Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

...και μπαλέτο κάνω

Είδα σήμερα το wolverine origins...
Η ταινία είχε δύο προβλήματα.
Καθόλου character development πέραν του wolverine και του sabretooth λίγο... Δεν σας κρύβω οτι πήγα να την δω όχι για να μάθω το παρελθόν του Wolverine για το οποίο ούτε η Marvel δεν έχει αποφασήσει αλλά για να δω τον Gambit... που μάλλον τον μπέρδεψαν με κάποιο ball boy από το μάτς Wolverine - Deathpool 3-1 set.

Και δύο δεν είχε τον Xavier που τα σπάει ασύστολα και είναι θεός και γαμάτος ηθοποιός και captain Picard και απίστευτος καράφλας και τον αγαπάω πολύ πολύ πολύ πολύ...

Ηθικό δίδαγμα...

I never wanted to be a super hero....
I always wanted... to be... a lumberjack...

Απο κει και πέρα είναι μια ταινία που θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω μια παρωδία με κανα τεσσάρι πέντε επεισόδια, όπως και την Νάρνια. Ανεκπλήρωτα όνειρα. Αυτό και εκείνη η θέση βασικού... και το ταξιδάκι στην Βουδαπέστη... ναι και εκείνο το μαστίγιο με τις εννιά ουρές που αρέσει στον πρόεδρο... ωχ

Προσοχή στα ανεκπλήρωτα όνειρα... Υπάρχουν παντού, στα κορδόνια της παντόφλας, στις τσέπες του αμάνικου και στην μέσα μεριά του make up κορίτσια. Ζουν ανάμεσά μας και κάνουν γιατί και πως να πεταχτούν απ' τις ντουλάπες μας την νύχτα και με τα μυτερά τους ζουζουνίσματα να μαγαρίζουν τις ροζουλί αζαλέες του κομφορμισμού.

Γι αυτό όποτε μπαίνετε στο σπίτι να πλένετε καλά τα χέρια σας και να απολυμαίνετε τις επιφάνειες με deadol "Εξουδετερώνει το 99.999% των ζωντανών οργανισμών του Γαλαξία"
οι οποίοι ζωντανοί οργανισμοί είναι ως γνωστόν υπεύθυνοι για πάνω από δέκατέσσερα είδη ανεκπλήρωτων ονείρων. Η πρόληψη σώζει υπολήψεις.

Τα παραπάνω ήταν μια κοινωνική προσφορά του σέξυ και όποιος αντέξει, τραγουδιστή χιουμορίστα και επαγγελματία Γούλβεριν Χιού Τζάκμαν... (...και μπαλέτο κάνω)

1 σχόλιο:

Skouliki είπε...

και θελω να το δω το εργο αυτο ..


καλα οτι του παει το κολαν ειναι σιγουρο :)