Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Το σώβρακο της ιταλικής μαφίας

Φίλοι και φίλες γειά σας, σήμερα θα κάνουμε ρεπορτάζ.

Ο ταγμένος στην υπηρεσία του ποδοσφαίρου διεθνής άσος των Los Angleles notevenclosetoManchester... David Beckham πήγε στην Ιταλία για να διαφημίσει τα σώβρακα του Αρμάνι. Στις διαφημίσεις αυτές εμφανίζεται κάπως έτσι...


Λίγα μόλις λεπτά μετά την ανάρτηση αυτών των διαφημίσεων σε περίοπτα μέρη της ιταλικής πρωτεύουσας, ξεκίνησαν τα θαύματα. Πιστοί από όλη την Ευρώπη άρχισαν να συρρέουν για να προσκυνήσουν στην θαυματουργή αφίσα που ο Μπέκαμ δάκρυσε. Πιστές ξεμαλλιάζονταν στην ουρά για την αφίσα που έκλεισε το μάτι της σε στυλ γκρικ καμάκι, άλλες έσπευδαν μετα του δυσανασχετούντα συζύγου να προσκυνήσουν την αφίσα που του Μπέκαμ του σηκώθηκε και τέλος χιλιάδες Άγγλοι φίλαθλοι συναθρίζονταν για να δουν την αφίσα που ο Μπέκαμ σηκώθηκε και έβαλε το πέναλτυ με την Πορτoγαλία.

Δυστυχώς όλος αυτός ο σάλος είχε στρέψει την προσοχή μακριά από τις παραδοσιακές ατραξιόν της Ιταλίας, το κολοσαίο είχε ερημώσει, ο Πάπας ξελαρυγγιαζόταν μπροστά σε 5-6 άτομα και ο Καβαλιέρε παρότι έβαλε πενήντα νέους φόρους, έκανε τριάντα νέα σκάνδαλα και έφαγε τέσσερα αγαλματάκια στοην μούρη, πέντε στο κεφάλι και δύο στην κοιλιά κανένας δεν του έδωσε σημασία. Δυσαρεστημένοι λοιπόν όλοι αυτοί έδωσαν εντολή να κατέβουν οι αφίσες και σε πείσμα των πιστών, έτσι έγινε.


Όλα έδειχναν να έχουν γυρίσει στον κανονικό ρυθμό ζωής... αλλά ένας άνθρωπος δεν μπορούσε να ηρεμήσει... Ο Τζενάρο Γκατούζο επίσης γνωστός διαφημιστής σωβράκων δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.





Από εκεί που πουλούσε σώβρακα μέχρι που δεν είχε να φορέσει ο ίδιος, τώρα οι πωλήσεις του είχαν πέσει στο μηδέν. Αυτό δεν μπορούσε να περάσει έτσι. Κανονικά θα αντιμετώπιζε τον Μπέκαμ όπως κάθε άλλο αντίπαλο ποδοσφαιριστή, με το πριόνι στο γήπεδο. Αλλά ο Μπέκαμ, πονηρός καθως είναι, έχει να πατήσει χόρτο από τότε που τον παπούτσωσε ο Φέργκιουσον. Οπότε ο Τζενάρο έπρεπε να χρησιμοποιήσει πιο βρώμικα μέσα



(Σε περίπτωση που το κατεβάσει το τιούμπ είναι μια ιταλίδα από σατιρική εκπομπή που κάνει οργανοληπτική εξέταση στο σώβρακο του Μπέκαμ και βρίσκει οτι η θεωρία δεν συμφωνεί με τα πειραματικά αποτελέσματα.

ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ!!!

1 σχόλιο:

Φωτεινή Κανάκη είπε...

χαχαχαχαχα!!!

να είσαι καλά :)