Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Τι συνέβει το '92;

Το 1992 η Νεστλέ διοχετεύει στην αγορά μεγάλες ποσότητες κοκαϊνης αντι για σκόνη γάλακτος για μωρά την οποία φύλαγε σε μεγάλα σιλό στην Πολωνια από την εποχή του Τσέρνομπιλ. Ταυτόχρονα εξωγήινοι με φιλοδοξίες να αποικίσουν την γη και να καταστρέψουν τους κατοίκους της αποβιβάζονται στην περιοχή της Αττικής, παίρνουν ανθρώπινες μορφές και ανακατεύονται με τον ντόπιο πληθυσμό. Σε απάντηση όλων αυτών ο Λόκι θεός της πονηριάς και της κακίας εγκαταλείπει τον ψυχρό Βορρά και κατεβαίνει στην Ελλάδα για να εκμεταλευτεί τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει το επερχόμενο Χάος. Ενώ 15 μήνες αργότερα ο Μυθριδάτης μετέπειτα ράπερ των ημισκουμπρίων έγραψε τον πρώτο του στίχο.

Ο συνδυασμός των παραπάνω οδήγησε, όχι πάντα αλλά πιο πολλές φορές από ότι θα έπρεπε, στην παρακάτω ακολουθία γεγονότων. Οι εξωγήινοι έκαναν παιδιά με τους γήινους τα οποία όμως είχαν ένστικτα καταστροφικά για την ανθρωπότητα. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Λόκι φρόντιζε να τρέφονται αποκλειστικά με τη ραδιενεργή κόκα της Νεστλέ(σαν το φυσιολογικό της Δέλτα για να πάρετε μια ιδέα) με αποτέλεσμα να σαπίσει ο εγκέφαλος των παιδιών. Τέλος όσα από τα παιδιά άκουσαν την απαγγελία του Μυθριδάτη έχασαν κάθε αίσθηση του χιούμορ οριστικά.

18 χρόνια μετά...

Στους συνδυασμούς για δημαρχιλίκι/περιφεριαρχιλίκι βλέπουμε γεννηθέντες το '92.

Να πάρτε ένα παράδειγμα.
Κωσταντίνα Πέτσα








Πάντως κάνει την άλλη που δεν ήξερε για το Δεκέμβρη του 2008 να φαίνεται συνειδητοποιημένο άτομο.

Υγ: Βήματα εκμάθηνσης υπολογιστή. Πρώτα μαθαίνουμε πως σβήνουμε σχόλια στο facebook και πως κάνουμε save στο simcity και μετά τι είναι ip.

EDIT: Τελικά η σελίδα αυτή στο facebook δεν ανήκει στην Κωσταντίνα Πέτσα. Ναι μεν η κοπέλα κατεβαίνει στις εκλογές αλλά η σελίδα φτιάχτηκε από άλλους με σκοπό το τρολάρισμα.
I've been trolled, I've been trolled...

3 σχόλια:

DRN 06 είπε...

Εγώ ένα έχω να πω: Ubuntu rulez!

Επίσης αυτή η Πέτσα όποιο troll βρίσκει το κάνει φίλο; Εκτός κι αν η ίδια είναι troll οπότε πρόκειται για uber trolling κατάσταση.

Estella είπε...

Χαχαχα I m so in love you! ;P :P :P Καινούριο συκώτι κάναμε πάλι. :P

ο φιλος του οικονομου είπε...

Dreamon πρέπει να σου πω οτι κι εγώ παραξενευτηκα πολύ οπότε το έψαξα αν η υποψηφιότητά της αληθεύει. Ναι, αλήθεια ζητάει την ψήφο του ελληνικού λαού.
Αφού τα κατάφερε με τόσους λίγους νεκρούς στο simcity γιατί να μην τα καταφέρει και στην πραγματικότητα.

Πέτσα και ξύλο.


Εστέλλα άλλοι χρεώνουν για τις μεταμοσχέυσεις... αλλά εμείς είμαστε Opensource ;)