Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ιδέες για στολές

Ήρθαν και φέτος οι απόκριες και όπως κάθε χρόνο ψάχνετε τον καλύτερο τρόπο να γίνετε ρεζίλι μπροστά σε κόσμο χωρις τις επαχθείς κοινωνικές συνέπειες. Οι απαιτήσεις σας είναι φέτος πιο υψηλές από κάθε φορά. Η καφρίλα σας μαζεμένη έναν ολόκληρο χρόνο, σαν ώριμο σπυρί στο πρόσωπο της σοβαροφάνειας, πασχίζει να πεταχτεί έξω και θέτει το κρίσιμο ερώτημα.
"Τι να ντυθώ φέτος;"

Η στυλιστική ομάδα του ξενώνα του Μέρφυ έχει συγκεντρώσει για σας μετά από επίπονο αγώνα και συστηματικό κοσκίνισμα τις καλύτερες προτάσεις για κάθε γούστο και βαλάντιο.

Πρόταση 1:
Βρείτε ένα φίλο σας (κατα προτίμηση ισοϋψή ή κοντό αλλα κερατά), δέστε μεταξύ των κεφαλιών σας ένα σκοινί, κρεμάστε πάνω του διάφορα βρακιά και φανέλες και έτοιμη η απλώστρα.
Πλεονεκτήματα: Μια ιδιαιτέρως φτηνή στολή που μπορεί να ετοιμαστεί ακόμα και την τελευταία στιγμή.
Κίνδυνοι: Όλος ο κόσμος θα μάθει οτι είστε τσίπηδες και αφήνετε τα πάντα στην τελευταία στιγμή. Αν το σκοινί της μπουγάδας μπλεχτεί πουθενά τη γαμήσατε. Μη βάλετε βαριά ρούχα θα κοπανίσετε τα κεφάλια σας. Μπορεί να σας κλέψουν τη μπουγάδα.
Misc: Αν είστε ιδιαίτερα κοινωνικός και οι φίλοι σας εξίσου ηλίθιοι μπορείτε να μαζέψετε 6 και να κάνετε την εξαπλώστρα.



Πρόταση 2:
Διαλέξτε δυο γάτες, αν δεν έχετε δικές σας βγείτε στην γειτονιά και κάντε ψιψιψιψιψιψι μέχρι να βαρεθείτε και να φέρετε κανα ψάρι. Αφού τις βρείτε πάρτε από μια στο κάθε χέρι και ξεκινήστε τη βόλτα σας. Όταν τελικά κάποιος φιλοτιμηθεί να ρωτήσει
"Καλε... τι κάνετε με τις γάτες;"

Απαντήστε με την δέουσα σοβαρότητα

"Ψάχνω άλλες δύο για να γίνουμε Βολτρον" Πλεονεκτήματα: Ντάξει απλά γαμάει.
Κίνδυνοι: Προσέξτε μη σας κυνηγήσει ο Βασιλιάς Ζάρκον ή ακόμα χειρότερα η WWF.
Misc: Θυμηθείτε να γελάτε στο τέλος κάθε συνάντησης.



Πρόταση 3: Γιατροί
Διαλέξτε πάλι δυο γάτες... συγνώμη έναν φίλο σας, πάρτε δυο στολές από τις κλασικές τις άσπρες και βγείτε παγανιά. Στον δρόμο σταματάτε κόσμο στο άκυρο
και ξεκινήστε να τον εξετάζετε. Πείτε του να κάνει "ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" να βήξει, να ανασάνει. Βγάλτε ένα χαρτί και γράψτε του φάρμακα. Το γεγονός οτι δεν μπήκατε ιατρική δεν σημαίνει οτι η μαμά σας δεν μπορεί να σας δεί γιατρούς!
Πλεονεκτήματα: Κερδίζετε κύρος, ύφος και εξουσία πάνω στον τρομαγμένο (κατα φαντασίαν) ασθενή. Άμα είστε καλοί ηθοποιοί μπορείτε να πείσετε κόσμο να γδυθεί στον δρόμο, να σας πληρώσει ή να τον κάνετε πελάτη στο ιατρείο σας.
Μειονεκτήματα: Ντάξει κάποια στιγμή θα φάτε και ξύλο αλλά να θυμάστε οτι ο γιατρός δεν ασκεί επάγγελμα, ασκεί λειτούργημα.
Misc: Προσπαθήστε να μην γεμίσετε αίματα.



Πρόταση 4:
Τυλιχτείτε σε ένα σεντόνι σαν αρχαίος. Δέστε στη μέση ένα σκοινί, πάρτε στο χέρι ένα σταυρό και προσπαθήστε να δείχνετε ασκητικός, σοφός και σε ειρήνη με το σύμπαν. Φορέστε και μια περούκα με τζίβες και ξεχυθείτε στους δρόμους να κυρήξετε τον ερχομο του Jevus.
Πλεονεκτήματα: Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σας ακολουθήσουν. Μπορείτε επιτέλους να ιδρύσετε την δική σας αίρεση.
Κίνδυνοι: Αυτοί οι άνθρωποι θα είναι γέροι. Επίσης μπορεί να πέσετε και σε καναν Χριστιανορθόδοξο στον δρόμο(μην τον φοβηθείτε όμως δείξτε του εσείς). Ο προσυλυτισμός είναι παράνομος.


Καλές απόκριες να χετε.

5 σχόλια:

Δήθεν είπε...

Εγώ θα ντυθώ Can-Can πάντως. Και το "Τζάμπα Μάγκας" θα ήταν καλό. Φοράς ένα T-Shirt που γράφει τζάμπα και γυρνάς με το κλασσικό υφάκι και το κομπολόι ενός "μάγκα". :P

Jevus ftw!

Miss Pink είπε...

τζάμπα χαμένο τόσο ταλέντο, τζάμπα ;Ρ

ο φιλος του οικονομου είπε...

Miss που ξες μπορεί να περάσει κανας σκάουτερ απο δω...

dkrl είπε...

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά ο Βόλτρον αποτελούνταν από 5 γατόνια.. :P

Μα πού στο καλό το θυμήθηκες; Όντως τα σπάει!

ο φιλος του οικονομου είπε...

Το μεσαίο γατόνι Μήτσο είμαι εγώ!