Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

How so convenient...

Σπείρα τρομοκρατών που είχε αυτή την δράση εντοπίζεται και εξαρθρώνεται με προσπάθειες της αστυνομίας ενώ υπάρχουν πληροφορίες οτι ετοίμαζαν επίθεση εναντίον στόχου σχετικού με τις εκλογές (το λινκ λέει και άλλα μέσα) ... μέρες πριν από τις εκλογές.

Για πόσο μαλάκες μας λογαριάζετε ρε κουμπάροι. Ντάξει λίγο είμαστε, δεν μπορούμε να το γλιτώσουμε αυτό αλλά πόσο πια. Θέλετε να πιστέψουμε οτι τυχαία συνέπεσαν οι ημερομηνίες. Οτι δεν τους ξέρατε τόσο καιρό και διακριτικά παρακολουθούσατε την δράση τους μέχρι να έρθει η προεκλογική περίοδος. Ή οτι δεν ήταν εξαρχής δικοί σας;

Πάλι καλά που τους πιάσανε ρε φίλε και δεν επιτέθηκαν και εναντίον εκείνου του εκλογικού στόχου γκρεμίζοντας τα θεμέλια της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Ξες πόσο κοντά φτάσαμε να χάσουμε κάθε δικαίωμα μας. Όμως τα παλικάρια τους πιάσανε, δόξα το θεό, και τίποτα θα συμβεί. Μπορούμε και πάλι να αρχίσουμε να τα ξεπουλάμε στον Βγενόπουλο. Ουφ, πάλι καλά.

Πάντως εμένα μου λύθηκαν 2-3 απορίες που είχα.
1) Γιατί δεν πετυχαίνουν ποτέ τους στόχους;
Βάζεις μια βόμβα στο "σπίτι του εισαγγελέα που επόπτευε την Αντιτρομοκρατική και σήμερα προΐσταται της ΕΥΠ κ. Δ. Παπαγγελόπουλου" όπως λέει και το λινκ. Βάλτην να σκάσει όταν αυτός θα βγαίνει... γκαβός είσαι;;
Αλλά με την εποπτεία της αστυνομίας αυτό δεν γίνεται...

2) Γιατί επιλέγουν αυτούς τους στόχους;
"...οχήματα του Πολεμικού Ναυτικού στην είσοδο του κτιρίου Ναυτικής Διοίκησης στην πλατεία Κλαυθμώνος, την εταιρεία πληροφορικών συστημάτων ACE Hellas στην Αγία Παρασκευή που συνεργάζεται με τον ελληνικό στρατό..."

Μπράβο, έκαψες ένα τζιπ. Είσαι επισήμως τρομοκράτης level 1.
Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να το κάνεις αυτό. Εκτός αν θέλεις απλά να το δείξουν οι ειδήσεις και να τρομοκρατηθεί ο Πρεντεντέρης... ίσως γράψεις και μια πομπόδη ανακοίνωση μετά... που μας φέρνει στην τρίτη απορία

3) Τι μαλακίες πάτε και γράφετε στις ανακοινώσεις.
"Εν όψει των άγιων ημερών και της χαζής εθιμοτυπικής πίστης επιλέξαμε να ανάψουμε φωτιές στις εκκλησίες του χριστιανισμού και της ηθικής τους". Οκ, τους συσπειρώσατε τους Νεοδημοκράτες και σπρώξατε και μερικούς στο ΛΑΟΣ. Καλά τα καταφέρατε καμάρια της ΕΛ.ΑΣ.

Υγ: Αυτός που στο γραφείο του σχεδιάζει τις κινήσεις και των μεν και των δε... Δεν βαριέται;;;
Υγ2: Γιωργάκη έλα να παίξουμε αστυνόμους και αστυνόμους.

2 σχόλια:

μ είπε...

Προσωπικά νιώθω πολύ πιο ασφαλής μετά τις συλλήψεις... Αφήνω ανοιχτή και την μπαλκονόπορτα, αν και κάνει λίγη ψύχρα.
Η απορία σου πάντως για το πώς γίνεται να μην πετυχαίνουν τους στόχους τους επιβεβαιώνει την υποψία οτι είναι δικοί τους. Εξίσου άχρηστοι δηλαδή.

K@terin@ είπε...

και όχι μόνο την μπαλκονόπορτα αλλά και ξεκλείδωτη την πόρτα μπορώ να σου πω !

καλημέρα ΦΤο και καλό μήνα !

καλά τα λες ελπίζω να ακούνε αυ΄τοί που πρέπει