Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

To (δαγκωμένο) μήλο της Εδέμ

Δείτε αυτό

Σταματείστε λίγο... αναλογιστείτε τι είδατε... ξαναδείτε το

Πάρτε βαθειά ανάσα, ηρεμείστε και σκεφτείτε ένα γαλήνιο βράδυ στην βεράντα του εστιατορίου "το μήλο της Εδέμ". Ο ήλιος έχει μόλις δύσει και η αύρα του δειλινού κάθε τόσο χαιδεύει τις άκρες του τραπεζομάντιλου και παίζει με την φλόγα του κεριού που στέκεται μόνο του ανάμεσα στον Γιάννη και την Μαρία.

"Πως σου φάνηκε το γεύμα;" Λέει ο Γιάννης βλέποντας την Μαρία να ανασηκώνει το βλέμα της για να συναντήσει το δικό του.
"Ήταν φανταστικό, ευχαριστώ πολύ. Όσο σκέφτομαι οτι παραλίγο να μην δω το mail σου και να χάσω αυτή την υπέροχη βραδιά... Πάλι καλά που είχα το iphone στην δουλειά και μπήκα από τον safari και το είδα. Τι θα γινόμουν χωρίς αυτό."
"Ναι το iphone είναι πραγματικά φοβερό. Όταν μου έστειλες SMS προχθές και μου είπες οτι ήθελες να βγούμε ήμουν τόσο χαρούμενος που μπήκα αμέσως στο ιντερνετ και έκλεισα θέσεις εδώ. Αν δεν είχα το iphone θα έπρεπε να περιμένω ώρες μέχρι να πάω σπίτι και να κλείσω απο κει... δεν υπήρχε ούτε ένα macbook εκεί κοντά... καταλαβαίνεις;"
"Σε καταλαβαίνω, μου έχει τύχει κι εμένα. Ήμουν στο σπίτι μιας φίλης μου και ήθελα να τις βάλω να ακούσει ένα τραγούδι. Μου δίνει λοιπόν το laptop της και , αν είναι δυνατόν δεν ήταν mac. Πως να μπω στο i-tunes να το κατεβάσω. Της το λέω και μου λέει να το ψάξω στο youtube... Το youtube της Google... δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τότε."
"Μην συγχύζεσαι για χάρη της, κάτι τέτοιους τύπους δεν αξίζει να τους συναναστρέφεσαι."
"Χαίρομαι που επιτέλους γνώρισα έναν άνθρωπο που εκτιμά την apple και με καταβαίνει. Τι λες να πάμε σπίτι σου, και να συνδέσουμε το i-phone με το i-pad να δούμε τι θα γίνει;"

Η Μαρία κλείνει το μάτι στον Γιάννη όλο νόημα. Μια μικρή ένοχη σιωπή ακολουθεί.

"Ξέρεις Μαρία, δεν έχω i-pad"
"Ε;"
"Βλέπεις δεν το θεωρούσα και τόσο απαραίτητο μιας και..."
"Πες μου οτι δεν μιλάς σοβαρά! Πες μου οτι δεν το είπες αυτό!"
"Συγνώμη, αν το θεωρείς τόσο σημαντικό μπορώ να πάρω ένα... να τώρα θα το παραγγείλω από το i-phone"
"ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ I-PHONE! Πρόδωσες την εμπιστοσύνη μου... Κι εγώ... Κι εγώ..." Η Μαρία ξεσπάει σε κλάματα
"Κι εγώ που νόμιζα οτι αγαπούσες εμένα και την apple... Πως θες να σε ξαναπιστέψω μου λες... Αλλά όλοι ίδιοι είστε, με τα i-phone και τα macbook, αλλά όταν έρχεται η ώρα να δείξετε αφοσίωση και να αγοράσετε το i-pad την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια... όλοι ίδιοι είστε ΟΛΟΙ!! ΟΛΟΙ!!! Θα σε σβήσω από την ζωή μου, και θα καταγγείλω τον λογαριασμό σου στο site." Η Μαρία φεύγει κλαίγοντας από το εστιατόριο

Ο Γιάννης μετά από λίγα λεπτά αμηχανίας σκέφτεται.... "φτου γαμώτο... πάμε πάλι πίσω στο facebook"

12 σχόλια:

DRN 06 είπε...

Είσαι θεός! Τέλος!

