Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Case dismissed.

Σας είχα υποσχεθεί το τέλος της ιστορίας έτσι;

Εεεεεεμ δεν θα το γράψω.

Νομίζω οτι είχε φτάσει σε ένα σημείο οπου όλοι όσοι την είχαν μερικώς ή ολικώς διαβάσει είχαν σκεφτεί ο καθένας κι ένα τέλος. Δεν θα ήθελα λοιπόν με κανέναν τρόπο να έρθω και να σας πω οτι είχατε άδικο και αλλιώς έγιναν τα πράγματα.

Προσωπικά, όπως κι εσείς, έχω βρει πως θα ήθελα η περιπέτεια αυτή να λήξει για τον κάθε ήρωα. Δεν βλέπω όμως τον λόγο να σας το επιβάλλω. Εξάλλου είναι μάλλον απίθανο να συμπίπτουν οι οπτικές μας πάνω στο θέμα, μιας και τα διαφορετικά μας βιώματα σημαίνουν πως αλλιώς αντιλαμβάνομαι εγώ τον χαρακτήρα πχ της Αλίν και αλλιώς εσείς.

Ελπίζω να σας άρεσε και να περάσατε ωραία διαβάζοντας την, γιατί αυτή η ιστορία κυρήσεται (για μένα) επίσημα τελειωμένη (εσείς κάντε ότι θέλετε).


Ίσως γυρίσω πίσω στο united fantasy... ίσως ξεκινήσω κάτι καινούριο. Τι θα λέγατε να αποκαταστήσουμε την ιστορική αλήθεια για τους κατάφορα ψευδείς "άθλους" του Ηρακλή; Ή να κάνουμε τον ταξιδιωτικό οδηγό του Οδυσσέα; Τέσπα, βλέπουμε και κάνουμε, ίσως συνεχίσω και κάτι παλιά που είχα αφήσει στην μέση.

Α τουτ α λ' έρ

4 σχόλια:

K@terin@ είπε...

Αν και θα διαφωνήσω για τον αν πρέπει να τελειώσει έτσι η ιστορία της Αλιν , παρολαυτά θα δεχτώ την απόφαση του συγγραφέα και ψηφίζω άθλους του Ηρακλή !!!
:)

ο φιλος του οικονομου είπε...

Βρίσκομαι σε δίλημα Κατερίνα.
Δεν ξέρω τι να διαλέξω...

Θα το βάλω σε poll σύντομα

fresco είπε...

έχω χάσει επεισόδια ή μου φαίνεται;...σε dvd τα έχεις;;;

:-Ρ :-D

ο φιλος του οικονομου είπε...

Ναι φρέσκο και βέβαια... είναι στο πίσω μέρος του video club... ξέρεις εσύ...

(αν θες πράγματι να τα διαβάσεις υπάρχουν στο δεξί μερος του blog, υπό τον τίτλο "Φεγγαρόφωτο στις Βερσαλίες".)