Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Hellsing

Έχω αρρωστήσει με το Hellsing. Ξέρω οτι δεν θα πείσω κανέναν σας να το δει ή να το διαβάσει, δεν τρέφω αυταπάτες. Εσείς χάνετε άλλωστε.

Το Hellsing είναι ΚΑΛΟ!
Το Hellsing ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!!!
Το Hellsing ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΕΦΕΥΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΛΑ

Βλέπετε κάθε μέρα House, Dexter, Simpsons, SouthPark και λοιπές σιχαμερές εκκρίσεις των ανεγκέφαλων execubots στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα... και δεν έχετε δει Hellsing. Όταν θα πάτε στην κόλαση να μην αναρωτιέστε γιατί.







Βραβείο σωστού ψαξίματος για όποιον/α βρει (και διαβάσει φυσικά, για να νιώσει) την υπόθεση της όπερας από την οποία προέρχεται το κομμάτι που τραγουδάει η rip van winkle στο δεύτερο βίντεο.

Όποιος θέλει να μάθει τι γίνεται μετά το ωραίο αυτό τραγούδι, τι σχέση έχει με την όπερα και που πάνε οι μυστικές σύραγγες κάτω από το Κρεμλίνο, δεν έχει παρα να δει το Hellsing ova 4... και μετά τα υπόλοιπα.

5 σχόλια:

Skouliki είπε...

χαχχα εχεις φαει κολλημα τρελο !!
φιλακια

ο φιλος του οικονομου είπε...

Άστα σκουλίκι, όλο κάτι τέτοια τρώω και σπιτικό φαί τίποτα...

μ είπε...

Το lost ξέρεις πότε θα βγει;;;
Άυτό περιμένω εγώ.

ο φιλος του οικονομου είπε...

Οι δημιουργοί του Lost και οποιασδήποτε άλλης αμερικανογενούς ιμπεριαλιστικής μαλακίας, μπορούν με την ευχή μου να πάνε να χεστούν και να πνιγούν, με αυτή ακριβώς την σειρά.

Αν κάτι δεν λέγεται Hellsing απλά δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί του.

ABC has announced that the unspeakably horrible and weird smelling slime called "Lost" will premiere on Tuesday, February 2, 2010 at 9PM

μ είπε...

Τί λες τώρα.
Πρόκειται για τη σειρά της δεκαετίας
(έτσι για να σε πικάρω κι άλλο)

thanks