Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Frank's two thousand inch TV

Τηλεόραση δεν έχω στο παρα τω πολυτεχνείω σπίτι, δηλαδή έχω αλλά ούτε την ανοίγω ούτε πιάνει τίποτα, συνεπώς η μόνη επαφή μου με το χαζοκούτι είναι στο "εξωχικό". Πρόσφατα μάλιστα ο θεός μας ευλόγησε με μια καινούρια συσκευή μιας και η προηγούμενη όντας πιο ηλικιωμένη από εμένα ψόφησε (είμαι πλέον το μεγαλύτερο παιδί στην οικογένεια).

Εδώ θα ήθελα να κάνω μερικές παρατηρήσεις.
Πρώτον, οι σύγχρονες μανάδες δεν μπορούν να αναφέρονται στην τηλεόραση ως χαζοκούτι, διοτί ουδόλως προσομοιάζει σε κουτί και τα παιδιά απλά δεν θα καταλαβαίνουν. Το χαζοταψί ίσως είναι κάπως καλύτερο. Πάντως όσες είστε ή πρόκειται να γίνεται μανάδες ξεκινήστε να σκέφτεστε γιατί δεν είναι εύκολο να ονομάσεις μια τηλεόραση. (Μερικοί πληρώνουν ολόκληρες ομάδες μάρκετινγκ και παίρνουν ονόματα τύπου grand res pixel 2500 plus)

Δεύτερον, έχετε δει ποτέ τι τηλεκοντρόλ έχουν οι καινούριες τηλεοράσεις;; Ιδιαίτερα αυτές οι ακριβές που στην ανάλυση γράφουν κάτι νούμερα πιο μεγάλα από το δημοσιονομικό χρέος και έχουν τόσο καθαρή εικόνα που μπορείς να μετρήσεις τις τρίχες στο κεφάλι του Τζόρτζεβιτς. Αν δεν τα έχετε δει, είναι κάτι μακρουλά, ναι σαν αυτό που νομίζετε μοιάζουν. Το "άσε κάτω το τηλεκοντρόλ, εγώ το είχα πρώτη" αποκτά άλλη σημασιολογία. Βέβαια αν το θέσεις αυτό ως θέμα θα σε κράξουν πριν να πεις φαλλική προέκταση.



Κατά τα άλλα, βλέπαμε χθες οικογενειακώς Ούρι Γκέλερ στο "εξωχικό" και είχα το προνόμιο να δω τον μένταλιστ να μαντεύει την λέξη που είχε μόλις ακούσει. Τώρα αυτό δεν θα ήταν το ίδιο με την παλιά τηλεόραση... θα έχανα από την εμπειρία. Και το ιντερνετ κακό είναι... αλλά όχι όσο η τηλεόραση... όχι τόσο.

Υγ: Πάω να γιουρίσω τώρα...

6 σχόλια:

Φωτεινή Κανάκη είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Φωτεινή Κανάκη είπε...

Και η δική μου είναι κλειστή τελείως από το κουμπάκι!!!!!Και έχω καταλάβει ότι ο χρόνος χωρίς τηλεόραση περνάει ήρεμα!!Μουσική,βιβλία,βόλτες(έξω και εδώ)και τώρα χαρτόνια και χρυσόσκονη για τις κάρτες που θα δώσω στα παιδιά!!Ζήλεψα με το εξοχικό!!Λίγες μέρες ακόμη και εγώ σύντομα στο δικό μου!!Καλό βράδυ Γιούρι Φτό*λερ!!

μ είπε...

Κρίμα την τηλεόραση που την αναλώνεις στον Γκέλερ!

Δες πράμα της προκοπής!

ΥΓ. Μετράς τις τρίχες του Τζόρτζεβιτς;;;; Προδόοοοτη....

Estella είπε...

LOL εν τω μεταξυ η δουλεια μου εχει μεγάλη σχέση με τηλεοράσεις και αυτό το "χαζοταψί" μ έκανε και έλιωσα στα γέλια... Χαζοταψί οι LCD...Οι Led? Χαζοταμπλό; :P

ο φιλος του οικονομου είπε...

Μίου... το εξοχικό απέχει μιαμιση ώρα από το πολυτεχνείο... οπότε δεν το λες εξοχικό...

Κοίτα είμαι μένταλιστ... αυτό να λέγεται... αλλά δεν θα χρησιμοποιούσα αυτό το όνομα

Μάνο
Όχι μόνο του ΤΖόρτζεβιτς (από πλάνα αρχείου) αλλά και τις άσπρες του Νικοπολίδη. Όπως επίσης πλέον διακρίνω καθαρά την διαφορά στο χρώμα του Σιμάο απο τον Τζιλμπέρτο... είδες το κοντράστ;;; μου φαίνονταν τόσο καιρό ίδιοι...

Εστέλλα ηλεκτρονικού είσαι;;; εν δυνάμει συναδέλφισα;; Οι led δεν ξέρω πως θα ονομαστούν... σου είπα είναι δύσκολο να ονομάσεις μια τηλεόραση... δεν έχεις κάτι να την κάνει relate with.

Miou Popofotitsa είπε...

χαχαχα τότε το δικό μου εξοχικό βρίσκεται στο διάστημα!!!χαχαχα!!!!