Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Με βάση την λογική

Και το μυαλό σου είναι θολό...
και το δικό της πιο λειψό...
Πω πω πω πω... πω πω πω πω



Το δικό μου μυαλό ξέρει οτι η ΓΣΕΕ είναι η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος η οποία έχει ως σκοπό να προασπίζεται τα συμφέροντα των εργατών από κάθε είδους επίθεση και έχει πρόεδρο τον Γ.Παναγόπουλο ο οποίος είναι Πασόκος. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επιτίθεται στα συμφέροντα των εργατών και η ΓΣΕΕ αντιδρά με επικεφαλής τον Παναγόπουλο ο οποίος είναι Πασόκος και αντιδρά στα μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ενώ όλο αυτό τον καιρό είναι Πασόκος.

Απενεργοποιώντας την λειτουργεία εξεύρεσης ατόπων, επιτρέπω στο μυαλό μου να προχωρήσει και να παράξει ένα σενάριο που θα εξηγεί την επίθεση με γιαούρτια και γιαούρτια με δέρμα και κόκαλα που δέχτηκε ο Γ.Παναγόπουλος και αυτό μου λέει οτι ο ίδιος πετάχτηκε από το πλήθος και έδειρε τον εαυτό του ενώ πραγματοποιούσε ομιλία για την ΓΣΕΕ.

Το μυαλό μου επίσης ξέρει οτι στην αστυνομία αρέσει πολύ η σημαία. Θυμάται καθαρά την ηρωική προσπάθεια διάσωσης μιας φλεγόμενης σημαίας από ένα αστυνομικό όργανο δύο χρόνια πριν, υπό την κάλυψη των συναδέλφων του τριών καμερών και μπούμαν. Ακόμα ξέρω οτι η αστυνομία είναι πιστή στο καθήκον της και εκτελεί αυστηρά τις εντολές της.

Τα παραπάνω με οδηγούν να συνάγω οτι ο αστυνομικός που ψέκασε τον Μανώλη Γλέζο στο πρόσωπο με χημικά που σε παρόμοια χρήση έχω δει να γονατίζουν έναν εύρωστο εικοσάχρονο είχε αυστηρές εντολές να κάνει μόνο αυτό, δηλαδή μόνο να ψεκάζει. Όταν είδε τον Γλέζο να τον πλησιάζει αισθάνθηκε τόσο μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια και ένιωσε ότι κάτι έπρεπε να κάνει, κάτι να δώσει σε αυτό τον άνθρωπο. Τελικά βρήκε τρόπο να συνδυάσει και τις εντολές και την επιθυμία του.

To the royal guards of this realm, we are all victims in-waiting.
Alice in Wonderland -The Chesire cat-

Υπάρχει και η άλλη εκδοχή οτι ο Γλέζος είδε ξανά ναζί στο κέντρο της Αθήνας και πήγε να κάνει αυτό που έκανε και τότε και ο αστυνομικός του εξήγησε οτι αυτή την φορά οι ναζί είναι προετοιμασμένοι.

Η συγκινητική επιστολή συγνώμης της ΕΛ.ΑΣ στον Μανώλη Γλέζο εκτός του ότι προσβάλει το κακόμοιρο χαρτί πάνω στο οποίο γράφεται, εφόσον δεν ακολουθήσει οξωπέταμα του μαλάκα που νομίσε οτι είναι στο χωράφι του και άρχισε το ρέντι, σημαίνει και οτι η αστυνομία δεν μετανοιώνει για όλους τους άλλους που έχει ψεκάσει στην μούρη (κόντρα στο εγχειρίδιο χρήσης αυτού του οργάνου).


Η ιστορία αυτή γίνεται ακόμη πιο αποτελεσματική στο να μου καταστρέψει ότι σύστημα αναφοράς είχε το μυαλό μου όταν άκουσα την δήλωση του Λαφαζάνη.

"ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε λόγο για απρόκλητη και βάρβαρη επίθεση. Υπογράμμισε ότι αποτελεί έλλειψη σεβασμού σε ένα σύμβολο που κράτησε ψηλά το ανάστημα της Ελλάδας. "Δεν είναι δυνατόν για να περάσετε τα άγρια μέτρα, ο Μ. Γλέζος να είναι τώρα στον Ευαγγελισμό", τόνισε."

Σε πιο παράλληλο σύμπαν το συμβάν με τον Μανώλη Γλέζο δικαιώνει αυτόματα την αντίδραση κατά των μέτρων; Με ποιά λογική παραγωγή έχει προκύψει αυτό;

Σωστή παραγωγή.
Ο Μανώλης Γλέζος ψεκάστηκε με χημικά άρα ο αστυνομικός που το έκανε είναι τελείως μαλάκας και πρέπει να πάει σπίτι του, αν όχι φυλακή γιατί λίγο ήθελε.

Λάθος παραγωγή.
Ο Μανώλης Γλέζος ψεκάστηκε με χημικά άρα οι διεκδικήσεις μας είναι δίκαιες.


Είναι μαλακία να διεκδικείς δικαίωση μέσω συναισθηματισμού και εντυπώσεων. Έχω βαρεθεί να χάνεται το νόημα της διεκδίκησης πίσω από πυροτεχνήματα που πετάνε και σβήνουν.

Η διαρκής, λογική και συγκεκριμένη διεκδίκηση είναι που θέτει το μυαλό του διεκδικητή στον στόχο και του προσφέρει αντιστάσεις και μέσα για να αντισταθεί σε αυτά που θα του πετάξουν.

Τα πυροτεχνήματα "σκοτώσανε τον Μανωλιό" δεν οδηγούν πουθενά. Γι αυτό και ο Δεκέμβρης δεν μετουσιώθηκε σε κάτι πιο ουσιαστικό... γι αυτό και αυτές οι διεκδικήσεις όσο δίκαιες και αν είναι θα πέσουν στο κενό.

Η εξουσία είναι οργανωμένη και τα περιμένει (ή και τα παράγει) αυτά. Αν δεν οργανωθεί και το κίνημα με βάση την ΛΟΓΙΚΗ δεν πάμε πουθενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: