Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Kill it... Kill it now!!!

Χριστίνα
Στα 18 εγγραφή στην ΠΑΣΠ


Κώστας
Στα 44 υποψήφιος με την ΝΔ


Νικόλας
Στα 25 ΜΑΤατζής

Αφρικανός και Έφη
Στα 65 φτιάχνουν τραγούδι

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!


Τις προηγούμενες μερικές μέρες έκανα βόλτες στον χώρο εργασίας της Mother(πως τα λέω) γιατί ήθελε να κάνει μια εκδήλωση για το περιβάλλον που την ετοίμάζε από καιρό και έπρεπε να αναλλάβω το τεχνικό της υποθεσης.

Ο χώρος εργασίας είναι το μισητό χ-οστό δημοτικό σχολείο του Ρίβεντελ και λέω μισητό γιατί εγώ πήγαινα στο (χ+11)-οστο δημοτικό... τα οποία συνεστεγάζοντο... (τώρα όχι πλέον)
Το τι πετροπόλεμος και χαμός έπεφτε για την ιδιοκτησία των φιλέτων του προαυλίου δεν λέγεται...

Οχτώ χρόνια αργότερα επέστρεψα λοιπόν ως κατακτητής εκεί και έκανα πολλές επαγγελματικές και μη, χρήσιμες γνωριμίες. Γνώρισα τον Γιάννη και τον Πέτρο από την τετάρτη, τον Γιώργο, την Μαρία και την Ηλιάννα από την πέμπτη, τα μισά παιδιά της έκτης που έκαναν την εκδήλωση (και φυσικά την Ευγενεία και την Σταυρούλα που ήταν όλο νάζι κι όλο γλύκα και όταν θα είμαι εγώ 30 αυτές θα είναι 22... προσέχουμε για να έχουμε Giggiti Giggiti goo)



Γελάτε κουφάλες... Αλλά αυτά τα μηξιάρικα αλητάκια που μου έβγαζαν κάθε πέντε λεπτά την μπαλαντέζα απ' την μπρίζα και κόντεψε να μου καεί ο προτζέκτορας... είναι οι φοιτητές, οι επιστήμονες, οι αγωνιστές, οι αδικημένοι, οι άπλυτοι, οι ρομαντικοί του μέλλοντος. Με σεβασμό προς αυτό λοιπόν και αντίθετα με τους δασκάλους τους που φώναζαν, όποτε μου έβγαζαν την μπαλαντέζα γέλαγα και πήγαινα και την ξανάβαζα κάνοντας οτι δεν ήξερα ποιός το έκανε και λέγοντας οτι αν τον πιάσω θα τον φάω... (Μερικά πρωτάκια το πιστεύουν ακόμα).

Υγ1: Γι αυτό σκοτώστε τα τώρα... τώρα πριν αποκτήσουν αυτοσυνείδηση.

15 σχόλια:

SkinLikeSand είπε...

"Υπερασπίσου το παιδί/ γιατί αν γλυτώσει το παιδί/ υπάρχει ακόμη ελπίδα..." (που το θυμήθηκα αυτό το τραγούδι όμως)

Τέσπα, μιας και κρατώ μια κάπως πεσσιμιστική στάση στο θέμα (όχι τίποτα το πολύ σοβαρό) κι επειδή αναρωτιέμαι συνεχώς το τι μπορεί να βίωσε στα 18 χρόνια της ζωής κάποιος που δεν έγινε ρομαντικός αλλά καγκούρελος (δεν υπάρχει πρόβλημα αν έγινε συνειδητοποιημένα καγκούρελος και όχι για την κωλοχαρά της επιδειξιομανίας και άλλα που δεν τα γράφω για να μείνω στο θέμα), θα επαναλάβω την φράση σου...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!

ο φιλος του οικονομου είπε...

Λοιπόν ετοιμάσου για μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη, που κανονικά θα έπρεπε να κάνει ο πρόεδρος αλλά μιας και απουσιάζει θα την κάνω εγώ.

Σε έρευνα με δείγμα 23.000 κάγκουρες το 92,3% απάντησε οτι επί δεκαοχτώ χρόνια γονείς και συγγενείς τους κρατούσαν κλεισμένους στο υπόγειο και τους έδειχναν ξανά και ξανά το Dukes of Hazard, τα fast and furious... και την υπερπαραγωγή του george Lucas το 1989 "Κοίτα το αμάξι μου τι γαμάτο είναι"

Τα υπόλοιπα έγιναν μόνα τους.

Φωτεινή Κανάκη είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Φωτεινή Κανάκη είπε...

Πραγματικά εμείς είμαστε αυτοί που επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά τα παιδιά...Όσο περνούν τα χρόνια τόσο πιο απογοητευτικά είναι τα πράγματα..αν και θέλω πάντα να ελπίζω ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις..και ευτυχώς σε σχολεία που βρίσκομαι και γω χρόνο με χρόνο συναντώ εξαιρέσεις παιδιών(λίγες βέβαια) με προσωπικότητα και ήθος!!φιλιά***

Φωτεινή Κανάκη είπε...

