Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Πρωτοχρονιά στην Χιονισμένη Μόρντορ...

Η Μόρντορ μπορεί να είναι Μόρντορ αλλά όταν είναι χιονισμένη είναι όμορφη... όλα κι όλα.

Θα ήθελα να κάνω μια περιγραφή ενός ρεβεγιόν στην Μόρντορ που είναι όπως κάθε κοινωνική εκδήλωση εκεί... απλά κορυφαίο. Αλλά φέτος δεν κάνανε... για πρώτη φορά όσο με θυμάμαι να κάνω πρωτοχρονιά στην Μόρντορ δεν έγινε το γνωστό ρεβεγιόν. Συγκλονίστηκα!! Αλήθεια...

Βλέπετε τόσα χρόνια έχω αναπτύξει έναν εθισμό. Ένα φετίχ ρε αδερφέ. Θέλω κάθε χρόνο να περνάω το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς μαζί με άτομα που θα ξεχάσω και το όνομά τους την άλλη μέρα το πρωί, στα πλαίσια της κοινωνικής συναναστροφής του συγγενούς(πάντα) ρεβεγιονίστ.

Τι να κάνω, φέτος που ήταν μόνο οικογενειακή η συνάθροισις καταστενοχωρήθηκα. Αφού είπα να πεταχτώ έξω όσο δεν με βλέπανε να αρχίσω να καλώ κόσμο, αλλά είναι χαμηλή η πόρτα, -είχαμε και ατυχήματα στο παρελθόν;) - και κρατήθηκα.

Έπειτα εκείνη την στιγμή έδειχνε η TV και τον δήμαρχο και θα ήταν αμαρτία να δω το ναυάγιο σε μαγνητοσκόπηση. Θυμόμουν από την περσινή γιορτή που ο χρόνος μας μπήκε χωρίς ο Κακλαμάνης να το καταλάβει. Θα μου πεις φτάνει που μας μπήκε... αλλά εγώ θα σε πω έκφυλο για να διώξω τυχόν υποψίες. Κι αν χιονίζει... και αν βρέχει ο Νικήτας μας αντέχει. Τι θα πει έσβησαν τα φώτα; Αφού όλοι οι μαζεμένοι από κάτω και οι (όσοι) τηλεθεατές τον Κακλαμάνη ήθελαν να ακούσουν. Και ο δήμαρχος το ήξερε, και ικανοποίησε το λαϊκό αίτημα. (οχι που ήθελες μετά να πάει καλά το 2008...)

Φέτος περιορίστηκε στο να σκοτώσει... συγνώμη σκατώσει ήθελα να πω, την αντίστροφη μέτρηση. Μέτριος, νομίζω οτι δεν έχει τελικά το X-factor. Αλλά ψηφίζω να παραμείνει. Έτσι για το σουρεάλ της υπόθεσης.

Σουρεάλ μπανάκι... παρέα με τον Θωμά ο Μπατίστα.
Ταραραρα splish splash I was taking a bath
ταραρα long about a genocide night...
και του φάγε το γατόψαρο(που ήταν και ντοπέ) την γλώσσα του κακόμοιρου και ξαμολήσανε τον Φέλπς να το πιασει. Και το πιασε το τέρας και δεν θα μάθω τι θα έκανα χωρίς δηλώσεις Ομπάμα 4 χρόνια.

"Ότι κάνεις και τώρα" θα μου πεις αλλά εγώ θα σε ξαναπώ έκφυλο γιατί το συνήθισα.
"Δηλαδή τι κάνω τώρα;". Σε δεύτερη ανάλυση παρέα κάνω στον Ομπάμια και κολυμπάμε. Που και που κάποιος καρχαρίας τρώει έναν μικρότερο και τότε αποτροπιασμένη η διεθνής κοινότητα δεν καταδικάζει κανέναν.

Μόνο που το αίμα γεμίζει τα νερά και ανοίγουν οι ορέξεις. Και φταίει και το νερό, όχι φταίει που είναι καλός διαλύτης. Του ρίχνουμε λοιπόν 300 βουρδουλιές του λέμε και "ντα κακή βία" και πάμε για κολύμπι πάλι. Σύλλογος χειμερινών κολυμβητών ο UN. UNamoyxatheis.

Στο μεταξύ στον μακρινό αυτό και άγονο πλανήτη όλα είναι Ολράιτ
"Όλα είναι Ολμπράιτ" πετάγεται ο Κλίντον και επιπλήτει η Χίλαρι την Μόνικα που δεν κάνει καλά την δουλειά της.
"Βιτριόλι" θα μου πεις. Κι εγώ θα σε πω πάλι έκφυλο γιατί είσαι και λίγο.

Φαίνεται πως δεν διδαχτήκαμε από τους Ινδιάνους οτι άλλο η πίπα της ειρήνης και άλλο οι πίπες περι ειρήνης κυρία Λίβνι μου.


Καλώς σας βρήκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: