Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Μέρντερ

Ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω τον τίτλο: "Γιατί αμα ζείτε με παχύσαρκο θα γίνετε παχύσαρκος" και ακριβώς από πάνω του έναν καθηγητή πανεπιστημίου να λέει οτι ο χωροχρόνος παρουσιάζει φαινόμενα μνήμης, πράγμα το οποίο όπως είναι προφανές εξηγεί επαρκώς την δήλωση του τίτλου. Δεν ξέρω αν ο καθηγητής γνώριζε τι τίτλο του έχουν βάλει απο κάτω(ή for that matter γιατί πήγε στην εκπομή του Χαρδαβέλα in the first place), ο Χαρδαβέλας όμως γνώριζε.

Δίπλα, σε άλλο κανάλι, θυμίζανε στον Άδωνι την περσινή εκπομπή της Ευγενίας και δήλωνε πως δεν της ταίριαζε καθόλου και πως αυτή που βλέπαμε "δεν ήταν η Ευγενία". Αυτό αμα το αναλογιστεί κανείς είναι αρκετά σημαντικό ως turn of events και θα παρακαλούσα θερμά την stunt-woman που ρωτούσε "έχεις κάνει sex στα όρη τα άγρια βουνά;" να έρθει και να σταθεί δίπλα στην Ευγενία για να καθαρίσει επιτέλους το όνομα της δεύτερης.

Κάποιος πρέπει να δολοφονήσει αυτούς τους ανθρώπους.
Να πάρει ένα κουτάλι και να τους σαπίσει στο ξύλο μέχρι να πεθάνουν.

10 σχόλια:

Φωτεινή Κανάκη είπε...

Στη ΝΕΤ είχε τον καθηγητή του ΕΜΠ ,Τάσιο Θεοδόση!:)

Φωτεινή Κανάκη είπε...

Α!!!και να σου πω...είδα ένα μικρό αστείο θρίλερ σε φεστιβάλ ταινιών τρόμου τελευταία-όπου με αδερφό μου πήγα...μόνη ποτέ!-και είχε ένα τρελάρα τύπο δολοφόνο με κουτάλι!!!Πολύ γέλιο γιατί κυνηγούσε έναν άλλο.... με το κουτάλι γλυκού και τον χτυπούσε ασταμάτητα!!!Ο τίτλος της ταινίας νομίζω ήταν ο δολοφόνος με το κουτάλι...ή αργός θάνατος??Κάπως έτσι!!!

ο φιλος του οικονομου είπε...

Ο τίτλος της ταινίας είναι the horribly slow murderer with the extremeley inefficient weapon... είναι μια 9ωρη ταινία που γυρίστηκε μέσα σε 12 χρόνια

20.000 spoonfulls of terror

Μήπως το φεστιβάλ ήταν στο gagarin γιατί αμα ήταν εκεί είχαμε πάει στο ίδιο φεστιβάλ (και πήρα και μπλουζάκι από τον Νούσια)

Στο σκάι είχε Deportivo Valencia

Φωτεινή Κανάκη είπε...

Ναι!!!Εκεί ήμουν και τις 2 ημέρες!!Επομένως ήσουν ένας από τους 8 αρχικά που ρώτησαν??χαχα!!Απίστευτο το φεστιβάλ!!Πρώτη φορά πήγα και μάλιστα αρχικά είχα φρικάρει αλλά μετά το απόλαυσα!!!

Ναι αυτός είναι ο τίτλος!!!Εμείς καθόμασταν πάνω ,και δίπλα ένας τύπος είχε νεκροκεφαλή- κεράκι μπροστά στο τραπέζι!!!χαχαχα...

Μου άρεσαν πολύ και τα ντοκιμαντέρ που είχε!!!

Πάντως μετά από αυτό το φεστιβάλ όλα μου τα όνειρα άλλαξαν...έχουν θέμα εντατικές,φλέβες τρελές...Άσε!!!

ο φιλος του οικονομου είπε...

Εγώ πήγα μόνο την δεύτερη μέρα και συγκεκριμένα είδα το κακο 2 (για 3η φορά) και τις δύο επόμενες (από την τούρκικη έφυγα στην μέση γιατι δεν την πάλευα).
Κοίτα που παραλίγο να πέσουμε ο ένας πάνω στον άλλο.

Ναι ήμουν ένας από τους 8 που ρώτησαν. Συγκεκριμένα ρώτησα πως σκότωσαν τα ζόμπι στο γήπεδο.

