Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Arbitrary

Δεν σας χρειαζόμαστε κύριοι... να πεθάνετε... ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!!! Τι να κάνουμε είμαστε πολύ γαμάτοι για το είδος σας. Δεν σας έχουμε ανάγκη.

Ναι ναι εσένα κι εσένα και ειδικά εσένα που με κοιτάζεις σα μαλάκας. Δεν σε χρειαζόμαστε. Όλοι εσείς στους οποίους αντιστοιχίστηκε, σε μια αυθαίρετη κλίμακα ένας αριθμός που θεωρείται "κακός" (σαν το 666 ένα πράμα), να πάτε να πεθάνετε. Χάρη θα κάνετε και σε μας και σε σας...

Γιατί είναι αδύνατον να ευτυχήσετε, άμα έχετε κακό αριθμό. Επίσης είναι αδύνατο να προσφέρετε και να είστε χρήσιμοι αμα δεν έχετε καλό αριθμό. Και καλά, ούτε η ευτυχία ούτε η προσφορά είναι το ζητούμενο απλά τα λέμε για τα προσχήματα και για να ακούγονται ωραίοι οι λόγοι μας. Είναι αδύνατο να πετύχετε αμα δεν έχετε καλό αριθμό. Ποτέ κανείς δεν πέτυχε με κακό αριθμό ποτέ κανείς ποτεκανείςποτέ.

Για την ακρίβεια είμαστε τόσο σίγουροι γι αυτό που δεν μας έχει περάσει ποτέ απο το μυαλό πόσο σας γαμάμε τον εγκέφαλο με αυτές τις μαλακίες και σε αυτές τις ηλικίες.

Και μαντέψτε και κάτι άλλο. Τα κριτήρια της επιτυχίας είναι και αυτά αυθαίρετα και παραπάνω ηλίθια από το σύστημα αντιστοίχισης αριθμών.

ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ;;;;;;

Γαμάει το ξέρουμε και το διαιωνίζουμε.

Και σας το λέμε αυτό όλοι εμείς οι υπόλοιποι. Που μας βλέπετε κάθε μέρα στον δρόμο, στην τηλερόταση, στις δουλειές, στο μετρό. Όλοι εμείς οι υπόλοιποι πάντα στην ζωή μας είχαμε πολύ καλό αριθμό και γι αυτό πρέπει να έχετε κι εσείς... Αλλιώς ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕΤΕ.

Μην απορείτε που δεν σας το έχει πει κανείς ως τώρα. Κοιτάξτε γύρω σας πόσος κόσμος είναι πίσω απο και λειτουργεί την μηχανή που εκδίδει κουπόνια με αριθμούς. Δεν μπορεί, τόσοι νοματαίοι κάτι θα ξέρουν για το καλό του τόπου. Όσοι λοιπόν κοιτάξετε το κουπόνι σας και σας πουν οτι δεν είναι καλό περάστε στην γκιλοτίνα.

Βέβαια επίσης δεν σας έχει πει κανείς οτι η μηχανή δεν είναι τίποτα άλλο απο ένας απλός κουλοχέρης. Για να εξαλειφθεί κάθε είδος ντετερμινισμού πετάξαμε κι έναν φιλόλογο μέσα για να γελάμε με την πάρτυ σας... αλλά αυτό ας μείνει μεταξύ όλων ημών που έχουμε πάρει καλό αριθμό έτσι;

Κύριοι αυτό είναι το μήνυμα μας προς εσάς παιδιά των 17 "Δεν σας χρειαζόμαστε, να πεθάνετε!"

5 σχόλια:

ο Κυρ Αντρεας είπε...

τι φωναζεις ρε !
δε βλεπεις οτι απεργουμε .

Creep είπε...

Καλημέρα Μέρφι μου. Πέρασα απλά να χαιρετήσω. Το κείμενο δεν το διάβασα. Ίσως το διαβάσω αργότερα...
Καλή σου μέρα. :)

Tzeve είπε...

όντως τι φωνάζεις...δουλεύουμε

ο Κυρ Αντρεας είπε...

...φιλε ...του οικονομου, να σε ρωτησω κατι ? στο Looκ I Know HTML
το Η.Τ.Μ.L ως ακρονημιο δηλωνει αποκλιστικα και μονο την ικανοτητα σου στο χειρισμο της γλωσσας του προγραμματισμου ή και κατι
π.χ.
How To Make Loukoumades
αλλο ?
ΥΣ
..ειναι οπως το καραβι του Ντειβι Τζοουνς στους πειρατες της καραιβικης ,οσο παιρναει ο καιρος , γινεσαι μερος του πλοιου
και ξεχνας...αρα προσπερνω την ιστορια σου ,γιατι ξεχναω.
Απο αυτη τη θεση , θα ενοιωθα μαλακας να σχολιασω το γεγονος και να προσποιηθω πως συμφωνω μαζι σου ,το μονο που μπορω να πω ειναι πως γουσταρω το τροπο που το παρουσιαζεις.
ΥΣ2
...ειναι η σειρα σου να κανεις κατι, απο εμενα εχεις το ΟΚ και σου ευχομαι καλη τυχη
ΥΣ3
αν ισχιριστεις πως ειμαι κοτα επειδη "βγαζω την ουρα μου απ'εξω"
θα εχεις δικιο ,θα θυμωσω ,αλλα μετα θα το ξεχασω ,ξερεις εχω πολλα στο κεφαλι μου, μα πανω απο ολα πρεπει να πληρωσω το πετρελαιο.

ο φιλος του οικονομου είπε...

Μπαααα κυρ Αντρεά... ούτε καν λουκουμάδες. (Για την ακρίβεια μου κατέστρεψες την φαντασία με το how to make και μαζί με το φτωχό μου vocabulary δεν μπορεσα να βρω κάτι καλύτερο)

Υγ1: Το σέβομαι

Υγ2: ΟΚ απλά φτιάξε μου μια στάμπα να λέει "I am Κυρ Αντρέας and I aproove this message" για να την κολλάω όπου μου χρειάζεται.

Υγ3: Δεν θα ισχυριστώ οτι είσαι κότα. Αν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο θα το έκανα με τον τρόπο που επιλέγουν οι καθηγητές του Πολυτεχνείου. Δηλαδή θα σηκωνόμουν επάνω και θα έκανα "κο κο κο κο κο" κουνωντας τα χέρια ανάλογα ανάμεσα σε όλους τους συναδέλφους τους στην συνέλευση τμήματος.

(Σημειωτέον οτι οι ίδιοι αυτοί καθηγητές είναι αυτοί που ευθύνονται για την κατάντια των πανελλαδικών επειδή δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς να επιλέξουν οι ίδιοι (σαν ίδρυμα) τους εισακτέους)

Ναι συνεπώς πάμε πίσω στο θέμα κότα. Πιο κότα (ή μάλλον καθίκι) είναι αυτός που είχε στα χέρια του τα εργαλεία για να αλλάξει την κατάσταση και δεν το έκανε. Παρά αυτός που πρέπει να πληρώσει το πετρέλαιο.