Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Τι ξέρουν αυτοί εκει πάνω;

Τι μας κρύβουν οι Ευρωπαίοι εταίροι; Τι γίνεται κάτω από το επίπεδο της θάλασσας; Ποιό είναι το μυστικό του ανθρακούχου νερού; Πως η νέα τάξη πραγμάτων προσπαθεί να αποκλείσει την Ελλάδα από το μέλλον του πολιτιμού;


Σήμερα σε ένα συγκλονιστικό επισόδειο του Ξενώνα του Μέρφυ αποκαλύπτονται αυτά και όχι μόνο. Δείτε τις φωτογραφίες και επιστρέφουμε;





Δυό γυναίκες, δύο τραγουδίστριες, δύο κοινονικογενετικά πειράματα που διεξήγαγαν Ευρωπαίοι επιστήμονες κάτω από το επίπεδο της θάλασσας.

Πολλά χρόνια πριν και συγκεκριμένα όσο στο βασίλειο της Ολλανδιάς την εξουσία είχαν οι Αψβούργοι, κάποιες παραδουλεύτρες έκαναν την παρατήρηση οτι πριγκίπισες τσίριζαν πολύ μελωδικά όταν τις έπιανε υστερία και κάμποσες οκτάβες πάνω από το φυσιολογικό. Το στοιχείο αυτό πέρασε ανεκμετάλευτο στους αιώνες μέχρι που το δαιμόνιο μυαλό των Ναζί ψάχνωντας έναν τρόπο να χαλιναγωγεί τις μάζες σκέφτηκε ενα απάνθρωπο σχέδιο.

Συγκεντρώνοντας στοιχεία από το παρελθόν βρήκαν οτι οι πριγκίπισες έπιναν ξινόγαλα και ανθρακούχο νερό από τις πηγές της Ολλανδιάς. Με αυτό το δεδομένο πήραν δείγμα από το ξινόγαλα και από το νερό και οδηγήθηκαν στα εξής εκπληκτικά συμπεράσματα.
Το νερό δεν ήταν απλό ανθρακούχο νερό. Ήταν νερό με όζον. Η επιπρόσθετη ατμοσφαιρική πίεση λόγω χαμηλού υψομέτρου ανάγκαζε το ελεύθερο όζον να διαλυθεί στο νερό και όταν το διάλυμα ερχόταν σε επαφή με το ξινόγαλα απελευθερώνονταν μια άγνωστη ως τότε ουσία την οποία οι Ναζί την ονόμασαν Substanzauswassermitkohlensäureundsauermilch ή στα Ελληνικά "ουσία που βγαίνει από νερό με όζον και ξινόγαλα" (ντάξει με την επιστήμη τα κατάφερναν αλλά με την φαντασία δεεεεεεν)

Αυτή η ανακάλυψη αν και εντυπωσιακή δεν έδινε πάτημα για το επόμενο βήμα και κάποια στιγμή ήρθε το χαρτί από τον Χίτλερ προς την αρχιερευνήτρια να πάψουν κάθε διαδικασία. Τότε αυτή παρτακράνιασε και την έπιασε υστερία και άρχισε να πίνει όλα τα δείγματα και από κει που ούρλιαζε και οριόταν άρχισε να τραγουδάει σαν παγκοσμίου κλάσης σοπράνο.

Όπως ήταν (και χωρίς να σταματήσει να τραγουδάει) έκοψε το χέρι της σε μια σκηνή που επιβάλει η ταινία για να γίνει πειστική και είδε οτι ο συνδυασμός της νέας ουσίας με αδρεναλίνη και οιστρογόνα ήταν η απάντηση στο ερώτημα "τι σκατά ξέρουν αυτοί εκει πάνω και βγάζουν τέτοιες γαμάτες τραγουδίστριες"; Η νέα ουσία που προέκυψε ενομάστηκε κατόπιν "γαμιστεροσίνη".

Στην συνέχεια η αρχιερευνήτρια με το καινούριο χάρισμα που απέκτησε παράτησε το ερευνητηλίκι και έπιασε το τραγούδι για να εμψυχώσει τα στρατά. Έτσι όλοι σήμερα γνωρίζουν την Λιλί Μαρλεν.


