Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

εφτακόσιες είκοσι εννιά και μία

Χαιρετώ σας φίλτατοι,

Όλοι έχουμε ακούσει για τον Μέρφυ... τον γνωστό μηχανικό αεροσκαφών που είχε ταλέντο... σε τι άλλο στο να κάνει λάθη. Οκ ίσως να μην τον ξέρουμε από αυτό, τον ξέρουμε όμως σίγουρα από τον "νόμο" που του αποδίδεται, ο οποίος τείνει να ισχύει σε ενοχλητικό βαθμό... "Ό,τι μπορεί να πάει στραβά θα πάει" έλεγε λοιπόν ο Μέρφυ και παρότι ακούγεται πολύ αυθαίρετο για να ισχύει σαν νόμος η καθημερινότητα μας διαψεύδει με κάθε ευκαιρία.

Αυτό που δεν ξέρατε όμως ως τώρα για τον Μέρφυ είναι οτι είχε έναν ξενώνα (ναι καλά...) και σε αυτόν τον ξενώνα κάθε τόσο καλούσε να μείνουν διάφοροι, γνωστοί και μη... άνθρωποι και μη, υπαρκτοί και μη, σοβαροί και μη πω τίποτα... θέλοντας και μη ερχόντουσαν να μείνουν μαζί του με μόνη προϋπόθεση να μπορούν να αντιληφθούν και να αντέξουν μια χοντρή πλάκα.

Ο οικονόμος του ξενώνα που είχε ευθύνη την διατήρηση σε καλή κατάσταση του ξενώνα, έχει δει σημεία και τέρατα να γίνονται εκεί μέσα και τώρα θέλησε να τα βγάλει στην φόρα.
Δεν ήξερε όμως πως να φτιάξει blog, οπότε τον εκβίασα να μου τα πει όλα, με αντάλλαγμα να του το φτιάξω εγώ. Φυσικά αφού μου τά πε κατοχύρωσα το clopyright της ιστορίας του και τώρα τον εκμεταλεύομαι δίνοντάς του ένα κομμάτι ψωμί για κάθε καινούρια υπόθεση που μου εξιστορεί.

Αυτό που έχετε μπροστά σας λοιπόν φιλοδοξεί να γίνει μια καταγραφή όλων όσων τράβηξαν και τραβάνε οι καλεσμένοι του Μέρφυ, που από όσα μου έχει πει ο οικονόμος κάθε άλλο παρά άσχετα με την ζωή μας είναι.

Με αυτό το πόστ ξεκίνησα το άθλημα του blogging δύο χρόνια πριν σαν σήμερα. Βέβαια οι περισσότεροι δεν προλάβατε ούτε μια ιστορία του περίφημου Οικονόμου του Ξενώνα του Μέρφυ αλλά δεν πειράζει, υγεία πάνω από όλα. Για να δούμε τι έχει από δω και μπρος.

8 σχόλια:

μ είπε...

Α μάλιστα αυτή είναι η ιστορία του φίλυ του οικονόμου...

Χρόνια πολλά λοιπόν, να τα χιλιάσεις (αν θες) με ακόμα περισσότερες ιστορίες χάους και γκαντεμιάς ;)

M είπε...

Αχά... Ντροπή σου, ξετσίπωτε, αυτό που έκανες λέγεται κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. Και περιμένεις τώρα να σου πούμε και χρόνια πολλά με ακόμα περισσότερα ποστ; Αισχρέ.

Άντε, και μη χειρότερα.

ΥΓ. Πειράζει που εγώ εξακολουθώ να ελπίζω ότι ο φίλος σου είναι ο γνωστός Οικονόμου; :ο)

K@terin@ είπε...

ΦΤΟ , φτου σου να ζήσεις και να τα χιλιάσεις !
όταν ανακάλυψα το blog σου είχα διαβάσει και αυτήν την ανάρτηση για να δώ που προκύπτει ο τίτλοs.. ευρηματικός όπως πάντα!

ο φιλος του οικονομου είπε...

Ευχαριστώ σε όλους... και είθε ο Μέρφυ να κάνει τα στραβά μάτια...

Κυρία Μ πείτε μου, όχι πείτε μου ειλικρινά... περιμένατε κάτι λιγότερο από κλοπή, εκμετάλευση και κακό χιούμορ από μένα; Με προσβάλετε.
Για συνέλθετε σας παρακαλώ.

Υγ: Κι εγώ στα κρυφά αυτό ελπίζω. Αυτό και να πάρει ο βάζελος πρωτάθλημα.

Κατερίνα είχες κάνει το homework σου... Εύγε.

M είπε...

Να με συμπαθάς, δεν ήταν μέσα στους στόχους μου να σε προσβάλλω, χρονιάρα μέρα, αλλά με προκαλείς.

ΥΓ. Αυτό με το βάζελο το αφήνω ασχολίαστο.

DRN 06 είπε...

Χρόνια πολλά!!!
keep on...

(Χα, εγώ πρόλαβα ιστορίες του οικονόμου του Μέρφυ... Κερδίζω τίποτα;)

ο φιλος του οικονομου είπε...

Φυσικά dreamon... κερδίζεις την ασύγκριτη χαρά να έχεις διαβάσει τέτοιες ιστορίες...

(Μπορείς φυσικά να ξαναδοκιμάσεις και για τις διακοπές στο λινκ που έχω εκεί που γράφεις τα σχόλια... Δεν είναι το παλιό... το έχω ανανεώσει)

Street fighter είπε...

Φερε πισω τον ξενωνα ρεε! Εκλογες εχουμε!