Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Well enough...

Γι όποιον δεν ξέρει αγγλικά θα μεταφράσω για να μην χάσει την αξία αυτού του βιντεο.

Καλωσήρθατε σε ένα ακόμα μάθημα του
"Learn how to program... (μικρή παύση)
well enough to get you paid"

Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες γλώσσες προγραμματισμού αλλά μόνο δύο-τρείς από αυτές είναι απαραίτητες για να κάνετε web design.

Ας αρχίσουμε λοιπόν, για να δούμε που θα προγραμματίσουμε. Α! μα φυσικά στο mac μας.

Μάθημα 1
Πάντα να έχετε ένα macbook μαζί σας για να φαίνεται οτι αγαπάτε πολύ τον προγραμματισμό, τόσο που σκάσατε ένα σκασμό λεφτά να πάρετε mac.

Ας μάθουμε τώρα τα βασικά, κατεβάστε το flash και μερικά tutorial. (Μπαίνουν μέσα 4-5 λεφτάδες που δεν ξέρουν γρι από αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου, αλλα ενυπωσιάζονται από χρωματιστά πράγματα που κουνιούνται στην οθόνη)

Μάθημα2
Προσπαθήστε πάντα να φτιάχνετε πράγματα που όλοι αναγνωρίζουν όπως παράθυρα, και έτοιμα menu, έτσι γλιτώνετε τις πολλές ερωτήσεις.

Μάθημα3
Σταματήστε να προγραμματίζετε για λίγο, ανοίξτε το terminal και κάντε οτι ψάχνετε για κάτι πατήστε μερικά ls μερικά pstree και μερικά ps, έτσι θα βγουν περίεργα πράγματα στην οθόνη που δεν θα τα καταλαβαίνουν οι άλλοι και θα φαίνεστε υπερψαγμένος κομιουτερας.

Μάθημα4
Γράψτε διάφορες μαλακίες στον κώδικά σας ωστε να φαίνεται μεγάλος και ακατανόητος, στο τέλος καντε τα όλα σχόλια, δεν θα το καταλάβει κανείς

(Οι λεφτάδες ανοίγουν τα πορτοφόλια και πετάνε λεφτά)
Τώρα ξέρετε αρκετό web design για να ζήσετε την υπόλοιπη ζωή σας πλουσιοπάροχα. Άμα έχετε χρόνο ανάμεσα στα ταξίδια στις Μπαχάμες και την ηλιοθεραπεία στο Ντουμπάι μπορείτε να μάθετε και λίγο πραγματικό ποργραμματισμό (ή και όχι).

Αν σας άρεσε αυτή η βιντεοκασέτα τότε, ίσως βρείτε χρήσιμο και το
"Μάθετε προγραμματισμό συστήματος και πεθάνετε στην ψάθα"

"Μα τα κάνει όλα παράλληλα, μα δουλεύει ασύγχρονα, μα..."
hello ths program doesn't do do web thingys
message 1
message 2
message 3
message 4
.
.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: