Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Roger Finland Euroscola

Finland Finland Finland...
δε κάντρυ γουέρ αϊ κουάιτ γουόντ το μπι
Ιτινγκ μπρέκφαστ ορ ντίνερ... ορ τζάστ γούοτσινγκ τιβι...
(Python Monty 19ΧΧ)

Μετακομίζω(τρού)... θα πάω να μείνω στην Φινλανδία(νοτ τρού) γιατί εκεί κάνει κρύο, πολύ κρύο και κανείς δεν φοράει κοντομάνικο, πόσο μάλλον αμάνικο σαν εκείνη την ξανθιά γαλανοφρονούσα που πήρε το μικρόφωνο από τον Ευαγγελάτο και μίλησε. Μίλησε από ψυχής, μίλησε με θάρρος. Μίλησε για να αναδείξει τα προβλήματα του τόπου. Μίλησε για να την δείξει η τηλεόραση. Μίλησε... Μίλησε και είπε.
(κάτι σαν αυτό)
"Δεν πρέπει να κατηγορούμε τον κόσμο για την αποχή. Φταίει το πολιτικό σύστημα."

Αν όμως ήταν στην Φινλανδία.. Ε; Δεν θα φορούσε αμάνικο... δεν θα την έδειχνε η κάμερα κι έτσι θα είμασταν μια μαλακία σόρτ. (παχί το σ)

Μια μαλακία δεν φέρνει τον Αύγουστο θα μου πεις, αλλά όσο να ναι βοηθάει. Και αν κάποιος δεν φταίει αυτή είναι η εν λόγω κοπέλα. Εγώ φταίω που την άκουσα. Και όλους τους άλλους ημίθεους κομ Νάσος Αλευράς που είχε να ζήσει τόσο υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης από εποχές σοσιαλισμού. Τόσο τρελαμένος ήταν που κατηγορούσε, κι εγώ δεν ξέρω ποιόν, οτι τα αποτελέσματα βγαίναν επιλεκτικά για να δείξουν οτι το ΠΑΣΟΚ την έχει μόνο 4 και όχι 5 πόντους μεγαλύτερη. Σαν να χε πάρει πράσινο βιάγκρα ήταν ο τύπος και τα έβλεπε όλα πράσινα.

Ωραίος και ο Βενιζέλος, στήριξε δυναμικά τον πρόεδρο. Για τον οποίο πάντα φυλάει μισό στομάχι άδειο μπας και βρει ευκαιρία και τον φάει.

Φυσικά εξαιρετικός και ο Σαμαράς (και όλη η γραμμή ΝΔ δλδ) που έριχνε το ναυάγιο στους ναύτες. H αποχή φταίει... ακα μπορεί εσείς τώρα να την έχετε 5 πόντους πιο μεγάλη, αλλά εμείς έχουμε και άλλη στην τσέπη που δεν την βγάλαμε γιατι δεν είχαμε όρεξη. Γι αυτό και ορντινιάστηκε η κοπέλα να πάρει το μικρόφωνο... ανησύχησε.

Κατηγόρησε τώρα την αποχή γιατί αλλιώς θα φανεί οτι τους ψάχνεις με την απόχη.

ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ θα τα πάρω μαζί μου στην Φινλανδία, εξάλου χωράνε και τα δύο μαζί στην βαλίτσα μου. Ή θα ψοφίσουν απ' το κρύο ή θα κολλήσουν το ένα στο άλλο για να ζεσταθούν.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ που είπε "και οι οικολόγοι έχουν ψυχή" το λέω εδώ και ένα μήνα και δεν με κάλεσε ο Πρεντενέρης... Ούτε καν για το τέταρτο που δικαιούμαι.
Παγκόσμια Θέρμανση Καφετζόπουλε;;; Όχι αυτόνομη;;; (Που είναι ο Τίγρης, πως θες να χτυπήσεις ποσοστά χωρίς τον Τίγρη ή έστω την Λουιζίδου, που αρέσει και στον Πόποτα.
Με τόσους σόουμεν που έχουν τα κόμματα, είναι κανείς να απορεί που παίζουν θέατρο;)
Μπάκ του δε ντάρκ και πάλι.

Φυσικά το καλύτερο κομμάτι της μετακόμισης στην Φινλανδία είναι οτι δεν θα ζω σε πολυκατοικία(το πιάσατε Παιάνες μου). Θα έχω ένα μικρό ξύλινο σπιτάκι στην μέση του χιονισμένου δάσους οπου ενδυμεί μονάχα ο Νοργιουίτζιαν Μπλού. Δεν θα χω τιβί για να μην βλέπω ξανά επαναλήψεις το καλοκαίρι. Στο "ρετιρέ" είναι διεφθαρμένοι και στο ισόγειο είναι "απαράδεκτοι".

Τώρα δε και με την κρίση που θα κοιτάνε όλοι για φτηνές παραγωγές εγώ έχω να προτείνω κάποια προγράμματα.

1)Ποιός θέλει να γίνει χρυσαυγίτης. Κερδίστε το βάρος σας σε βιβλία του Άδωνι
2)Φάτους όλους τους μετανάστες. Μια βερσιόν του παιχνιδιού με M 16
3)Fear Factor, ξενάγηση στο τρομακτικό ΕΑΤ ΕΣΑ από τον Καρατζαφέρη
4)Μια τρύπα στο νερό. Με μετανάστες και σκυλόψαρα.

Ουφ τα πα...

Και τώρα που τα πα θα σας κάνω μια αποκάληψη. Κάτι που δεν έχω εξομολογηθεί ποτε.

ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ... (στις βουλής τα έδρανα...)
και μάλιστα στην Ευρωβουλή.

Άι νέβερ γουόντιντ το μπι ε σίτιζεν... άι όλγουεης γουόντιντ το μπι ε λάμπερτζακ!

Ροτζερ Φέντερερ φορ Πρέζιντεντ... Σουίς Γκόλντ...

3 σχόλια:

μ είπε...

Δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίμε ή να γελάμε τελικά με τα όσα γράφεις.

Στη Φινλανδία σύντροφοι, στη Φινλανδία.
Η καλύτερη της Αλέκας. Χωρίς Πάγκαλο και με τη Μητέρα Ρωσία ακόμα πιο κοντά.

ΥΓ. Δεν έκανες σχόλιο για τον Μαρκουλάκη που "Λόγω Τιμής" δεν είναι από δεξιό κόμμα.

ο φιλος του οικονομου είπε...

Κλάψτε τώρα που μπορείτε πριν φορολογήσουν τα δάκρυα.
"Ούτε σταγόνα χαμένη"

Μα δεν το διάλεξα τυχαία... θα μπορούσα να πάω Νορβηγία... αλλά όοοοοοοοοοχι... πήρα το μέσα φιλέτο. (Άσε που ζαλίζομαι και στα φιόρδ)

Με πιάνεις τελείως αδιάβαστο... ποιός είναι ο Μαρκουλάκης;;

Πάντως είχα μια αγγλικού στο λύκειο που την λέγαν Μαρκουλάκη... και "Λόγω Τιμής" ήταν άθλια.

μ είπε...

http://www.drassi.gr/index.php?id=214&page_title=%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82+%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82