Οι Ναζί πέρασαν και έφυγαν, και κάποια στιγμή οι Ευρωπαίοι ανακατέλαβαν την Ολλανδιά και βρήκαν τις εγκαταλελειμμένες ερευνητικές εγκαταστάσεις. Αντί όμως να τις καταστρέψουν συνέχισαν τα απάνθρωπα πειράματα αποδεικνύοντας οτι ίδια είν' τα αφεντικά δεξιά κι αριστερά. Προσπαθούσαν να πετύχουν την ιδανική αναλογία κι έβαζαν μικρά κοριτσάκια να πίνουν τεράστιες ποσότητες ξινόγαλα (ενώ τα παιδάκια στην αφρική πεινούσαν) με αποτέλεσμα οι πρώτες μεταπολεμικές σοπράνο να είναι πολύ χοντρές. Τα χρόνια περνούσαν και νέες πρωτοπορίες έγιναν στην έρευνα. Βρέθηκε οτι ο μπάφος εκτός απο φωνή δίνει και ομορφιά και η Καλαμάτα με τα Ζωνιανά δέχτηκαν με χαρά την πρόκληση. Με τα πολλά το πράμα τελειοποιήθηκε και σήμερα έχουμε σαν αποτέλεσμα τις δύο κυρίες στις φωτογραφίες. Με την σειρα Simone Simons και Floor Jansen.




Και ρωτάω εγώ; Γιατί στην Ελλάδα έχουν απαγορέψει τον μπάφο;; Γιατί κυνηγάνε τους Ζωνιανούς; Γιατί δεν μας δίνουν ξινόγαλα αλλά κοκα κόλα;;;;
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ Η ΝΕΑ ΤΑ ΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ.
ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΦΩΝΗ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΦΕΗΜ ΣΤΟΡΥ. ΚΑΝΤΕ ΜΕΤΑΛ ΜΠΑΝΤΕΣ!!!



Φλορ δεν με νοιάζει που σου έχουν κάνει πειράματα στην καταραμένη χώρα του Σνάιντερ. Εγώ σε αγαπάω παντρέψουμε.

Υγ: Τι θα γίνει αμα αντικαταστήσεις το νερό με όζον, με αγιασμό με όζον;; Ή ακόμα καλύτερα με ανθρακούχο αγιασμό με όζον;;;

10 σχόλια:

mini είπε...

Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις (τώρα που το σκέφομαι θα ήταν και ένας καλός εναλλακτικός τίτλος για την ανάρτηση)...

ο φιλος του οικονομου είπε...

Άμα είχες ακούσει κι εσύ το leaden legacy όσες φορές το έχω ακούσει εγώ τα ίδια θα έκανες.

Estella είπε...

Ok... Τί κάπνισες; Δώσε μου και μένα...

Σοβαρά τι θα γίνει με την πάρτη σου; δε μας λυπάσαι που καθόμαστε και σε διαβάζουμε μετά τη δουλειά;

ο φιλος του οικονομου είπε...

Τι πίνεις και δεν μας δίνεις η μία (καλός τίτλος πράγματι)

Τι κάπνισες η άλλη.

Δεν μπορεί δηλαδή κανείς να είναι απλά βλαμμένος;

mini είπε...

Κανείς γενικά ή εσύ ειδικά;

Estella είπε...

Γιατί; Πρέπει να μας δηλώσεις βλαμμένος;

ο φιλος του οικονομου είπε...

@mini
Η βλάβη είναι δικαίωμα του καθενός

@Estella
Όχι, δεν χρειάζεται. Απλά θέλω να σας διαβεβαιώσω οτι αυτά που διαβάζετε είναι 100% φυσικές βλακείες, χωρίς χημικά και χωρίς συντηρητικά.

Miss Pink είπε...

μπα σε καλό σου..
δίψασα!

ο φιλος του οικονομου είπε...

Ξινόγαλα miss pink... Ξινόγαλα και αγιασμό μόνο.


Υγ: Εσύ δεν ήσουν που δεν σ άρεσε το γάλα;

Miss Pink είπε...

χαχαχαχα...
ναι ρε γμτ.. :Ρ