν μπορούν να γενεικευτούν όμως.
Το σίγουρο είναι πάντως οτι κανείς δεξιός δεν πήγε εξορία.

Βρωμιές υπάρχουν εκατέρωθεν, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι ζυγίζουν το ίδιο.
Και η γαλλική επανάσταση είχε χιλιάδες άδικους αποκεφαλισμούς. Έσπασε όμως τα θεμέλια της μοναρχίας και άλλαξε την εικόνα της Ευρώπης για πάντα.
Αυτό επιχείρησαν και οι αντάρτες για την Ελλάδα. Να αλλάξουν την πορεία της και να την απεγκλωβίσουν από το 90-10.

Δεν μπορείς λοιπόν να βάλεις τους συμετέχοντες στην γαλλική επανάσταση και τους αντάρτες στο ίδιο τσουβάλι με κάθε κοινό δολοφόνο. Πόσο μάλλον με κάθε πουλημένο στους αμερικάνους δολοφόνο.

Δλδ φταίει το ΚΚΕ που η γραμμή από την Αγγλία ήταν "κυνηγάτε τους αριστερούς"; Ωραίο και αυτό.

Τότε η αριστερά είχε πολύ περισσότερο απο 12% (ΕΑΜ και ΕΛΑΣ κυριαρχούσαν) αλλά είτε κατέβαινε στις εκλογές είτε όχι το κυνηγητό θα γινόταν, γιατί αυτή ήταν η πολιτική απ' έξω. Γι αυτό το 44, πριν ακόμα τον εμφύλιο, οι Άγγλοι ξεκίνησαν την σφαγή.
Καμία τυπική πράξη, όπως η συμμετοχή στις εκλογές δεν μπορούσε να το αλλάξει αυτό.


Δύο λύσεις υπήρχαν λοιπόν. Η υποταγή και η σύγκρουση. Και επιλέχτηκε η δεύτερη.

(Εδώ θα σου θυμίσω τα προηγούμενα polls που είχα στο blog και καταγράφονται σε αυτό το ποστ. Σε αυτούς θα έπρεπε να υποταχθεί ο κόσμος της αριστεράς;)

Ιδεολογίες φίλε μου υπάρχουν... αλλά θέλουν και θυσίες, γι αυτό είναι πιο εύκολο να έχεις μια βολική και να λες οτι δεν υπάρχουν.
Ο κτηνώδης ατομικισμός, όπως εκφράζεται από τον Μοντεχρήστο

(Ισ:Πρέπει όλοι να ενδιαφερόμαστε για την πολιτική Μοντεχρήστο, γιατί επηρεάζει άμεσα τη ζωή μας.
Μον:Εμένα το λες;Εγώ ασχολούμαι με την πολιτική.Πιστεύω μάλιστα και σε συγκεκριμένη πολιτική θεωρία.
Ισ:Αληθεια! Ποιά είναι αυτή;
Μον:ΜΜΜ... δεν ξέρω ακρίβώς πως λέγεται,αλλα συνοψίζεται στο εξής "Κοίτα την πάρτη σου κι άσε τους άλλους να κόψουν το λαιμό τους."
Ισ:Μα αυτό είναι κτηνώδης ατομικισμός!!!
Μον(σημειώνοντας):Γουστάρω!!! Το ήξερα πως θαχε εντυπωσιακό όνομα!!! )

....είναι ιδεολογία

Όπως ιδεολογία είναι και το αντίθετό του. Η πρώτη είναι εύκολη, η δεύτερη είναι ζόρικη. Η επιλογή δική σου. (και αυτό είναι το τρυπάκι που λες)

ΥΓ: αν φυσικά η Ελλάδα είχε μπει πίσω απ' το σιδηρούν παραπέτασμα στην γροθιά του Στάλιν. Τα πράγματα ίσως ήταν ακόμα χειρότερα.

Αλλά πάλι πότε έγινε ο Στάλιν αριστερός και δεν το πήρα χαμπάρι;

Tzeve είπε...

ok αύριο δουλεύω...καθώς και το Σ/Κ 12ωρο και τις 2 μέρες...και δε θα ρθει κανένα ΚΚΕ και κανένας ιδεολόγος να με ταϊσει αν δεν εργαστώ...

εργάζομαι στον τομέα που με ενδιαφέρει και έχω σπουδάσει συνάδελφε και κάνω θυσίες για τον εαυτό μου...

αν θέλω να παράξω ιδεολογία...θα πάω εκεί απ'όπου κατάγομαι...ιστορικά αριστερό μέρος που έχει τραγουδηθεί...και θα προσπαθώ να ζω ιδεολογικά...

μέχρι τότε θα συνεχίζω να ζω δυτικά όπως και συ

ο φιλος του οικονομου είπε...

Νομίζω οτι με παρεξήγησες...
Δεν είπε κανείς οτι θα σε ταϊσει κανένας αν δεν εργαστείς.

Αλλά το να δουλεύει κανείς δεν τον στερεί από την ιδεολογία του...

Νομίζω οτι ενδιαφέρον πάνω στο θέμα αν έχεις όρεξη να το διαβάσεις είναι το blog του greek rider εργαζόμενου και ιδεολόγου.

Έχει καλύτερη εικόνα από μένα για το θέμα της δουλειάς.

Theogr ο κηπουρός είπε...

Σε ευχαριστώ για το μάθημα της ιστορίας. Κοίτα να δεις που τόσα χρόνια μας έλεγαν ψέματα. Ξέχασες να αναφέρεις τους κουκουλοφόρους καταδότες η είναι από άλλο ανέκδοτο; Καλημέρα να είσαι καλά.

Tzeve είπε...

δε σε παρεξήγησα ΦΤΟ..κάθε άλλο,

απλά σκεφτόμαστε διαφορετικά και αυτό είναι καλό...

καλημέρα

Skouliki είπε...

εγω το μονο που ξερω ειναι οτι η μανα μου πηγε να πεθανει εκει μεσα..αρα τα ξερω απο εκεινη που ειναι και το πιο αληθινο...

επισης καλωςσας βρηκα ... φιλια ..καλησπερα και αλλα πολλα τετοια :)

me είπε...

καλα ε,γουσταρω πολυ που αρχισες να γραφεις χμ,δε ξερω πως να το θεσω αs πουμε 'οπως ολοι' κ ελπιζω να πιανεις το ακριβες νοημα κ να μην παρεξηγηθεις.
Επισης πολυ καλα τα λογια των 'μεγαλων ανδρων' που εχεις εκ των δεξιων!
τελικα,εισαι τυπακι με χιουμορ!
:*

ο φιλος του οικονομου είπε...

@Θέοτζιαρ κηπουρέ:
Βάλτους κι αυτούς μέσα ή "πες το κι έτσι" που λέει και ο Αλέφας. Εξάλλου όλοι ήταν εκεί. Αυτοί θα έλλειπαν;

@Λασπολόγος: μάλλον έτσι θα ναι.

@skouliki: Με όλο το σεβασμό αλλά όσοι νεκροί ισχυρίζονται οτι πέθαναν στο Πολυτεχνείο ψεύδονται ασύστολα και προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τον θάνατό τους για προσωπικά τους μικροκομματικά οφέλη.

Καλώσήρθες στον ξενώνα, το δωμάτιό σου είναι στον τρίτο όροφο, δεύτερη πόρτα δεξιά, κάτω απ΄το μάτι του Σάουρον.

@me: "Θες το όπως θες, θες το όπως σε βολεύει" που έλεγε και το τραγούδι.

Οι ατάκες στο πλάι είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από το τι έχει λεχθεί σε αυτή την σχολή. Θα τις ανανεώσω σύντομα.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

snok είπε...

Ναι δε λέω καλή εκδοχή εγώ βέβαια ξέρω μια καλύτερη.Βασικά δεν είναι εκδοχή είναι η πραγματικότητα.
Ρε στο Πολυτεχνείο είχανε κλειστεί αριστεροί.Πάει και τέλος.Οι αριστεροί είναι της κοινοκτημοσύνης σε όλα όμως.Μα σε όλα.
Τα βλέπαν αυτά οι φαντάροι και να τους είχε γίνει το... όπλο τους άχρηστο.
Πως να αντέξεις μπροστά σε τέτοιο θέαμα;
Μια και δυο και τρεις οι φαντάροι τα ματ και οι ασφαλίτες έκαναν εκκλήσεις να χαρούν και αυτοί την κοινοκτημοσύνη.
Τίποτα αυτοί.Το χαβά τους.
Οι φαντάροι είπαν είστε ζαβολιάρηδες και θα σας δείξουμε εμείς θα δείτε τι θα πάθετε{όλα από τα σίριαλ βγαλμένα} και για να κάνουν δυναμική είσοδο βάζουν τη κάννη τους....δηλαδή του τανκς μπροστά από τη πύλη.
Επίσης αυτοί τώρα που θα βγουν και θα πουν την άλλη εκδοχή ότι και καλά ο οδηγός του τανκς έκανε παντιλίκια και κολιές έξω στη πατησίων είναι τσομπάνηδες.Ρε σεις άμα έκανε κολιές με το τανκς και παντιλίκια δεν θα είχαμε και διαφημίσεις;