Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

div style="visibility:hidden"



Κύριοι... έχω μια ανακοίνωση να σας κάνω.
Η ζωή μου δεν μπορεί να περάσει με γάλα και με java μόνο. Έχω ανάγκη μια κοπέλα να την μοιράζομαι μαζί της. Έχω ανάγκη μια κοπέλα να αγαπάω. Έχω ανάγκη μια κοπέλα που να μου εμπιστεύεται τις σκέψεις της, τα θέλω της, τους φόβους και τα προβλήματά της. Μια κοπέλα που, αυτά τα τελευταία, θα τα ξεχνάει έστω και για λίγο στην αγκαλιά μου.

Η ζωή μου δεν μπορεί να περάσει με γάλα και με java μόνο. Αυτό δεν είναι ζωή είναι κώμα. Δεν ζητάω λοιπόν τίποτα παραπάνω από μια ευκαιρία να αποδείξω οτι μπορώ να προσφέρω όσα υπόσχομαι, οτι μπορώ να γίνω το μισό ενός όλου. Δεν ζητώ να λάβω τίποτα παραπάνω από όσα θα δώσω.

Μια τέτοια ευκαιρία ζητάω. ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. Κι όμως η μαλακισμένη μου προσωπικότητα και η πουτάνα η τύχη μου μου την στερούν. Είναι άδικο να κόβεσαι χωρίς να δώσεις εξετάσεις. Είναι απλά άδικο.

Κι έτσι βρίσκομαι σήμερα εδώ, σαν άλλος τερματοφύλακας που έφαγε το γκολ και διαμαρτυρεται για φάουλ, μπροστά σ' ένα πισωγύρισμα. Ένα πισωγύρισμα σε τι; Στην αφασία... στην java και στο γάλα.

Φοβάμαι... χάσατε πάσα ιδέα ε; Ναι είναι αλήθεια φοβάμαι.

Τικ τακ τικ τακ τικ τακ τικ τακ

Βλέπω κάτι πολύ άσχημο να έρχεται κατα πάνω μου στο μέλλον και νιώθω αδύναμος να το αντιμετωπίσω... και είμαι και 22 γαμημένων χρονών. 4 ολόκληρα χρόνια μεγαλύτερος από την πρώτη φορά που ένιωσα αυτό τον φόβο... και να μαι πάλι... στο ίδιο σημείο. Πλάκα πλάκα είχε και καταλήψεις τότε, deja vu.

Αυτά... ελπίζω να μην μάθατε κάτι για τον Παναγιώτη που δεν θέλατε.

Υγ: Κουφάλες είστε πολύ κωλόφαρδοι που δεν είμαι μεγάλο μυαλό. Αν ήμουν σε 10-20 χρόνια απο τώρα την είχατε πολύ άσχημα.

4 σχόλια:

ο Κυρ Αντρεας είπε...

...η αληθεια ειναι πως σας εκατσε ασχημη εποχη (για να ειναι εισαι νεος εννοω) αλλα αυτη ειναι και η γλυκα (η προκληση εννοω )
ΥΣ1
"play it again sam" απο τον γουντι αλλεν ...μαθημα αυτογνωσιας ή κατι τετοιο τελος παντων
ΥΣ2
μην τρελενεσαι

ο φιλος του οικονομου είπε...

Κυρ Αντρέα σου επιστρέφω τα 5 ιντερνετς (που σου έφαγα στην προηγούμενη ανάρτηση) για βασικές γνώσεις CSS.

Από κει και πέρα η Βιέννη είναι πολύ ωραία πόλη... και το Βερολίνο επίσης για να μην σου πω για κάτι ωραία μέρη στον Καναδά.

Υγ:Την ταινία θα την δω και θα σ πω.

Υγ2: Η τρέλα έχει λόγο που δεν πάει στα βουνά.

ο φιλος του οικονομου είπε...

Επίσης ζητώ δημόσια να εμφανιστεί αυτός ο άτιμος που βαθμολόγησε αυτό το... αριστούργημα να το πω... ναι να το πω. Αυτό το αριστούργημα... με 4.

Αν έχει λίγη τσίπα πάνω του να βγει ο Δούρος στο τηλέφωνο τώρα...

Επιτέλους ας πέσουν οι μάσκες να αποδωθεί δικαιοσύνη.

Ο φίλος του Οικονόμου του Ξενώνα του Μέρφυ μίλησε.

ο Κυρ Αντρεας είπε...

...δεν εχω δει την ταινια

το ειχα δει περσι σε θεατρικη παρασταση στο γυαλινο (στη συγκρου) ,σημερα εμαθα οτι ξαναπαιζεται απο δευτερα και καθε δευτερα στις 9:30 (15 ευρω με ποτο)

αξιζει τα λεφτα

αν το επιχειρησεις, μην κατσεις στα μπροστινα καθισματα(ο πρωταγωνιστης φτυνει)προτιμησε μια θεση στο μπαρ.