Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Chill out duuuuuuuuude

Σε μια απότομη αλλαγή προς το καλύτερο σήμερα πήρα το πιο πρόσφατο τεύχος του chill out... του πιο IN φοιτητικού περιοδικού γιατί τι να κάνουμε "είναι ωραίο να είσαι φοιτητής"

Παραθέτω link προς την σελίδα των παιδιών που 2-3 χρόνια τώρα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. (Τσεκάρετε και το τεύχος Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου 2008, το editorial)

Στο σημερινό τεύχος το editorial ξεκινάει

"Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός μόνο και μόνο που έχει διαφορετικό σχήμα αυτιού"

Το τεύχος συνεχίζει και μιλάει για μεταπτυχιακά οπου ανάμεσα σε άλλα το πολυτεχνείο φιγουράρει μετά από το University of Indianapolis...
Α ναι, συγνώμη University of Indianapolis ATHENS FUCKING CAMPUS (το πιάσατε το κολλέγιο Παιάνες μου) για να μην μπερδευόμαστε.

Μετά έχει συνέντευξη του Τσιμιτσέλη και κάτι ψιλά οπότε και φτάνουμε στο
Student Life
θα έβγαινα με κάποιον/α αν...

...την έπεφτε στην καλύτερη μου φίλη (Ελευθερία)
...ήταν πιο έξυπνος, πιο όμορφος, πιο πλούσιος... πιο... τελικά είμαι πολύ ανταγωνιστική.(Χρύσα)
...με πλήρωνε(Νάσος)
...τον έβλεπα να επιτίθεται λεκτικά ή μη σε κάποιον μετανάστη (Ζωή) (Καλά διαβάσατε, μπείτε δείτε το "Είναι ωραίο να είσαι φοιτ ρατσιστής")
...κορόιδευε τα όνειρά μου(Εβίτα)
...μπορούσε να ακούει τις σιωπές που ουρλιάζουν (Μαρία)

Μετά έχει εικονικό τσακωμό με SMS, μετά άρες μάρες κουκουνάρες, μόδα, lifestyle κυνήγι και βουδισμός... όλα μπορείτε να τα δείτε στο site...
Α και στο τέλος φυσικά ζώδια... γιατί κανένα γαμημένο περιοδικό δεν επιτρέπεται να μην έχει...

Η μηδενικότητα του περιοδικού αυτού συγκρίνεται με τους κόκους άμμου στην σαχάρα, την έκταση του σύμπαντος και την φωνή του Άδωνι Γεωργιάδη.
Η συντακτική ομάδα πρέπει να είναι ένα think tank που αποτελείται απο χρυσόψαρα, δαπίτισες, εκπτωτικά κουπόνια και κλώνους της Τατιάνας Στεφανίδου, της Ευγενίας Μανωλίδου και του Γκλέτσου. Από το τελευταίο βάλε τέσσερις.

Και όσο για την κοπελιά που θα την έβρισκε με τον μεταναστοφάγο. Εύχομαι να την κατουρήσει ο Γκοτζίλα με μαύρη ραδιενεργή περιφρόνηση και μετά να βρεί τον άντρα που της αξίζει.

I hit it with my axe

2 σχόλια:

Πρόεδρος είπε...

Δεν έχω πολλά λόγια...
http://www.alfavita.gr/klasikakeimena/kl27_10_8_927.php

Φωτεινή Κανάκη είπε...

όχι άλλο κ...άτουροοοο...

πωπω...

πες της φοιτήτριας ότι τα μαθητάκια μας στο σχολείο τα ξενάκια,είναι πολύ μπροστά σε τρόπους και γνώσεις από τα υπερήφανα ελληνάκια μας.

Ίσως πέρασε στο πανεπιστήμιο και δεν κατάφερε η κοπελιά να είναι η σημαιοφόρος του Λυκείου που ονειρευόταν γιατί κάποιος μαθητής ξένης χώρας σήκωσε τη σημαία στην παρέλαση και της έμεινε η κακία.

Πολύ αστεία η περιγραφή για τα μέλη της συντακτικής ομάδας!!!