Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Φθορά Πανεπιστημιακής Περιουσίας

Πόσος καιρός πάει που δεν έχω κάνει σοβαρό post...

Λοιπόν σήμερα έχω να κάνω μια σοβαρή καταγγελία για φθορά πανεπιστημιακής περιουσίας και συγκεκριμένα απαραίτητων στοιχείων του εργαστηριου ηλεκτρονικής.

Άτομα που παρακολουθούν το εργαστήριο των ψηφιακών συστημάτων έσπασαν σήμερα πολλές βάσεις ολοκληρωμένων κυκλωμάτων.

Οι βάσεις αυτές χορηγήθηκαν από το ίδρυμα προς τους φοιτητές ωστε να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν την πλακέτα τους χωρίς να επιβαρυνθούν με δικά τους έξοδα. Καταλαβαίνετε λοιπόν για πόσο μεγάλη γαϊδουριά πρόκειται όταν οι φοιτητές σπάνε αυτές τις βάσεις.

Βέβαια αυτή η αψυχολόγητη πράξη γίνεται ακόμα χειρότερη αν αναλογιστεί κανείς οτι την εντολή για τον άνωθι βανδαλισμό έδωσε ο ίδιος ο υπεύθυνος διδάσκων, με την σαθρή αιτιολόγηση οτι χρειάζεται λέει να δημιουργήσουμε χώρο για κάποιους, δήθεν απαραίτητους, ακροδέκτες.

Η οικονομική ζημιά για το ίδρυμα είναι ανυπολόγιστη, γιατί η τιμή για 100 κιλά τέτοιες βάσεις πλησιάζει το 1€ και δεν κάθομαι να την υπολογίσω. Αλλά το ζήτημα δεν τελειώνει εκεί. Kορυφαίοι Ισραηλινοί εγκληματολόγοι υποστηρίζουν οτι: "Ξεκινάς σπάζοντας μια βάση. Μετά σπάς την πλακέτα, μετά τον παλμογράφο και μετά τζάμια στο Κολωνάκι. Συλλάβετέ τους".

Ο Σύριζα, έσπευσε να αποκρούσει τις κατηγορίες οτι ο κουκουλοφόρος καθηγητής βγήκε από δικό του μπλόκ. Τις οποίες εξαπέλησε μια μέρα πριν το περιστατικό, εναντίον του το ΚΚΕ

Ο εκπρόσωπος τύπος του ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε οτι η απουσία κυβερνητικής πολιτικής φταίει για την κατάσταση στα ελληνικά πανεπιστήμια. Αποφεύγοντας να εξηγήσει τι εννοεί κατάσταση, τι ελληνικά και τι πανεπιστήμια. Και ξεκαθάρισε οτι ο Γιωργάκης δεν έσπαγε ποτέ τα παιχνίδια του όταν ήταν μικρός και τα γεγονότα δεν σχετίζονται.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος στάθηκε αδύνατο να επικοινωνήσει μαζί μας, γιατί εδώ και δώδεκα χρόνια βρίσκεται σε βαθειά κατάψυξη σε εγκαταστάσεις στην Σελήνη.

Ο Άδωνις χωρίς να έχει ενημερωθεί για το θέμα δήλωσε "Σκατόπαιδα, γιατί μου καίτε το βιβλιοπωλείο; Σας σιχαίνομαι! σας σιχαίνομαι! σας σιχαίνομαι! Το άσυλο φταίει... που με έδιωξε, εμένα τον Μέγα Αλέξανδρο".

Υγ: Η καταγγελία δεν είναι αληθινή... οι βάσεις είναι μικρές και φτιαγμένες ωστε να μπορούν να σπάσουν. Αν το καταλάβατε με συγχωρείτε που το αναφέρω. Αν δεν το καταλάβατε... κρίμα.

Υγ: it's still coming.

2 σχόλια:

Skouliki είπε...

το καταλαβαμε
ενταξει λιγο πιο αργα απο οτι επρεπε αλλα οκ
δεν ξερω αν ειμαι τυχερη η οχι που δεν υπηρξα ποτε φοιτητης

ο φιλος του οικονομου είπε...

Αν ήταν από ανάγκη ήσουν μάλλον άτυχη...
αν ήταν από επιλογή ήσουν μάλλον τυχερή...

Εγώ πάντως δεν την έσπασα την βάση μου... αρνούμαι να πέσω σε αυτή την ηθική καταβόθρα... Επέλεξα έναν άλλο τρόπο για να βρώ λύση.