Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Έλα ντε... τι είναι;

"Μετά την προκαταρκτική εξέταση της αιτήσεώς σας, αυτή έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου και προωθήθηκε στην πρωτοβάθμια επιτροπή η οποία κατόπιν συνεδρίασης απεφάνθη οτι το συγκεκριμένο θέμα δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητά της. Η δευτεροβάθμια επιτροπή θα συγκλιθεί το συντομότερο δυνατόν και με την γνωμοδότηση ειδικών πάνω στο θέμα θα σας κοινοποιήσει την τελεσίδικη απάντηση."

"Θεε Μου Καιγεται η Ελλάδα !?!"

"Η ερώτησή σας είναι καίρια και σαφής. Παρόλα αυτά όλοι γνωρίζουμε οτι για θέματα σαν αυτό μια μονολεκτική απάντηση κρύβει τον κίνδυνο της γενίκευσης. Είναι λοιπόν απαραίτητο πρωτού απαντήσουμε στο σαφές και καίριο ερώτημά σας να εξετάσουμε κάθε πτυχή του προβλήματος ξεχωριστά και μεθοδικά, με την υπευθυνότητα, την σοβαρότητα και την συγκρότηση που αρμόζουν σε ένα τέτοιο, σαφές και καίριο ερώτημα."

"ΜΠΑΟΚ ΡΕ"

"Έχουμε την απάντηση στην ερώτηση σας και την έχουμε ΤΩΡΑ. Αν μάλιστα μας γράψετε μέσα στα επόμενα δέκα λεπτά θα λάβετε άλλη μια απάντηση δώρο στην τιμή της μίας. Κάντε το ΤΩΡΑ. Και ακούστε και αυτό, αν παραγγείλετε μια απάντηση και για την φίλη σας ΤΩΡΑ, θα λάβετε ακόμα δύο δωρεάν. Στο φάκελο εσωκλείεται στυλό και χαρτί για να τις παραγγείλετε και τις δύο ΤΩΡΑ. Προσοχή στις απομιμήσεις. Κοστος αποστολής: 100€, κόστος για τα δώρα: 200€, κόστος για το κόστος: άλλα 100€"

"Στην σύγχρονη κοινωνία της πληροφορίας, όπου τεράστιοι όγκοι δεδομένων κατακλήζουν καθημερινά τον άνθρωπο, οι απαντήσεις σε ερωτήματα όπως αυτό γίνεται όλο και πιο δύσκολο να διακριθούν ανάμεσα στα...
---------
500 με 600 λέξεις μετά
---------
... η έλλειψη παιδείας"


Ο κύριος Παπαδόπουλος δεν ήξερε αν έπρεπε να ανησυχήσει περισσότερο επειδή είχε κατα λάθος βάλει στους φακέλους της αλληλογραφίας τα δεκάλεπτα διαγωνίσματα της φυσικής. Ή επειδή μια δημόσια υπηρεσία, ένας ξερόλας, το πολιτικό γραφείο του πρωθυπουργού, ένας σύνδεσμος του ΠΑΟΚ, μια εταιρεία τηλεπωλήσεων και μια φιλόλογος δεν ήξεραν να απανατήσουν στην ερώτηση "Τι είναι το ΘΜΚΕ;"

Υγ: Τα παιδιά τι πήραν αντι για διαγώνισμα;
Υγ2: Θεώρημα Μεταβολής Κινητικής Ενέργειας

5 σχόλια:

Street fighter είπε...

Ελα ρε ντιετιστη..

Βλεπω γυρισες πολυ ορεξατος..

As always..

Καλη αρχη να χουμε.. κ τελος ενδεχομενως.

μ είπε...

Αχα!!! Το'ξερα, το'ξερα το ΘΜΚΕ!!!
Θυμάμαι επίσης τα εξής: ΑΔΕ, θεώρημα Bolzano, Fermat, de L'hospital, Rolle!

Εεε;;; Ασ'τα παιδιά, εγώ τί πήρα;;;
(μην απαντήσεις)

Skouliki είπε...

στις δυο πιτσες η μια δωρο??
εεε πρωτοποριακο!!

ο φιλος του οικονομου είπε...

Αγαπητέ street fighter θα σου απαντήσω με τα λόγια του E.Honda
"Τρώγοντας έρχεται η όρεξη"

Μάνο
ΑΔΕ= Αλλα Δεντρα Έχουμε;
Παίρνεις 95% γιατί ξέχασες το θεώρημα Μέσης Τιμής. Και μαζί με μένα το βραβείο Αλτσχάιμερ που τα θυμόμαστε μετά από τόσα χρόνια.

Σκουλίκι σκέφτεσαι να το κάνεις pizza fun club??

Ανέμελη Βοσκοπούλα είπε...

ΘΜΚΕ δέρνουμε;