Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Βίντς

Αν δεν είχατε και εμένα να σας δίνω κανα βιντεάκι να ξεχαρμανιάζετε τι θα κάνατε;
Θα μιζεριάζατε... αυτό θα κάνατε.



Οποιαδήποτε ομοιότητα με το ΕΜΠ είναι απολύτως συμπτωματική




Κρατήστε τη μακριά απο αιχμηρά αντικείμενα...


(Αυτό αν δεν το δουν οι κυρίες... ντάξει δεν θα χάσουν και τπτ)





Προσέξτε οτι όλο το γήπεδο φωνάζει Mortal Combat!!

3 σχόλια:

Skouliki είπε...

τι ονειρεμενος που εισαι !!
καλο μηνα

Ανέμελη Βοσκοπούλα είπε...

Θα σταθώ στο βιντεάκι με την κοπελιά και τα mail μιας και είναι αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση (το τελευταίο το είχα ξαναδεί, πάλι από σένα είχε έρθει, εμμέσως όμως).

Παρότι το όλο σκηνικό φαίνεται αστείο, ξέρεις πόσοι άνθρωποι λειτουργούν έτσι; Να υπερ-αναλύουν τα πάντα και να βγάζουν υπερβολικά συμπεράσματα από ασήμαντες αφορμές. Μου έχει τύχει σε παρέες, κατά καιρούς, να ακούω άτομα να λένε "Αχ, σήμερα μου μίλησε και μου χαμογέλασε αυτό τι λέτε να σημαίνει;" ή "Σήμερα μου μίλησε απότομα, μάλλον με έχει βαρεθεί" και διάφορα άλλα τέτοια. Να κάθονται πάνω από ένα μήνυμα που τους έστειλε και να αναλύουν μέχρι και τις τελείες. Μπορεί ο άλλος να κάνει κάτι ασήμαντο ή ουδέτερο, χωρίς να δώσει ιδιαίτερη σκέψη, (όπως το παλικάρι πήγε διακοπές) και αυτοί να φέρουν την καταστροφή.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ναι μεν κοροιδεύουμε, αλλά τέτοιες καταστάσεις δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα. Οι σχέσεις των ανθρώπων περνάνε κρίση... Και αυτό γιατί οι περισσότεροι δεν έχουμε το κουράγιο να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ή να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε.

Υ.Γ.: Πάντως το έχω απορία, βλέπεις ότι ο άλλος δεν απαντάει επί δύο βδομάδες, πρώτα δεν ψάχνεις να βρεις αν ζει ή αν πέθανε; Και αφού τον βρεις (και υπό την προϋπόθεση ότι είναι ζωντανός) δεν τον αρχίζεις στις ροπαλιές;

Υ.Γ.2: Το υπερ-ανέλυσα το βιντεάκι, ε;

ο φιλος του οικονομου είπε...

Μα αν ήταν μακριά από την πραγματικότητα δεν θα ήταν αστείο...

Δεν νομίζω όμως οτι το λάθος αυτής της κοπέλας είναι οτι πήγε να βγάλει από την μύγα ξύγκι. Είναι αυτό που λες στο υστερόγραφο, οτι δεν έκανε το αυτονόητο, δηλαδή να ρωτήσει φίλους και γνωστούς "που στο διάολο είναι ο JD?". Κάποιος θα ήξερε.

Αντί γι αυτό, έβγαλε το δικό της συμπέρασμα και δεν τις περνούσε τίποτα άλλο από το μυαλό. (Εδώ είναι και το αστείο)

Το αποκορύφωμα είναι το τελευταίο mail... αφού τον έχει βρίσει, απατήσει και ξέρω γω τι... "Ι love you with all my heart and soul"

ΥΓ: Οι ροπαλιές κατόπιν εορτής είναι δώρο άδωρο. Πρέπει να του ρίχνεις προληπτικές ροπαλιές (ξέρεις ροπαλιές που φοβούνται τις μάυρες γάτες και φοράνε λαγοπόδαρα) όσο τον έχεις εδώ.