Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Πρωτοετής και πάλι!

Σήμερα πήγα να γραφτώ στους πολιτικούς μηχανικούς. (Όχι, δεν παράτησα την ΣΗΜΜΥ ακόμα, πήγα απλά για να αισθανθώ την ζεστασιά και την θαλπωρή που προσφέρουν οι παραταξιακοί και οι παρελκόμενες στον πρωτοετή). Ρώτησα τι χαρτιά θα πρέπει να φέρω για την εγγραφή. Που είναι τα κτίρια. Γενικά κι αόριστα για να μην καρφωθώ κιόλας. Έμαθα ό,τι χρειαζόμουν συν την εμπιστευτική πληροφορία οτι καλύτερα θα ήταν να μην έρθω να γραφτώ αύριο που θα πλακώσουν όλοι. Αλλά από βδομάδα. Σας ευχαριστώ πολύ Πασπ και Δαπ πολιτικών. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ.

Επίσης τσίμπησα και ένα φάκελο από την ΔΑΠ. Προσπέρασα γρήγορα τα διαφημιστικά για σουβλατζίδικα, καφετέριες και καταστήματα οπτικών και πήγα σε κάτι ωραίες κάρτες που είχε. Σαν εκείνες που δίνουν στο δημοτικό και έχουν πάνω τα γράμματα και λένε. "Γου και Α ΓΑ. Του και Α ΤΑ. Ολο μαζί ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ".

"Είμαστε: Η φοιτητική παράταξη που παρεμβαίνει δυναμικά με προτάσεις. Προτείνει λύσεις εκει που οι άλλοι ακολουθούν γραμμές..."
Και άλλα τέτοια έυπεπτα και ωραία και ψεύτικα.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται να τις δει μπορώ να του τις στείλω. Μόνο αν δεν σας πειράζει έφαγα σπαράγγια και τις κατούρησα. Δεκατέσσερις φορές.

Είχε και άλλα ο φάκελος. Οδηγό για τον πρωτοετή, οδηγό για την σχολή, οδηγό επιβίωσης στην ζούγκλα, οδηγό λεωφορείου, προφυλακτικά με γεύση τσίλι, σπιτικό μουσακά, τα άπαντα του Γκαίτε και το ροζ dvd.

Γενικά πέρασα καλά και θα το ξανακάνω πιο οργανωμένος και μάλλον με παρέα. Δευτέρα πάω να γραφτώ τοπογράφους.

2 σχόλια:

μ είπε...

Καλή σταδιοδρομία να'χεις, παιδί μου!
(δάκρυ)

Φωτεινή Κανάκη είπε...

χαχαχαχα...Κορυφαίος!!!Εγώ πάλι που πήγα για ορκομωσία κανονικά και με σταμάτησαν στην είσοδο αυτοί οι τύποι οι χαζοί και με πέρασαν για πρωτάκι???!!!ε όχι...Όταν ορκιστείς, κοίτα να μην είναι Σεπτέμβριος!!:)