Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Ειδήσεις

Καλημέρα και καλώς ήρθατε.

Ένας Έλληνας φοιτητής του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου εξέπληξε χθες την ακαδημαϊκή κοινότητα αποδεικνύοντας οτι η ζωή μπορεί να παραχθεί από τυχαίες συγκρούσεις οργανικών μορίων.
Παρόμοιες θεωρίες είχαν διατυπωθεί στο παρελθόν από διακεκριμένους επιστήμονες αλλά έως σήμερα ήταν αδύνατο να τεκμηριωθούν. Ο φέρελπις φοιτητής διεξήγαγε την έρευνα του σε δωμάτιο σπίτιου στου Ζωγράφου οπου μετά από αρκετούς μήνες διαμονής είχαν σχηματιστεί σωροί απο τρίχες, σκόνη και νεκρά κύτταρα. Χθες Σάββατο 15 Μαϊου 2010 λόγω της ανόδου της θερμοκρασίας και της χρήσης ανεμιστήρα για την αντιμετώπιση των συνθηκών, οι τυχαίες συγκρούσεις των προαναφερθέντων συστατικών αυξήθηκαν δραστικά και η ακούσια έρευνα επιτέλους καρποφόρησε καθώς μια εντελώς καινούρια μορφή ζωής έκανε την εμφάνισή της.

Η νέα μορφή ζωής δευτερόλεπτα μετά την δημιουργία της ονόμασε τον εαυτό της Μόρμπο και αφού έφαγε τον φοιτητή και του έκλεψε τον λογαριασμό blogger προέβει σε προγραμματικές δηλώσεις με κύριο άξονα την εξάλλειψη της ανθρωπότητας. Ας ευχηθούμε καλή τύχη λοιπόν καθώς σήμερα θα αντιμετωπίσει την ηλεκτρική σκούπα ή οπως θα θα έλεγε και ο ίδιος. ΖΗΤΩ Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΜΟΡΜΠΟ!

Στα οικονομικά τώρα.

Αναταραχή προκάλεσε σήμερα το πρωί η συνέντευξη τύπου του διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρός-Καν από την έδρα του στην Ουάσινγτον. Ξεκινώντας την ομιλία του, σε μια ελάχιστα αναμενόμενη κίνηση, έσκισε όσα χαρτονομίσματα είχε στο πορτοφόλι του ενώ ταυτόχρονα αναφερόταν στο χρήμα ως... μεταφέρω λέξη προς λέξη... "μια αφηρημένη ιδέα που μόνοι έχουμε επιβάλει στον εαυτό μας και της επιτρέπουμε να μας διευθύνει και να μας καθοδηγεί. Τίποτα όμορφο και τίποτα καλό δεν έχει προέρθει ποτέ από το χρήμα. Η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας και όχι στην κίβδηλη προοπτική μιας εφήμερης υλικής ευδαιμονίας την οποία αμφίβολα υπόσχεται ένας ισοζυγισμένος προϋπολογισμός"

Κατόπιν αυτού δέχτηκε κατεγισμό ερωτήσεων για το μέλλον της οικονομίας της Ελλάδας και της Ευροζώνης αλλά και του ίδιου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, τώρα που το χρήμα πια δεν έχει καμία αξία. Σε αυτά και σε άλλα απάντησε καίγοντας τις πιστωτικές του κάρτες και ευχόμενος μια χαρούμενη γεμάτη και αξέχαστη μέρα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Και τώρα ο καιρός

Ο καιρός γαρ εγγύς!

Ευχαριστούμε που ήσασταν και σήμερα μαζί μας, όλοι εμείς απο την ενημερωτική ομάδα του Ξενώνα του Μέρφυ σας ευχόμαστε καλό απόγευμα.

2 σχόλια:

Skouliki είπε...

διαβαζοντας σκεφτηκα παει ο καιρος που ακουγαμε και θετικες ειδησεις

Tzeve είπε...

στο πα?????

νυμφεύτηκα....

και στα δικά σου