Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Σο πίπολς

Πιπολς ντοντ γκετ γιούζντ του θινγκς...

Όταν συνηθίζεις να παίζεις βόλλεϋ δεν σε συγκινεί πια. Μπουχτίζεις... και ο πρώτος αγώνας και ο ενθουσιασμός φαίνονται σαν μακρινές αναμνήσεις.

Όταν συνηθίζεις να κατεβάζεις μουσική από το ίντερνετ, κατεβάζεις ολόκληρες συλλογές και δεν ακούς ούτε ένα τραγούδι. Το πρώτο τραγούδι που κατέβασες από το napster το έχεις ακόυσει εκατό φορές.

Όταν συνηθίζεις να βγάζεις πολλά λεφτά δεν τα λογαριάζεις πια. Ενώ το πρώτο χαρτονόμισμα που έβγαλες το χάρηκες δραχμή προς δραχμή.

Όταν συνηθίζεις να σε ερωτεύονται, τότε είναι εύκολο να γίνεις σκληρός. Ο έρωτας δεν σημαίνει πια και πολλά.

Σο πίπολς, πλίζ. Ντοντ γκετ γιουζντ του θίνγκς.

7 σχόλια:

μ είπε...

Κι όταν συνηθίζεις να ερωτεύεσαι;

Εξύμνoς είπε...

Πολυ καλα τα λες!! Οταν συνηθιζεις να ερωτευεσαι τοτε θα πρεπει να περιμενεις να βρεις την χυλοπιτα που θα πονεσει πιο πολυ!! Αυτος δεν θα ειναι συνηθισμενος ερωτας!

Παρεπιπτοντως see that!!! http://www.youtube.com/watch?v=p_R-pW5NuAw&feature=player_embedded

ο φιλος του οικονομου είπε...

Μάνο και το να συνηθίσεις να ερωτεύεσαι κακό είναι. Αλλά νομίζω κατα κάτι λιγότερο.

Εξύμνε, εσύ την έκανες την φάρσα;;

Φωτεινή Κανάκη είπε...

Λιτά και αληθινά...

Έτσι είναι...Χαχαχαχα εγώ με τον πρώτο μου μισθό στα 21 είχα κεράσει όλο το σχολείο και φίλους που έκανα σε εκείνο το μέρος που ήμουν και μετά από μια μέρα ακριβώς έχασα την κάρτα του ΑΤΜ και το βιβλιάριο μαζί... και είχα παγώσει!!!Αξέχαστη σκηνή να τηλεφωνώ για ακύρωση κάρτας και να σκέφτομαι την άλλη μεριά του νομίσματος...Το βιβλιάριο βρέθηκε κρυμμένο σε μια τσάντα...Η κάρτα όχι...

Τελικά όλες οι πρώτες φορές έχουν την δική τους αξία και καλό είναι να ρίχνουμε ματιές πίσω μην ξεχνιόμαστε και χανόμαστε στην συνήθεια...

Τώρα για την συνήθεια σε έρωτες και σχέσεις είναι μεγάλο αυτό κομμάτι...

Προσωπικά δεν μου αρέσει η συνήθεια,με πιάνει τάση φυγής και φεύγω κανονικά όταν αισθανθώ ότι κάτι το κάνω από συνήθεια και όχι γιατί θέλω να το κάνω.Πραγματικά αυτό κάνει τα πόδια μου να τρέξουν σαν τον Κεντέρη...χαχαχα χωρίς ντόπα φυσικά!!

Καλό σου απόγευμα!!:))

Φωτεινή Κανάκη είπε...

χαχαχα...καθώς απρόσεχτη...μόλις είδα το τραγουδάκι!!!καλά μου έφτιαξε τη διάθεση-που είναι στα ύψη τελευταία-να ετοιμάσω τσάντα για παραλία μεριά!!!!χαχα!!!

Εξύμνoς είπε...

Οχι ωρε! Δεν εχω αφησει μαλλια..

ο φιλος του οικονομου είπε...

Ναι ρε συ... την θυμάμαι την φάτσα σου (δεν ξεχνιεται εύκολα)... λέω μήπως έκανες τον καμεραμανατζή...