Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Ευτυχισμένο το νέο πολυτεχνείο

Χρόνιαπολλά*ματς*μουτς*ευτυχισμένοτοπολυτεχνείοκαιφέτοςκαλέείδακάτιφοβεράσώβρακαστην ερμούπάμετηντρίτηπουδενέχουμεσχολήναταχτυπήσωπρινμουταφάνεοιάλλεςοιλυσάρες.

Και μην ξεχνάμε, ούτε φέτος δεν σκοτώθηκε κανείςποτέκανείς στο πολυτεχνείο και αυτό φυσιολογικά αναιρεί όλους τους βασανισμούς, εξορίες, θανάτους και λοιπά εγκλήματα που μαζί με τους νεκρούς στο πολυτεχνείο δεν έγιναν ποτέκανείςποτέ. Οπότε μπορούμε και να τα ξεχάσουμε και φέτος.

Αλλά όχι τους δρόμους που φτιάχτηκαν, αυτοί είναι εκεί και δεν ξεχνιούνται.

Η αμερικάνικη πρεσβεία στέλνει στους ελληνοαμερικανούς εν Ελλάδι, mail(έλαβε ένα ο συγκάτηξ) να μην συμμετέχουν στην πορεία γιατί είναι κακό. Και γιατί μπορεί να γίνουν επεισόδια... αλλά κυρίως γιατί είναι κακό.
Κάτι θα ξέρουν οι Αμερικάνοι.

5 σχόλια:

Εξύμνoς είπε...

Πολυ ευστοχος τιτλος! Και τιποτα αλλο να μην εγραφες... ο τιτλος σου τα λεει ολα!

Φωτεινή Κανάκη είπε...

Πέρασα για μια καλησπέρα και φεύγω με ερωτηματικά και εγώ...σήμερα στο σχολείο τα παιδάκια τραγουδούσαν ψόφια τα τραγούδια του πολυτεχνείου-σε αντίθεση με τραγούδια που λένε οι γνωστοί σταροτραγουδιστές και τα ζητάνε συνέχεια σε γιορτές...
Τεσπα μικρά είναι λέμε όταν μεγαλώσουν θα μάθουν... και εκεί είναι που κάνουμε λάθος.

Καλό απόγευμα!!!

*φυσάει πια το λαπτοπάκι!!:)

ο φιλος του οικονομου είπε...

Thx εξύμνε.

Μίου όταν μεγαλώσουν θα μάθουν... να μην το κάνουν θέμα.

μ είπε...

Μην πλησιάσουν οι αμερικάνοι την πορεία, κάνει τζιζ.

Street fighter είπε...

Miou μου, το Πολυτεχνειο (οπως και τα δεκεμβριανα σε τελειως αλλη κλιμακα ομως για να μην παρεξηγηθω) δεν αποτελεσαν την απαντηση, αλλα την ερωτηση.