Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Επισκέπτης απ' το διάστημα

Η πρώτη επαφή του ανθρώπου με νοήμονα ζωή από το διάστημα είναι πραγματικότητα.
Παρακάτω οι εμπειρίες των εμπλεκόμενων.

Εκδοχή του πρώτου επισκέπτη από τον πλανήτη Ζάρξ -13 στο Νεφέλωμα του Μαγγελάνου

Ανταπόκριση από πλανήτη 37-15 του τομέα Α 6359/20sqrt(@)ahotmailcom
Προσεδάφιση επιτυχής
Κατάσταση σκάφους : Πλήρης απόκρυψη, προσωρινή κεκαλυμένη μορφή, τοπική χλωρίδα, πουρνάρι.

Εκκίνηση αναγνώρισης περιβάλλοντος,
Κατάσταση υποκειμένου, πλήρης απόκρυψη, προσωρινή κεκαλυμένη μορφή, τοπική πανίδα, νυφίτσα.

Εκκίνηση αναφοράς
"Υγρασία 34,56 μικροεπίπεδα
Ηλιακή κατάσταση, προχωρημένη. Φωτεινόνια* 0,326

Αναγνώριση του περιβάλλοντος, χλωρίδα τυπική του οικοσυστήματος ύψους 19,45 μικρομονάδων. Μη αναγνωρίσιμη ακτινοβολία σε μικρή απόσταση. Μετακίνηση προς την πηγή.

Μη αναμενόμενη τεχνητή κατασκευή, μεταπροβλέψεις ανακριβείς. Διαστάσεις. Πλάτος 345,67 επίπεδα στο σημείο που βρίσκομαι. Μήκος μεγάλο, άγνωστο. Προχωρώ σε περεταίρω εξέταση.
Υφή τραχειά, σκληρότητα μέτρια 245 μεσομονάδες, θερμοκρασία υψηλή στα 25698 θερμιόνια*. Ταχεία ανάλυση σύστασης αναμένεται σε 42.. 41.. 40. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! Μορφή ζωής πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα. Έναρξη ελιγμών αποφυγής. Αποφυγή επιτυχής, οριακή.

Ανάλυση άγνωστης μορφής ζωής. Μεταλικό περίβλημα μεγέθους δεκαπλάσιου του οργανικού πηρήνα. Μορφή ζωής πλησιάζει. Πιθανότητα αποκάλυψης του υποκειμένου μηδενική... Επιστροφή στο σκάφος για αποκατάσταση μπαταριών ολοστολής.

Άγνωστη μορφή ζωής με κατεύθυνση προς το σκάφος. Επαφή σε λιγότερο από 3. Άμεση απόμάκρυνση.

Άγνωστη μορφή ζωής σε στάση. 4 άκρα, ένας μόνος κεντρικός εγκέφαλος. Ενεργή νοημοσύνη υπό του μηδενός, κίνδυνος αποκάλυψης μηδενικός. Άγνωστη μορφή ζωής σε κίνηση. Άγνωστη μορφή ζωής σε στάση μπροστά από το σκάφος.

Άγνωστη μορφή ζωής επιτίθεται σε σκάφος. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ!! ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ!!

Άμεση απόσυρση ανεπιτυχής. Επίθεση με οξύ κατέστρεψε τους δέκτες του σκάφους. Συσκευή ολοκαμουφλάζ ανενεργή. Άγνωστη μορφή ζωής σε ταχεία αποχώρηση. Καμία εμπλοκή με άμυνες του σκάφους
Αίτηση άμεσης επαναφοράς σε μητρικό σκάφος. Πλανήτης ακατανόητος, μη κατοικήσιμος.

* Λέξεις που πάντα ήθελα να γράψω.



Εκδοχή του Μπάμπη του φορτηγατζή.

"Ρε μαλάκα σου λέω εκεί που οδηγούσα την Μπέτυ στο δέκατο χιλιόμετρο Αθηνών Λαμίας, στην Καντίνα του Μήτσου κοντά ξέρεις... μου πετάγεται ένα κουνάβι στα πέντε μέτρα... Σανιδώνω το φρένο και στο τσακ δεν το πάτησα το ζωντανό... Εκεί λοιπόν που έχω σταματήσει μου ρχεται κατούρημα και νύχτα τώρα ποιος θα πέρναγε από την Εθνική. Παρατάω λοιπόν την νταλίκα και κατεβαίνω να αρμέξω την σαύρα.
Δεν προχωράω πέντε μέτρα και να σου πάλι το κουνάβι... Πάω λίγα μέτρα παρακάτω, μην μου δαγκώσει και τον Μπάμπη τζούνιορ και έχουμε τρεχάματα και βλέπω ένα πουρνάρι. Ρίχνω λοιπόν τον καταράκτη και ρε συ... δεν θα με πιστέψεις το πουρνάρι έβγαλε από μέσα πολύμπριζα και usb και iPhone και κάτι ματζαφλάρια νααααααα.
Ναι ρε σου λέω πέντε μπύρες είχα πιεί μόνο δεν ήμουν μεθυσμένος.
Ναι σαν φούρνος μικροκυμάτων έγινε... και γω την έκανα απο κει σίφουνας.
Όχι οτι φοβήθηκα, αλλά είχα παρατήσει και την νταλίκα στην μέση του δρόμου, ξέρεις τώρα.
Άσε που να στα λέω."

2 σχόλια:

Φωτεινή Κανάκη είπε...

Απολαμβάνω κάθε σου αστεία ιστορία!!Θαυμάσιο και με πολύ γέλιο η εκδοχή του Μπάμπη-νταλικομάν-ντερλικομάν(όλο και κάτι θα τσίμπησε-είμαι ευγενική ναι- από δίπλα Καντίνα:)..)χαχαχαχαχα...όλα τα λεφτά η περιγραφή του και μου θυμίζει ένα ανέκδοτο που είδα στους Αμάν σχετικά με νταλικέρη και γιατρό εκαβ σε λευκά-που τον πέρασε για μικρό άσπρο ανθρωπάκι εξωγήινο...χαχαχα!!!!Φωτεινόνιο,θερμιόνιο
ακούγονται όμορφα σαν λέξεις!!είμαι άσχετη με αυτές τις καταλήξεις -όνια...χημείας...Καλό ξημέρωμα και ευχαριστώ για το Miou!!

ο φιλος του οικονομου είπε...

Ο Μπάμπης είναι μια φοβερή λαϊκή μορφή η οποία θα βρίσκεται σύντομα βαλσαμωμένη στο μουσείο της Madam Tussaud στο Λονδίνο σε ανταλλαγή για τα Ελγίνεια.

Ναι το ξέρω το ανέκδοτο με το άσπρο μικρό ανθρωπάκι... τα σπαγε.

Οι λέξεις φωτεινόνιο (που δεν υπάρχει) και θερμιόνιο (που υπάρχει αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει) είναι από αυτές που άμα τις λές με σιγουριά σε κάνουν να φαίνεσαι γνώστης.