Πόσο γραφικοί μπορεί α είναι κάποιοι;

Λέω να κάνουμε ένα σάιτ γνωριμιών γι' αυτούς που χρησιμοποιούν πολυμίξερ kenwood. θα έχουν πολλά κοινά να μοιραστούν... Θα είναι τόσο ρομαντικό...

ο φιλος του οικονομου είπε...

Έτσι... και κάθε τόσο έτσι για πλάκα να πετάμε μέσα και ένα ραντεβού μεταξύ Kenwood και Delonghi απλά για να δούμε τον τσακωμό.


Εγώ από την άλλη προτείνω να εκμεταλευτούμε την μοναξιά του κόσμου για να πλασάρουμε το logo και τα προϊόντα της εταιρείας μας...
Τι λες;

Ανέμελη Βοσκοπούλα είπε...

404 Not Found

ο φιλος του οικονομου είπε...

Ασε μας ρε Βοσκοπούλα που 404...
Όλη μέρα τα πατάω τα λινκ και είναι μια χαρά (λες πάτα πάτα να τα χάλασα;)

Ανέμελη Βοσκοπούλα είπε...

Τότε μάλλον φταίει ο υπολογιστής μου...
Λες να τον πετάξω να πάρω macbook; :P

ο φιλος του οικονομου είπε...

Κάνε μερικα ριλόουντ και θα στο δείξει...

Αν έχεις λεφτά για macbook παρακαλώ να σημειωθεί οτι σε πατρεύομαι εδώ και τώρα.

Ανέμελη Βοσκοπούλα είπε...

Δεν το δείχνει λέμε.

Και να είχα τα λεφτά για macbook, το πιο πιθανό θα ήταν να τα έβαζα για να πάρω mini cooper. Αλλά ξέχασα. Αυτό θα μου το φέρεις εσύ...

ο φιλος του οικονομου είπε...

Θεωρώ οτι έχεις δοκιμάσει να το ανοίξεις με διαφορετικούς browser... οπότε δεν το αναφέρω καν...

Ε αμα δεν τα καταφέρεις να ανοίξεις ένα site τότε τι να σου πω κοπέλα μου... δώστο στον ρικο να το ανοίξει... σαν καπάκι απο μαρμελάδα ένα πράμα ,γιατί τους έχουμε τους άντρες άλλωστε...

Καλά κορόιδευε για το mini cooper αλλά όταν πιάσει το dating site της Kenwood που πρότεινε ο Dreamon και γίνω πολυεκατομυριούχος θα κάνω οτι δεν σε ξέρω.

Ανέμελη Βοσκοπούλα είπε...

Τελικά το κατάφερα ψάχνωντας το όνομα στο google.

Νομίζω πρέπει να κάνουμε δώρο (προφανώς αφού γίνουμε πολυεκατομυριούχοι) σε όποιον έγραψε τη φράση "οι φαν της apple έχουν πολλά κοινά, προσωπικότητα, δημιουργικές δουλειές, γούστο, αισθητική και αγάπη για την τεχνολογία" ένα ταξίδι στην Ελλάδα να δει ότι μέχρι και η κουτσή Μαρία έχει iPhone (ακόμα κι αν για να το ξεχρεώσει σταμάτησε να τρώει για μερικούς μήνες).

Η συμφωνία είναι η εξής, όταν θα γίνεις πολυεκατομμυριούχος θα μου φέρεις το mini cooper μου, ενώ όταν θα γίνω εγώ πολυεκατομμυριούχος θα σου φέρω το macbook σου. Αν τύχει και γίνω απλή εκατομμυριούχος όμως δεν εγγυώμαι τίποτα.

Estella είπε...

Τί καμμένοι τύποι!!! Πολύ φυτοφάρμακο ψεκάζουν τις μηλιές τελευταία.. :P

ξεναγός νεκρόπολης είπε...

πάρα πολύ καλό!ήδη έψω στο νου μου 2 με 3 άτομα που θαθελα να το διαβασουν...πάντως κι εγώ θα τον παρατούσα...αγόρασε βλέπετε ούτε i-book...

ο φιλος του οικονομου είπε...

Γιατί; Τι κακό σου έχουν κάνει αυτά τα άτομα για να αξίζουν κάτι τέτοιο... Σε παρακαλώ να το ξανασκεφτείς