Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ηλεκτρολόγος εκδικητής

Σε μια σχολή που χρόνια μαστίζεται από όλα τα κακά του κόσμου, που τίποτα και κανένας δεν φαίνεται να μπορεί να φτιάξει τα πράγματα. Λίγο πριν χαθεί κάθε ελπίδα ένας πρωτοετής έρχεται να δώσει την λύση. Για τα μάτια του κόσμου είναι ένας φοιτητής σαν όλους τους άλλους.... Όπου όμως υπάρχει αδικία, όπου ένα πρόγραμμα κρασάρει, όπου επικρατεί ο παραλογισμός, όπου ένα ολοκληρωμένο καίγεται. Εκεί θα βρίσκεται ο... ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ(copyrighted).

Διαβάστε τις περιπέτειες του και βάλτε κι εσείς ένα λιθαράκι στην μάχη ενάντια στο κακό στο http://www.shmmyavenger.com/

Σήμερα μετά από ένα χρόνο δουλειάς μοιράσαμε (σαν βρεγμένες γάτες) το κόμικ στην σχολή. Δεν πίστευα οτι θα ζούσα αυτή την μέρα. (Ούτε οτι θα την έβγαζα λάδι μέχρι το απόγευμα για να λιώσουμε το starcraft).

Μπείτε διαβάστε το και ρήξτε και ένα hatemail με την άποψή σας για να χαρούμε κι εμείς.

Υγ: Τα τεύχη για μοίρασμα τελειώσανε. Έχω κρατήσει βέβαια (εκτός από λίγα που θα πάνε συστημένα) και καναδύο για να δώσω σε όποιον ενδιαφέρεται. Αμα θέτε μου λέτε.

9 σχόλια:

Estella είπε...

Εγώ εγώ εγώ εγώ!!! Σε παρακαλωωωω :D

ο φιλος του οικονομου είπε...

Εστέλλα και μόνο για την ταχύτητα της αντίδρασης το κερδίζεις επάξια :Ρ

Πότε θα περάσεις από το πολυτεχνείο να το πάρεις;;

Estella είπε...

Δε ξέρω. Παρασκευή ίσως; Αν επιβιώσω από την τρομακτική έρευνα βιβλιογραφίας που με περιμένει στην φιλοσοφική... Απο τα χεράκια σου θα το πάρω;

Εξύμνoς είπε...

Το λινκ δεν δουλευει!!!

Οσο για το καψιμο... σε πιστευω... σχεδον σε μυριζω!!

Εξύμνoς είπε...

ΟΚ τελικα δουλευει!!

ο φιλος του οικονομου είπε...

Εξύμνε το site είναι σε έναν όχι και τόσο καλό σέρβερ που είναι και ακετά γεμάτος. Ιδιαίτερα το πρωί θα πρέπει να έχει πρόβλημα. Να μου πείς αφού τελικά το είδες τι σε νοιάζει;;

Πως σου φάνηκε; Αρκετά καρβουνιασμένο για τα γούστα σου;


Εστέλλα Παρασκευή είναι μια χαρά αρκεί να είναι πριν τις 1 το μεσσημέρι. Γενικά αν θες στείλε mail σε αυτό που έχω στο προφιλ για να το κανονίσουμε.

Estella είπε...

Εστειλα :D

ο Κυρ Αντρεας είπε...

...ειναι πολυ καλο(η σκηνη στη γραμματεια "ολα τα λεφτα").
Ξεφευγει και απο την συνταγη (για το πως γεννιουνται οι ηρωες),θα μπορουσε να ειχε τρυπηθει απο καμμενο πυκνωτη που ειχε χασει την πολικοτητα του ,σε πειραμα των εργαστηριων,και να ειχε αποκτησει "σουπερ δυναμεις",αλλα μου αρεσει που δημιουργηθηκε "απλα" μεσα απο αντιξοες συνθηκες.
ΥΣ
Ενα πρωτο τευχος ,ειναι παντα ενα πρωτο τευχος,και που ξερεις ισως καποτε,να το βρουν τα εγγονια μου ,να το πουλησουν και να αγορασουν μεζονετα στο ψυχικο.

ο φιλος του οικονομου είπε...

Κυρ Αντρέα αυτό που είπες το είχαμε σκεφτεί (όχι με πυκνωτή αλλά με ολοκληρωμένο σαν αράχνη αλλά το ίδιο κάνει). Προτιμήσαμε όμως να μην έχει τις κλασικές υπερδυνάμεις, θα ήταν άδικο.

Όσο για το τεύχος... Μπορούμε να παρακάμψουμε την διαδικασία "σου δίνω τεύχος, το βρίσκουν εγγόνια, αγοράζουν μεζονέτα" και να σου δώσω απευθείας την μεζονέτα που έχω στο ψυχικό... Να γλιτώνουμε και τον κόπο

Απο κει και πέρα αν είσαι της παλιάς σχολής και θες ακόμα το τεύχος. Στείλε ένα mail όπως είπα και παραπάνω για να το κανονίσουμε.

Υγ: Και τα τεύχη που κράτησα τελείωσαν... Δεν δεχόμεθα άλλες παραγγελίες