Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Top 5

Η εξεταστική καλά κρατεί... εμείς όχι...
Η πλακέτα αποφάσισε να αυτοκτονήσει δυο βδομάδες πριν την παράδοση... γαμάτο...
Βόλευ έχω να πάω πάνω από 1μισο μήνα. Κάτι ο ώμος κάτι εξεταστική (κυρίως το πρώτο) με έθεσαν εκτός δράσης.

Χθές μετά απο μια μεγάλη σειρά συμπτώσεων βρέθηκα με τον κατά πάσα πιθανότητα μελλοντικό μου προπονητή, γιατί δεν σκέφτομαι να μείνω στον φετινό σύλλογο έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα (1 προπονητής για 7 ομάδες, φανταστείτε τι γίνεται)

Κατόπιν όλων αυτών σήμερα στο λεωφορείο μου ερχόντουσαν στο μυαλό φάσεις από αγώνες και προπονήσεις. Και σκέφτηκα να κάνω ένα top 5. (Μη χαίρεσαι dreamon δεν έχει αυτοσαρκασμό)

5 vs Ολυμπιακός (έφηβοι)
Πρώτο μου ματς έβερ. Η ομάδα μας τρώει το ξύλο της χρονιάς της από έναν διαγώνιο. Σε μια φάση σηκώνομαι σε μονό μπλόκ βλέπω οτι πάει να γυρίσει το χέρι του και να με αποφύγει, Ανοίγω τα χέρια και τρώει ένα ωραίο μπλοκ με το ένα χέρι.

4 vs παλιό συμπαίκτη
Ένας παλιός συμπαίκτης έχει έρθει για προπόνηση με την ομάδα και τον βλέπω οτι πάντα πάει πάρα πολύ διαγώνια. Έτσι μια φορά που ο ακραίος τον είδε και δεν έφυγε στο πλάι, με λίγη βοήθεια της τύχης η μπάλα έρχεται ακριβώς εκεί που έχω βάλει τις παλάμες μου. Τις κατεβάζω και η μπάλα κατεβαίνει παράλληλα με το φιλέ, κάθετα στο γήπεδο και σκάει 5 πόντους από την γραμμή. Ο παίχτης που έκανε κάλυψη έτρεξε αλλά δεν την πρόλαβε γιατί πολύ απλά δεν πιανότανε.

3 πίσω πρώτος
Έχει έρθει για προπόνηση ένας υπο δοκιμήν πασαδόρος ο οποίος για κάποιο λόγο (και προς τεράστια ευχαρίστησή μου) παίζει πάρα πολύ πρώτο. Σε μια φάση συνενοούμαστε και φεύγω από την 4 και τρέχω στην τρία από πίσω του. Αυτός βγάζει φοβερή πίσω πάσα για πρώτο χρόνο. Την βρίσκω και την καρφώνω στην 1 ανάποδα από την κίνησή μου. Πολύ ωραίος πόντος.

2 vs Αρμενική
Στον αγώνα αυτό δεν θα ήθελα να είμαι με τίποτα ο αντίπαλος κεντρικός. Οι μπροστά ζώνη μας άλλαζε θέσεις συνέχεια. Ούτε εγώ ήξερα πάντοτε που έπρεπε να είμαι. Σε μια φάση με σηκώνει από τον πάγκο και με βάζει. Στην πρώτη μπάλα σκάω μπλόκ στο τεσσάρι τους, βγάζουν την άμυνα και περνάει η μπάλα σε εμάς. Ο πασαδόρος με παίζει στην επίθεση και καρφώνω σε πρώτο στην 5 πάνω στην γραμμή. Ένας πόντος με υπογραφή.

1 vs ΠΙΠΗΣ
Ο άρχοντας των αιθέρων, αυτό το διαπλανητικό ων με το προσονύμιο ΠΙΠΗΣ έχει σηκωθεί από την 1 για καρφί. Εγώ έχω σηκωθεί για μονό μπλόκ (δεν ξέρω τι μου ήρθε στο μυαλό). Η καθαρά ενεργειακή προέκταση που η οντότητα αυτή χρησιμοποιεί για χέρι χτυπάει την μπάλα και τα ραντάρ στην Μύκονο χτυπάνε συναγερμό για πύραυλο. Η μπάλα κατα λάθος βρίσκει στα χέρια μου και γυρνάει προς τα κάτω στο αντίπαλο γήπεδο. Πριν πέσει πάλι ο ΠΙΠΗΣ την σηκώνει ψηλά και αυτή έρχεται κοντά στο φιλέ. Εκεί ξανασηκώνομαι και καρφώνω πίσω του. Η φάση αυτή δεν είμαι σίγουρος αν έγινε. Μπορεί να ήταν όλο μια ψευδαίσθηση που προκάλεσε ο ίδιος ο ΠΙΠΗΣ.

ΥΓ: It's coming!!

5 σχόλια:

Skouliki είπε...

για να σηκωθει ψηλα πρεπει να σε λενε απαραιτητως ΠΙΠΗ ?

το φιλέ ποτε θα βγει και σε άλλα χρωματα επιτελους ????

ο φιλος του οικονομου είπε...

Όχι αλλά βοηθάει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Είσαι πίσω... έχει βγεί και σε πολλές γεύσεις

K@terin@ είπε...

με τόση σκέψη μέσα στο λεωφορείο είσαι σίγουρος ότι δεν άφησες καμία τσάντα ?

Tzeve είπε...

με πρόλαβε η αγάπη...και γω ταξίδευα...ταξίδευα και μετά έτρεχα...έτρεχα

ο φιλος του οικονομου είπε...

Την τσάντα εγώ την έχω δεμένη απάνω μου Κατερίνα... αλλά με δεδομένο τι είχε μέσα μάλλον θα την ξεχάσω επίτηδες κάποια στιγμή και θα πω στον συνεργάτη οτι η πλακέτα πετάχτηκε και έπεσε στις ρόδες του λεωφορείου.

Λασπολόγε, είδες που τελικά πρέπει να διατηρούμε πάντα την φυσική μας κατάσταση...