Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Ερευνα

Τίτλος: Ερευνητική προσέγγιση της ταχύτητας του κοψίματος και σύγκριση με άλλες πρακτικά αποδεδειγμένες μεγάλες ταχύτητες στο ως τώρα γνωστό σύμπαν και άλλες πολλές περίεργες λέξεις.

Ερευνητές: Φίλος του Οικονόμου. Bladder problems phD University of some semi submerged island in Continental Europe.

Περίληψη: Μια φορά κι έναν καιρό στην παγωμένη γη της Σκανδιναβίας γεννήθηκε ένα μωρό. Η μάνα του ήταν η γυναίκα του αρχηγού των παρηκμασμένων Βίκινγκ που κρυφά είχε φύγει από την επιτήρηση του άντρα της για να εκλιπαρήσει τους Θεούς να στείλουν έναν γεναίο ηγέτη να οδηγήσει την φυλή της και επίσης να τους θυμίσει οτι 15 μήνες χειμώνας είναι υπερβολή. Καλύπτωντας το πρόσωπό της με γούνα άσπρης αλεπούς που θα τρέχανε τα σάλια καποιανών κυριών, βγήκε από τα όρια του χωριού και με το χιόνι να την χτυπά πέρασε το χιονισμένο δάσος και ανέβηκε στην κορφή του χιονισμένου βουνού. Με κόπο έσυρε τα πόδια της στο χιόνι της χιονισμένης πλαγιάς και έφτασε στους χιονισμένους πρόποδες. Με τις τελευταίες τις δυνάμεις περπάτησε στους χιονισμένους δρόμους και έφτασε στο ηλιόλουστο λιβάδι. Αλλά δεν της άρεσε και ξαναπερνώντας το χιονισμένο δάσος έφτασε στον χιονισμένο ναό. Εκεί έπεσε στα πόδια του αγάλματος του Θορ και με δάκρυα στα μάτια προσευχήθηκε να σταματήσει να χιονίζει και να αρχίσει να βρέχει λεφτά και φαγητό και τα έπιπλα στο ΙΚΕΑ να συναρμολογούνται εύκολα και η Σκανδιναβία να αποκτήσει εύκρατο κλίμα και να σταματήσει να τηρεί το σύμφωνο σταθερότητας και να αδυνατίσει για να μην φαίνεται σαν φάλαινα στα φιόρδ το καλοκαίρι και ο θρύλος λέει οτι άμα δεν κατέβαινε ο Θορ με το Μπγιόνγιρ (που πιο εύκολα το λες σφυρί του Θορ) να την σταματήσει ακόμα εκεί θα ήταν και θα προσευχόταν.
Κατέβηκε λοιπόν ο Θορ και με όλο του το μεγαλείο βροντοφώναξε στην γονατισμένη γυναίκα.
"Μήπως θες να μας γαμήσεις κιόλας;"
Κι έστι γεννήθηκε ο Σόνι Έρικσον που θα γινόταν μετέπειτα ο μεγαλύτερος αρχηγός των Βίκινγκ. Αλλά αυτή δεν είναι η δική του ιστορία... έχουμε και έρευνα να κάνουμε.

Υλικά και μέθοδοι: Για την εκπόνηση αυτής της έρευνας χρησιμοποιήθηκε το ΠΕπτικό σύστημα του Φίλου του Οικονόμου (ΠΕΦΤΟ) πιο συγκεκριμένα Στόμα Ισοφάγος Στομάχι Έντερα (ΣΙΣΕ). Σε αυτό προστέθηκε Ένα Κάποιο Βλαμένο Βακτήριο (ΕΚΑΒΒ) και προέκυψε Κόψιμο ΜΑκΝτούγκαλ* Τετάρτου βαθμΟύ (ΚΟΜΑΝΤΟ).

Στο ΚΟΜΑΝΤΟ εισήχθησαν διάφορα υλικά με μια γκάμα κοψιματικής αντίστασης (r) από 0.1 (χθεσινά φασολάκια αφημένα έξω από το ψυγείο) έως 24 (τσιμέντο ταχείας πήξεως) με το 1 να θεωρείται το νερό σε θερμοκρασία δωματίου και μετρήθηκε ο χρόνος (t) που έκαναν να φτάσουν από το στόμα στην λεκάνη. Το μήκος του ΣΙΣΕ δεν το ξέρω...(pun intended... και μην ακούσω για φάρδος) έστω l . Ο τύπος που δίνει την τελική ταχύτητα του κοψίματος (υ) είναι ο

υ = r*(l/t)

Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει τους χρόνους (χρονομετρημένους από Σόνι Έρικσον, όχι τον Βίκινγκ)










τροφή t r
Χθεσινα Φασολάκια 67 sec 0.1
Γαλα 95 sec 0.5
Νερο 107 sec 1
Βραστη πατατα 128 sec 1.2
Βραστό κοτόπουλο 137 sec 1.5
Ρυζι 245 sec 2.8
Λαπας 5367 sec 8.9
Τσιμέντο δεν έχει βγει ακόμα


Συμπεράσματα

Καλύτερα να μην σε πιάσει κόψιμο

Συζήτηση

Αλλά άμα σε πιάσει φρόντισε να έχεις το λαπτοπ στην τουαλέτα...

Θεωρήστε κάπιο l... και κάντε τα ελάχιστα τετράγωνα.

Αν είσαι γιατρός πάρε τα νούμερα και πες μου αν θα πεθάνω

Η σύγκριση με τις άλλες ταχύτητες δεν έγινε... αλλά έτσι πρέπει... να μείνει μυστήριο...


*Σκωτσέζος που τσιγκουνεβόταν να αγοράσει καινούρια τρόφιμα αν δεν έτρωγε τα προηγούμενα... ακόμα και τα σάπια.

1 σχόλιο:

ο Κυρ Αντρεας είπε...

ασχετο
...ερχετε σαν σφαιρα που τρυπαει το κεφαλι, ανοιγοντας μια τρυπα που απο μεσα της βλεπεις τα παντα διαφορετικα...να σαι καλα φιλε..του οικονομου, για την ταινια που μου προτεινες .