..να συμπληρώσωσ ακόμη..καθώς περνούν τα χρόνια και είναι απογοητευτικά τα πράγματα με παιδιά..πρέπει να κοιτάξουμε εμείς τι κάνουμε και προσφέρουμε σε εμάς πρώτα και μετά στα παιδιά..να δούμε τις συνήθειές μας, την διάθεσή μας ,τη συμπεριφορά μας...Πόσοι το κάνουμε όμως;;..
*εγώ είμαι σε τάξη ένταξης για παιδιά με αναπηρία και δυστυχώς βλέπω κουρασμένους γονείς και δασκάλους..οπότε τί να περάσεις όμορφο στα παιδιά;;είναι η συνέχειά μας..κι αν η αρχή η δική μας είναι μισή..μισά μένουν και τα παιδιά...καλό απόγευμα!!

Skouliki είπε...

συμφωνω οτι το περιβαλλον διαμορφωνει θετικα η αρνητικα χαρακτηρες

φιλια

Φωτεινή Κανάκη είπε...

χαχαχα..μόλις κατάλαβα το αφρικανός και έφη...!!χαχαχα γελάω ακόμη:)))

μ είπε...

Συγγνώμη αλλά από την ανάρτηση σου το μόνο που μου μένει είναι ότι ο αφρικανός πείστηκε.
:)

Κάτι μου λέει πάντως πως αν τα σκοτώσουμε, θα ξεπεταχτούν άλλα να πάρουν τη θέση τους. Ξέρεις πόσα περιμένουν στη γωνία του πάρκου;;;!

ΥΓ. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Ηρώδης.

ο φιλος του οικονομου είπε...

@Miou-Pygolampida

Κατ' αρχας να σου πω καλωσήρθες, πιάσε ένα δωμάτιό δίπλα από του σκουληκιού (να μου λες τι ακούς το βράδυ ε?)

Τα παιδιά μαθαίνουν από πολύ μικρά τις καλές και τις κακές συμπεριφορές... και όλοι εμείς τους διδάσκουμε πολλές από τις κακές και λίγες από τις καλές...

Και λέω όλοι εμείς γιατί όταν η Δρούζα έδειχνε για εξωγήινους, όταν η Μανωλίδου έδειχνε τον χαρτοπαίχτη που έκλεβε από την μάνα του, όταν όλοι ακούμε το "άρπαξε και φύγε στην Ουρουγουάη" δεν κάνουμε τίποτα. Δεν έδειξε ποτέ η TV τον τάδε μεγαλοκλέφτη να μπαίνει στην στενή...
Τι μαθαίνει λοιπόν το δημοτικάκι.. που όλα αυτά τα χει δει και τα χει αφομιώσει;;;

Τα ξέρω αυτά γιατί μου μεταφέρει η mother αυτά που βλέπει...

@Μάνος
Ο αφρικανός μάλλον πιέζεται... ή "ζορίζεται" στην φωτογραφία

Ή θα πεταχτούν άλλα ή τα ίδια θα βγάλουν πολλά κεφάλια και θα πρέπει να κουρκουτιάνουμε δύο μυαλά...

Φωτεινή Κανάκη είπε...

ναι έτσι είναι το κουτί της tv...ακόμη να σου πω ότι μικρο κοριτσάκι σε πάρτυ σχολείου για απόκριες(που πέρασαν) ντύθηκε Πετρούλα-και είναι μόλις γ'τάξη...και η μαμά δίπλα χαιρόταν...

ο φιλος του οικονομου είπε...

Απάντηση αλλά Ψωμιάδης...
"Ε και τι θελες να ντυθεί, Φαραντούρη;"

Υπάρχει στολή Πετρούλα; Βγαίνει και σε μεγάλα μεγέθη;;; (Χμμμμμ)

Καλό μας κουράγιο...

Φωτεινή Κανάκη είπε...

σωστή σκέψη..χαχαχα-για βλάκα Σαλονικιό!το κοριτσάκι φορούσε πανω απο ρουχα του το μαγιό του(ολόσωμο) και είχε γύρω στο λαιμό του κόκκινα φτερά σαν κασκόλ που έχει..ελπίζω μην διαβάζουν μικρά και πάρουν ιδέες!!δεν πάμε καλά..πουθενά όμως..

rico είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
rico είπε...

Μην κάνεις άλλη ανάρτηση μέσα στον 2009. Έφτασες στον κατάλληλο αριθμό ρε ανωμαλιάρα..

ps: ΑΑΑΑΑΑΡΓΚ... Ότι να ναι... Ούτε έντιτ δεν μπορείς να κάνεις; :s

ο φιλος του οικονομου είπε...

Ρίκο μιας και έθιξες το θέμα σου προτείνω το βιβλίο του Ιωάννη Αμοράλιου "Το blogging ως μέσω ηδονής"
Είμαι σίγουρος οτι θα το εκιμήσεις.

Τι νομίζεις οτι το κάναμε εδώ forum??