Το μπλουζάκι γράφει επάνω "ήμουν κι εγώ ζόμπι" (άσχετα αν δεν ήμουν) και κοιμάμαι μαζί του απο τότε.

ο φιλος του οικονομου είπε...

Dream on να μπεις να δεις το βίντεο στο youtube...

Φωτεινή Κανάκη είπε...

Τέλειοοο θα είναι!!!Ζηλεύω και πόσο κορυφαία ατάκα!!!:)))χαχα!!!

Εγώ είδα και του Τούρκου και έφυγα το Σάββατο μετά το κακό...όπου δεν είδα το πρώτο τους-δεν ήξερα ότι υπήρχε συγκεκριμένα...άσχετη! και μου άρεσε το κακό 2!!και γελούσα και εκεί που πραγματικά σκεφτόμουν πώς θα αντέξω τις 2 μέρες αυτές...τέλειωσαν και ήθελα κι άλλο!!!

Ναι ,νομίζω θυμάμαι την ερώτηση-αλλά δεν έβλεπα κάτω...μόνο άκουγα, όπως και η ερώτηση μιας κοπέλας που ρώτησε κάτι για έναν φίλο της εθελοντή κάτι...

Έχω φίλους εκεί και ήμασταν στη λίστα και έτσι και τις 2 μέρες δώσαμε παρόν!!!Πάντως ήμουν η μόνη που δεν κολλούσε με την ατμόσφαιρα εκεί...Όλοι στα μαύρα ντυμένοι κι εγώ πήγα στα κίτρινα!!χαχα!!:)

Φωτεινή Κανάκη είπε...

Τώρα που το σκέφτομαι εγώ νωρίς σχετικά πριν το κακό είδα του Τούρκου που είχε κάτι μικρές ταινίες...Μετά το κακό,η ταινία που έπαιξε ήταν αρκετά καλή όπως μου είπε ο αδερφός μου που έμεινε...αλλά δεν άντεξα!!

Και τις 2 μέρες από 6 σχεδόν το απόγευμα ήμασταν εκεί...χαχα:)

ο φιλος του οικονομου είπε...

Δες και το κακό το 1...

Να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό που δεν είδες την ταινία μετά το κακό. Ήταν τόσο στεγνά αηδιαστική που εγώ κρυβόμουν πίσω από το μπλουζάκι.

Μετά από αυτή είχε μια άλλη τούρκικη με ζόμπι η οποία επίσης δεν παλευόταν και πολύ γιατί οι παραγωγοί νόμιζαν οτι γυρίζουν σοβαρή ταινία. Γενικά πέρα από το κακό τις καλύτερες ταινίες του φεστιβάλ τις έχασα :(

Αμα ξανακάνει φεστιβάλ το gagarin θα έχω υπ' όψιν μου να ψάχνω για μια κοπέλα με κιτρινα ανάμεσα σε τύπους με μαύρα.

Φωτεινή Κανάκη είπε...

Άλλη φορά αν βρεθείς εκεί, να κάθεσαι πάνω!!!:)Εκτός από μένα που ήμουν μπανάνα ανάμεσα σε μαύρες τουλίπες υπήρχε και μια κοπελιά που φορούσε ένα φτερό από παγώνι στο κεφάλι της!!χαχαχα -δεν ξέρω αν την είδες αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση...νόμιζα ότι ήμουν σε εβδομάδα μόδας!!:)

Θα καταφέρω αν είναι να το νοικιάσω το κακό 1 ,κάποια στιγμή...η αλήθεια είναι ότι ρωτούσα τον αδερφό μου για λεπτομέρειες που δεν έπιανα στο κακο 2...:)

Να πω ακόμη ότι τον άρχοντα των δαχτυλιδιών πρώτα είδα το 2,μετά το 3 και τέλος το 1...έχω θέμα με τη σειρά των ταινιών...:)

Πάντως μου άρεσε στο κακό ο τύπος ο ματσό μπάτσος και το πως μιλούσε...πολύ γέλιο το όλο το ματσο στυλ του!!!

Την Παρασκευή που δεν ήσουν, είχε και μια ταινία σχετικά με κάποιους θρήσκους μέσα σε τρένο που κάτι τους βάρεσε και σκότωναν ο ένας τον άλλο με σταυρό-το όπλο τους και μετά όταν μπήκα στο μετρό έβλεπα τον καθένα με άλλο μάτι και στα χέρια...χαχαχα...

Πάντως θα ξαναπάω το μόνο σίγουρο!!!

Και λόγω φίλων θα είσαι και εσύ στη λίστα!!!Έχεις και αποδεικτικό το μπλουζάκι σου!!!